| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; ma slovence mi trebali zgazit početkom rata u dva dana... ...koje su to bahate pačine, užas!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenci... Citat:
Argumentiraj neke svoje tvrdnje i obrani svoj stav, za sve ovakve parole, izljeve i slično morat ću te smirivati ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski
Poruka: 261
![]() | Re: Slovenci... oprosti teice ali preneozbiljna si za ovakav forum...ti si više za one druge kutove foruma tj. za sve osim politike...moja primjedba ako se ne ljutiš ![]()
__________________ ROBERT TEPPER...LEGEND FOREVER! |
| | |
| | #135 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenci... Citat:
![]() Ajd...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #136 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Slovenci... Citat:
Vratimo se temi.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Slovenci... Citat:
Mogu ti iz osobnog iskustva reći da je ona ozbiljna kad se ozbiljno diskutira, ti si taj koji je vrijeđao cijeli narod i onda se još žališ na rad moderatora (ne samo nje). | |
| | |
| | #138 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenci... Je li? ![]() Sviđa mi se ovo kako su neki stali u moju obranu. Hvala dečki Citat:
![]()
| | |
| | #139 (permalink) |
| wayward | Re: Slovenci... mišljenja sam da su teme poput ovih VRLO nepotrebne, generaliziranja na forumu ima jako puno, a stavljanje drugih nacija i vjera je po meni budalaština i stremi ka nekim Goebelsovim govorima što se evo i ovdje dogodilo, one pizdarije mađarice su vatrene ili talijani dobri ljubavnici, to su isticanja pozitivnih karakteristika (mada isto glupost), ali traženje komentiranja SLovenaca ![]() ![]() p.s. unaprijed molim oprost ako sam zafulo, jer nisam čitao od početka.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: slovenija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| severina - gdje je nestala slovenija? (2004) | slay | Humor | 0 | 21-07-06 21:56 |
| Slovenija | Piratron | Humor | 15 | 27-01-06 13:54 |
| Slovenija se može proći na rezervi | Kristijan | Baš Razno | 0 | 04-12-05 21:07 |
| Slovenija (obavezno) | k-fLiP | Humor | 2 | 15-11-05 22:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.