| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi slučaj Glavaš u Znanost forumu; Nisam Osječanka, pa me zanima kako Osječani doživljavaju Glavaša. Da li je Glavaš pod pritiskom Sanadera izvršio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: slučaj Glavaš Nisam Osječanka, pa me zanima kako Osječani doživljavaju Glavaša. Da li je Glavaš pod pritiskom Sanadera izvršio političko samoubistvo. Da li će mu Osječani i na sljedećim izborima dati povjerenje. Da li će se ponoviti slučaj Jambo iz Metkovića, ili će ga se za koju godinu svi odricati kao dr. Metera Brođani?? |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: slučaj Glavaš Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: slučaj Glavaš Citat:
Za nas je to čovjek koji napisao najgori mogući zakon o privatizaciji, I time legalizirao najveću pljačku Hrvata i Hrvatske poslije nacinalizacije koju su 45. proveli komunisti. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-06
Poruka: 9
![]() | Re: slučaj Glavaš 3 teze (pitanje + grubi odgovor) 1. tko je bio pojam hrvatstva svih onih godina prije devedesetih ? (ruža hrvatska, i gdje je i kako završila, a tko je i kako zablistao niotkuda), btw tema za raspravu : tko je osnovao hdz ? 2. tko su ljudi koji su zasjeli u sabor (vlast)? (razni žiceri za gemišt bez gaća koji danas imaju da i sami ne znaju koliko i od kud, šatro "politički" zatvorenici (uglavnom privredni kriminal,pronevjere itd.),"intelektualci" poput matana i hrvatski mučenici- čast izuzecima, ali doista izuzecima. 3. tko nas danas vodi,gdje,kako i zašto ? (vode nas ovi što čuvaju ono što su "zaradili", instalirali "na strateškim mjestima svoje ljude", (hrpa mediokriteta i imbecila koje mnogi gledaju kao svoje šefove i gospodare života i ne života) i priodično se obračunavaju sa nekima od njih, nezahvalnim neposlušnicima. Imati ovakvu bogatu zemlju i samo jednog gladnog u njoj je nezamislivo, a kod nas je stanje ... Ima nas 4 milijuna (toliko stanovnika ima veći europski grad) i te ljude se ne može zbrinuti ? Za to stvarno treba biti talentiran ili nešto drugo. Kamo idemo ne znaju ni oni, ali su se osigurali, a mi spavajmo i snivajmo dalje. kruha i igara ( ovaj put glavaš) |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-06 Godina: 30
Poruka: 70
![]() | Re: slučaj Glavaš Glavaš je pobjednik izbora u Osijeku i osječkoj županiji.Njegov HDSSB sve je jači.To brine HDZ.Jako ih brine,jer im uzima skoro sve glasove u Slavoniji,gdje su bili jaki.Zato i hajka na Glavaša. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slučaj Glavaš Ma ne znam jesam li to već napisao, ali ipak ću ponovno reć: BITNO JE SLIJEDEĆE - da li je Glavaš činio to što mu se stavlja na teret, a ako jest, smatrate li da treba za to odgovarat? Jebeš ti tko je gdje i kada pobijedio na izborima i kome to smeta. Bitno je da li je optužnica totalna laž i neistina, ili nije.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: slučaj Glavaš Citat:
, a cijela priča je i pokrenuta zbog "tko je gdje i kada pobijedio na izborima i kome to smeta". Druga je stvar što bi zbilja trebalo biti bitno ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: slučaj Glavaš Citat:
| |
| | |
| | #59 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slučaj Glavaš Citat:
Pa znam da će o optužnici odlučit sud, mene zanima šta ljudi ovde misle - je li to istina ili laž? Mislim, cijela priča o revanšizmu protiv jadnog ugroženog Glavaša, usamljenog jahača koji se bori protiv zlih hadezeovskih hordi, držala bi vodu ukoliko ljudi misle da on nije odgovoran za ono što mu se stavlja na teret. A ako misle da u cijeloj priči oko ratnih zločina ima nešto - pa onda u čemu je problem? Citat:
A ja kažem počisti govno koje smrdi u tvom dnevnom boravku, pa čak i ako susjedov dnevni boravak smrdi tisuću puta više. Ako njemu ne smeta živjet u smradu, to je njegov problem. Meni smeta. osim ako smatraš da u našem dnevnom boravku nema smrada, i da sve miriše na ljubičice
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: glavas, slucaj |
« Crna Gora
|
NECKERMANN »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:06.

, a cijela priča je i pokrenuta zbog "tko je gdje i kada pobijedio na izborima i kome to smeta". Druga je stvar što bi zbilja trebalo biti bitno