Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; ma slovence mi trebali zgazit početkom rata u dva dana... ...koje su to bahate pačine, užas!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-08, 21:26   #131 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 483
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni
Re: Slovenci...

ma slovence mi trebali zgazit početkom rata u dva dana...
...koje su to bahate pačine, užas!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 21:29   #132 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
ma slovence mi trebali zgazit početkom rata u dva dana...
...koje su to bahate pačine, užas!
Još jedan post koji potiče mržnju na bilo koji narod i ideš na hlađenje koji dan.

Argumentiraj neke svoje tvrdnje i obrani svoj stav, za sve ovakve parole, izljeve i slično morat ću te smirivati
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 21:53   #133 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 32
Poruka: 48
redalert se izdvaja iz mase

redalert je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 20:26   #134 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 261
tony-soprano se izdvaja iz mase

oprosti teice ali preneozbiljna si za ovakav forum...ti si više za one druge kutove foruma tj. za sve osim politike...moja primjedba ako se ne ljutiš
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 20:35   #135 (permalink)
Kiss my ass

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
oprosti teice ali preneozbiljna si za ovakav forum...ti si više za one druge kutove foruma tj. za sve osim politike...moja primjedba ako se ne ljutiš

Ajd...
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 20:49   #136 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Ja se s ovim uopće ne slažem, a i nije tome mjesto u ovom dijelu foruma. Imaš prijedloge i kritike pa tamo pokušaj riješiti svoje probleme ovakve prirode.

Vratimo se temi.
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 22:16   #137 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,992
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Ona je prije preblaga po prirodi no preneozbiljna.

Mogu ti iz osobnog iskustva reći da je ona ozbiljna kad se ozbiljno diskutira, ti si taj koji je vrijeđao cijeli narod i onda se još žališ na rad moderatora (ne samo nje).
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 23:02   #138 (permalink)
Kiss my ass

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Ona je prije preblaga po prirodi no preneozbiljna.
Je li?

Sviđa mi se ovo kako su neki stali u moju obranu.

Hvala dečki

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Mogu ti iz osobnog iskustva reći da je ona ozbiljna kad se ozbiljno diskutira, ti si taj koji je vrijeđao cijeli narod i onda se još žališ na rad moderatora (ne samo nje).
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 23:28   #139 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

mišljenja sam da su teme poput ovih VRLO nepotrebne, generaliziranja na forumu ima jako puno, a stavljanje drugih nacija i vjera je po meni budalaština i stremi ka nekim Goebelsovim govorima što se evo i ovdje dogodilo, one pizdarije mađarice su vatrene ili talijani dobri ljubavnici, to su isticanja pozitivnih karakteristika (mada isto glupost), ali traženje komentiranja SLovenaca

p.s. unaprijed molim oprost ako sam zafulo, jer nisam čitao od početka.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 23:31   #140 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,415
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

u temi se misli na slovenske političare i njihovu vanjsku politiku.

komentiraj zmagu jelinčiča. to ti je aktualno..
Odgovor
Tagovi: slovenija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
severina - gdje je nestala slovenija? (2004) slay Humor 0 21-07-06 21:56
Slovenija Piratron Humor 15 27-01-06 13:54
Slovenija se može proći na rezervi Kristijan Baš Razno 0 04-12-05 21:07
Slovenija (obavezno) k-fLiP Humor 2 15-11-05 22:42

Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114