| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; Ja u Sloveniji nikad nikakvih problema imao nisam. A relativno često sam gore. Maslow , što se milicije u Bosni tiče - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija Ja u Sloveniji nikad nikakvih problema imao nisam. A relativno često sam gore. Maslow , što se milicije u Bosni tiče - njihova pravila službe zapravo su modernizirana kopija hajdučkih pravila zanata. Ljudi se već i navikli da su oni obični drumski razbojnici pa se više nitko i ne buni. Ono , ako ideš npr. od Mostara do Sarajeva računaj uz troškove goriva da ćeš bar na jednom mjestu platit i milicionerski danak. Pred kraj mjeseca je najgore , kad zafali za mali ljuti. Sve u svemu idioti u uniformama su brojni svuda , pitanje je samo gdje naletiš na jednog od njih. |
| | |
| | #67 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija Citat:
Citat:
Dakle, Brute, nemaš pojma o čemu pričaš, i kao što ti je moderator već rekao: Sjedi, jedan. I ne seri.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: slovenija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| severina - gdje je nestala slovenija? (2004) | slay | Humor | 0 | 21-07-06 21:56 |
| Slovenija | Piratron | Humor | 15 | 27-01-06 13:54 |
| Slovenija se može proći na rezervi | Kristijan | Baš Razno | 0 | 04-12-05 21:07 |
| Slovenija (obavezno) | k-fLiP | Humor | 2 | 15-11-05 22:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.