Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; silence , o kakvim ti ratovima , regionalnim silama ,migovima i topovnjačama majke ti pričaš?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-09-06, 22:55   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju
Re: Slovenija

silence , o kakvim ti ratovima , regionalnim silama ,migovima i topovnjačama majke ti pričaš?
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 08:28   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ma ne priča Silence o tome da ih se napadne, ali se slažem u tome da i mi možemo poslati malo jače igrače u te regije ako se oni sa specijalcima raspoređuju po Muri i izviđavaju položaje naše policije pomoču vatrogasnih vozila.
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 10:07   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Ibort
silence , o kakvim ti ratovima , regionalnim silama ,migovima i topovnjačama majke ti pričaš?
nikakav rat, dapače, oču vidit suprotno.
da im pokažemo da se ne zajebavaju. kakav je to rat ak naš MIG radi trening let Zagreb - Čakovec pa proleti pokraj Mure?
Ili ak "Petar Krešimir" pluta malo sjevernije od Pule (koji je vojna luka već stoljećima), umjesto recimo u Splitu.

Niš posebno, sam da skure malo kreozina i nafte. Nije meni do rata.
Ali mi nije ni do toga da nas jebu ko majmune svako malo kad se njima sprdne.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 12:07   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Evo šta je meni nevjerojatno. Svi (s obe strane , a i kad su npr. granica sa BiH i most za Pelješac u pitanju) ratoborno skaču i skidaju sve po spisku onoj drugoj strani. Jer znaju da su baš oni u pravu.
A mene zanima kako? Kako to sve babe po hrvatskim (ili slovenskim , bosanskim , svejedno) vukojebinama znaju kuda prolaze granice i tko na što ima pravo?
Slušam ljude prošli tjedan u Splitu , njih trojica , svi preko 70 , sjede , pametuju i prijete Sloveniji jer hoće oteti hrvatsku zemlju. A onda u sred tog ratničkog podizanja morala i priprema za invaziju na Sloveniju tri se borca posvađaju jer nisu sigurni čije su Buje , "njihove" ili "naše" (dvojica tvrde da su Buje u Sloveniji):čekić

Slična situacija , ovo ljeto u Sarajevu , dvojica taksista raspravljaju i mudro zaključe da Hrvatska ne može napraviti most za Pelješac. Pitam ih kako znaju , na kojim argumentima počiva ta tvrdnja?Reko , sigurno pročitali u nekoj knizi o međunarodnom pravu? Paaaa ... nisu pročitali nigdje ... ali sigurno je tako.

Ljude je tako lako obmanuti i skrenuti im pažnju sa bitnih stvari da je to ponekad zbilja nevjerojatno.
Kruha i igara.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 12:26   #45 (permalink)
Banned

silence

Kao što sam rekao, Hrvatska već GODINAMA predlaže MEĐUNARODNU arbitražu u vezi pitanja granice sa Slovenijom, no Slovenija to ODBIJA. Ako su u pravu, zbog čega odbijaju međunarodnu arbitražu?
Ja ne tvrdim da smo mi u pravu, ja samo iznosim činjenice u vezi sporova oko granice sa Slovenijom. Mi smo za arbitražu, oni nisu.
Kolko puta su oni u Piranskom zaljevu slali policijske brodove prema našim ribarima? Zakaj su sad išli rapoređivat specijalce na granicu i rušit balvane?

Jel Hrvatska ikad do sada rasporedila vojne ili policijske snage prema Sloveniji?

NIJE.

Činjenica je da provociraju na nekoliko mjesta i koriste položaj u EU kao potporu tim provokacijama (nakon svake provokacije tužakaju nas u EU).

Po meni su ti svi incidenti smješni, jebote taj komad na Muri je valda velik ko moje dvorište, ali oni podjebavaju. Ja bi im pokazao zube (ali ne i ugrizao, jer nisam za nikakav rat).

Malo iz jednog članka na Indexu :
Citat:
Snimiti potajno, iz ruke, slovenske specijalce koji su u gustom rasporedu raspoređeni iza brklje i uz obalu rijeke, ali i "skriveni u šumi", dokaz je vještine među kamermanima i fotografima, jer ovdje nema bojazni da će završiti kao pokojni Žarko Kajić ili Gordan Lederer, ali dobro je svemu tome dodati malo okusa opasnosti jer "na ovim prostorima" ljude pali zveckanje oružjem i miris baruta, pa makar se pri tome mislilo na slovenske specijalce sa dugim cijevima i crnim čarapama preko glave, kojima jedan autobus pripadnika Torcide izazove pomutnju u "pola države", dok ih udruženi hrvatski navijači bez problema izbace sa tribine za Bežigradom.
Upravo zbog toga bi htio da su 2 MIGa preletila tamo ili da prebace "Petra Krešimira IV" nek malo pluta od Pule do Rovinja.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 14:35   #46 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,900
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: silence
Ja bi im pokazao zube (ali ne i ugrizao, jer nisam za nikakav rat).
I ja bih. Ali mislim da bi taj postupak bio baš ono na što bi njihov ministar vanjskih svršavao u mlazovima siguran da će i u slijedećem mandatu orgijati s još uvjerljivijom većinom.
Sad budi pametan
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 14:54   #47 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Lovel
I ja bih. Ali mislim da bi taj postupak bio baš ono na što bi njihov ministar vanjskih svršavao u mlazovima siguran da će i u slijedećem mandatu orgijati s još uvjerljivijom većinom.
Sad budi pametan
jel može poslje njihovih izbora?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 15:31   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Problem je u tome što naši odnosnon hrvatski političari šute.A,zašto?Zato što im to odgovara.Goruće probleme u državi prikrivaju šutnjom i ovakve situacije sa slovencima im odgovaraju,dobijaju na vremenu i mole Boga da potraju još duže.
Kod slovenaca je ista stvar,njihova vlada je izgubila povjerenje građana i serviraju im se na TVvu i ostalim medijima dezinformacije koje oni piju ko vodu i u konačnici dolaze u zabludu,što ih nikako ne može oprati od odgovornosti.
Šta 91 nisu vadili duge cijevi,kad im je bilo potrebnije,a mi podanici europskih nižerazrednih političara ne smimo ni prdnit od bojazni da će nam iz EU sjedišta stići koja ružna depeša.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 16:13   #49 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,900
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: silence
jel može poslje njihovih izbora?
Odgovori sa citatom
Star 15-09-06, 18:12   #50 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: botic
Problem je u tome što naši odnosnon hrvatski političari šute.A,zašto?Zato što im to odgovara.Goruće probleme u državi prikrivaju šutnjom i ovakve situacije sa slovencima im odgovaraju,dobijaju na vremenu i mole Boga da potraju još duže.
Kod slovenaca je ista stvar,njihova vlada je izgubila povjerenje građana i serviraju im se na TVvu i ostalim medijima dezinformacije koje oni piju ko vodu i u konačnici dolaze u zabludu,što ih nikako ne može oprati od odgovornosti.
Šta 91 nisu vadili duge cijevi,kad im je bilo potrebnije,a mi podanici europskih nižerazrednih političara ne smimo ni prdnit od bojazni da će nam iz EU sjedišta stići koja ružna depeša.
dobro zboris, umjesto da se prica o teskom, skupom zivotu, pljacki drzave itd. itd.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: slovenija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
severina - gdje je nestala slovenija? (2004) slay Humor 0 21-07-06 20:56
Slovenija Piratron Humor 15 27-01-06 12:54
Slovenija se može proći na rezervi Kristijan Baš Razno 0 04-12-05 20:07
Slovenija (obavezno) k-fLiP Humor 2 15-11-05 21:42

Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113