| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; di je ta slovenija??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Veteran | Re: Slovenija Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Slovenija Citat:
Bizant je stotinama godina nakon gubitka vojne imao znatnu političku moć. Tko je nama kriv što se ne možemo dogovorit i jedino smo sposobni pljačkat i zajebat vlastititi narod ![]() Ne bih se čudio da se tamo negdje u Otečecu (ob Krki) onaj ćoro što ga zovu Vlada zajedno sa svim ministrima dogovara kako Slovencima prodat kvarat Hrvatske u nadoknadu za punjenje računa u nekoj banci. U Švici jasno!
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 13-09-06 u 20:55. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Slovenija Ma janezi ko janezi... uvjek su bili i biti će budale ! Sad kad su usli u EU misle da su IZNAD svih tu u okolici... Treba ih netko malo spustiti !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija vec mi pomalo idu na k.... nek gledaju svoja posla ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: slovenija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| severina - gdje je nestala slovenija? (2004) | slay | Humor | 0 | 21-07-06 20:56 |
| Slovenija | Piratron | Humor | 15 | 27-01-06 12:54 |
| Slovenija se može proći na rezervi | Kristijan | Baš Razno | 0 | 04-12-05 20:07 |
| Slovenija (obavezno) | k-fLiP | Humor | 2 | 15-11-05 21:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

rep + :čekić