| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: fuzija dobro zboris, umjesto da se prica o teskom, skupom zivotu, pljacki drzave itd. itd. Težak, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Slovenija Citat:
Mislio bi čovjek: na shvatit će ovaj narod i bez novina i tevea. Onda dođu izbori i ... ...ovakve teme! I dalje težak, skup zivot, pljacka drzave itd. itd. A bit će i gore. Sami biramo. ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Slovenija Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned | Re: Slovenija brijem da su mu u EU rekli da im ide već polako na kurac stalno izazivanje incidenata, onda tužakanje Hrvatske po Europi, a cijelo vrijeme odbijaju arbitražu... nisu u EU kreteni pa da ne vide kaj se događa.. Rupel je očito dobio po prstima (kao što je i Sanader dobio u vezi korpucije, pa je Vlado Zec odjednom u pritvoru) |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija ma slovenci su kreteni, to je jednostavno tako, a usto su i mala država ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-09-05
Poruka: 173
![]() | Re: Slovenija jel ima slovenaca na forumu? bilo bi zanimljivo da se i oni malo uključe u raspravu... Slovenci su gadovi i gotovo. kad god s autom tamo odmah pišu kazne, sačekuše u grmlju, jebu na carini, onda one slike janice i ivice (jebo ih primož u usta) i sl. A to da ih treba odjebat na finjaka, a ne ratom e s tim se slažem. nek oni ispadnu jadevi (što i jesu) &$%#"$")%= psmtr srpsku
__________________ |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Slovenija frende pušiš kazne jel radiš sranja. Dođi u nekvi kvartovski birc i počni kenjat....ista stvar.btw i naši pišu kazne. Imam zatamnjena stakla (a znaš kak su alergični na to)na autu i NIKAD mi nisu kenjali niti me vračali so...... Brijem da se moraš naučit ponašat |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Slovenija Ja osobno nikad nisam imao problema s policijom u Sloveniji. Najviše sranja sam doživljavao od policije u Bosni.(lažiranje radara, izmišljanje saobraćajnih pravila, lanci za snijeg ili uže za šlepanje, blefiranje sa sudcem za prekršaje...) Ali znam ljude koji su u Sloveniji plaćali velike kazne, zato što djeca na zadnjem sjedalu nisu bila vezana. Jednom poznaniku su čak Slovenci zaplijenili auto, jer su mu pronašli ložu u rezervoaru, ali to ćeš doživjeti bilo gdje u Evropi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: slovenija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| severina - gdje je nestala slovenija? (2004) | slay | Humor | 0 | 21-07-06 20:56 |
| Slovenija | Piratron | Humor | 15 | 27-01-06 12:54 |
| Slovenija se može proći na rezervi | Kristijan | Baš Razno | 0 | 04-12-05 20:07 |
| Slovenija (obavezno) | k-fLiP | Humor | 2 | 15-11-05 21:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.