| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; Pa to nije negativno, to je sasvim ok....znachi jedina republika u kojoj svi "mi" zivimo zajedno u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-06 Lokacija: Osijek - RETFALA Godina: 41
Poruka: 42
![]() | Re: Slovenija problem sa janezima 3. Gardijska riješi za jedno prije podne uz pauzu za kavu i marendu -za razliku od naših političara koji je nikada neče riješiti - barem ne pozitivno za nas -a onaj janez što maše slo. zastavom i viče kako je to slovenija,vrlo brzo bi pjevao "LIjepa Naša" -e to vam je demokracija po meni poz... ne volim političke teme , ali ovoj nisam mogao odolit
__________________ Ako je život dobro, zašto nam ga oduzimaju? Ako je zlo, zašto nam je dat? |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 4
![]() | Re: Slovenija pa zanimljivo je to o cemu se prica i razbija glavu, a eto za godin dvije i mi odoh u EU, bili sluge srbima a sad..,sad ce nas tuc po leđima svabe, talijanci, austrijanci, slovenci, mađari i ode lijepa nasa.. a sto je najgore, vec sada je prodano pola nase obale strancima pa tko ce te onada pitat za arbitrazu. pa ima li tu kakve retorike. ![]() |
| | |
| | #75 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija Ma dobro jesi li ti normalan? Na dvije teme pišeš istu nerazumljivu nebulozu... Koji je tebi?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 4
![]() | Re: Slovenija Citat:
![]() pitanje jel bi se ti možda htio malo hladit pripazi kaj radiš ... Zadnji Uredio silence : 08-06-07 u 15:01. | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija Citat:
![]() | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenija Citat:
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: slovenija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| severina - gdje je nestala slovenija? (2004) | slay | Humor | 0 | 21-07-06 21:56 |
| Slovenija | Piratron | Humor | 15 | 27-01-06 13:54 |
| Slovenija se može proći na rezervi | Kristijan | Baš Razno | 0 | 04-12-05 21:07 |
| Slovenija (obavezno) | k-fLiP | Humor | 2 | 15-11-05 22:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

....to je zemlja nasih snova