Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; Ma joj kakav rat! Dosta nam je takvih sranja više Valjda će se te budale smiriti...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-09-06, 13:23   #31 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Slovenija

Ma joj kakav rat! Dosta nam je takvih sranja više Valjda će se te budale smiriti
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 13:37   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: sven0429
Nisam sjedio u tenku od 94 al brzo bi se ponovno naviko! Ja sam spreman, samo naši nek odobre !
Sta ce ti tenk praćka ti je dosta.
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 13:43   #33 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,516
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce
al ne smije se prejako gađat,da slučajno ne zaratimo s italijom i austrijom preko slovenskih leđa.

sa sljemena 3 komada brzinom 70km/h bilo bi dovoljno
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 13:45   #34 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 547
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce
Ovo me nasmijalo do boli ! ha ha ha ha ha ha!
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 13:47   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

@wonderwall istina zaboravija san :čekić
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 16:50   #36 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,408
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Zašto je u slovenskim gostilnama na periferiji Leibacha zabranjeno posluživati grah.

Da ne bi zbog zagađivanja zraka izazvali međudržavne sporove s susjednim državama.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 18:25   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 29
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase

ajd konačno netko za pametnu diskusiju

Gle Silence,nije da ja njih branim...živo me zaboli.
Kad več spominješ Sv. Geru,kad su bili kod nas izbori Letica je išao tam na konju oblečen ko ban furat jabuke slovencima i reč da odu .Alo..Sad su kod njih izbori.Kaj se tiče ulaska u EU,Slovenija podupire HR 100%,isto kao i sve susjedne zemlje to se ne moraš bojat,jer da nije tak več bi bili na međunarodnom sudu.

Ljubljanska banka će doč na red kad uđemo u EU,vjeruj mi,a tu su i kamatice.
A za Krško nemam kaj reč. To nisam nikad pratio.

Al pazi jednu stvar kaj ja hoču reč a nitko to nije pročitao.

Slovenija je sad grozna i mrzi nas i sad svi trebamo pazit kad se tu odvijaju stvari A PRODAJE SE PLIVA BRATE

Zadnji put kad je slo. radila ovakve probleme u novinama je bio malecak članak o tome kak je Hr vlada kupila nove blindice u vrijednosti od 12 mil. kuna.

Hrane nas sranjima i jedni i drugi
Kezo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 18:49   #38 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Kezo , rep+
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 19:43   #39 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Kezo
Hrane nas sranjima i jedni i drugi
Bravo Kezo, nije samo Slovenija, nego i doktori i što im već treba za zablešavanje stoke sitnog zuba.
Nego što su blindice (u vrijednosti od 12 mil. kuna)
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 20:00   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

pretpostavljam da si vidio da je početak mog prvog posta bilo spominjanje slovenskih izbora, jasno je meni da oni tamo sad igraju igre radi glasova. don't worry oko toga.
kaj se tiče EU, oni, ko i svi ostali mali mogu pričat, ali kad im veliki kažu kaj da misle to i misle...

kaj se tiče Plive, čujem da je naša Vlada dobila jebeno po prstima (odletio Vlado Zec - Kamen Ingrad - u zatvor) zbog korupcije i da se JAKO JAKO pozorno prati kaj Sanader radi u vezi Plive i mislim da čak i ako je bio neki dogovor, da ga je pospremio u ladicu jer mu se noge tresu nakon kaj je dobio iz EU po prstima... isto tako mislim da je EU pratila događaje oko Plive već neko vrijeme.

ja sam realist, znam da ne bu ništ od svega toga, ali rado bi da MIGovi prelete 2-3 puta oko Mure... ak niš drugo u sklopu "treninga" i recimo da "Petar Krešimir IV" ode na lagano krstarenje po istarskim vodama... čisto da im pokažemo zube.

jer, budi siguran da EU neće dopustit da slovenci počnu rat jer se njima bliže izbori, isto kao što možeš biti siguran da EU jako dobro zna ko ODBIJA međunarodnu arbitražu oko granice.

kad se to sve složi na mjesto, vraćam se svom prvom postu, malo pokazivanja snage neće počet rat, jer Slovenija si to ne može dopustit (pojeli bi ih iz EU), a mi se još možemo malo preseravat ko "regionalna sila"...

kao što sam reko, baš bi volio vidit topovnjaču pred Piranskim zaljevom i 2-3 MIG kak lete s NAŠE strane Mure... niko nam ne može zabranit da naše vojne snage lete / plove po našem teritoriju
pa da vidimo jel će srati i dalje. EU sigurno nema namjeru dopustit rat ovdi.. pogotovo ne oko jednog jebenog nasipa kod neke selendre bogu iza nogu... zato sam JAKO željan tih preleta i da naši mornari hvataju boju malo sjevernije
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: slovenija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
severina - gdje je nestala slovenija? (2004) slay Humor 0 21-07-06 20:56
Slovenija Piratron Humor 15 27-01-06 12:54
Slovenija se može proći na rezervi Kristijan Baš Razno 0 04-12-05 20:07
Slovenija (obavezno) k-fLiP Humor 2 15-11-05 21:42

Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114