Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi slučaj Glavaš u Znanost forumu; Nisam Osječanka, pa me zanima kako Osječani doživljavaju Glavaša. Da li je Glavaš pod pritiskom Sanadera izvršio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-06, 11:53   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Re: slučaj Glavaš

Nisam Osječanka, pa me zanima kako Osječani doživljavaju Glavaša.
Da li je Glavaš pod pritiskom Sanadera izvršio političko samoubistvo.
Da li će mu Osječani i na sljedećim izborima dati povjerenje.
Da li će se ponoviti slučaj Jambo iz Metkovića,
ili će ga se za koju godinu svi odricati kao dr. Metera Brođani??
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-06, 13:24   #52 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Nisam Osječanka, pa me zanima kako Osječani doživljavaju Glavaša.
Da li je Glavaš pod pritiskom Sanadera izvršio političko samoubistvo.
Da li će mu Osječani i na sljedećim izborima dati povjerenje.
Da li će se ponoviti slučaj Jambo iz Metkovića,
ili će ga se za koju godinu svi odricati kao dr. Metera Brođani??
A mene zanima kako doživljavate Šeksa? (samo Slavonci)
Odgovori sa citatom
Star 07-05-06, 14:29   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: Lovel
A mene zanima kako doživljavate Šeksa? (samo Slavonci)
Šeks je Poženjanin. Ni Brođani ni Osječani ga ne doživljavaju kao svog.
Za nas je to čovjek koji napisao najgori mogući zakon o privatizaciji, I time legalizirao najveću pljačku Hrvata i Hrvatske poslije nacinalizacije koju su 45. proveli komunisti.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-05-06, 10:36   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-05-06
Poruka: 9
kristian_0 se izdvaja iz mase

3 teze (pitanje + grubi odgovor)

1. tko je bio pojam hrvatstva svih onih godina prije devedesetih ? (ruža hrvatska, i gdje je i kako završila, a tko je i kako zablistao niotkuda), btw tema za raspravu : tko je osnovao hdz ?
2. tko su ljudi koji su zasjeli u sabor (vlast)? (razni žiceri za gemišt bez gaća koji danas imaju da i sami ne znaju koliko i od kud, šatro "politički" zatvorenici (uglavnom privredni kriminal,pronevjere itd.),"intelektualci" poput matana i hrvatski mučenici- čast izuzecima, ali doista izuzecima.
3. tko nas danas vodi,gdje,kako i zašto ? (vode nas ovi što čuvaju ono što su "zaradili", instalirali "na strateškim mjestima svoje ljude", (hrpa mediokriteta i imbecila koje mnogi gledaju kao svoje šefove i gospodare života i ne života) i priodično se obračunavaju sa nekima od njih, nezahvalnim neposlušnicima. Imati ovakvu bogatu zemlju i samo jednog gladnog u njoj je nezamislivo, a kod nas je stanje ... Ima nas 4 milijuna (toliko stanovnika ima veći europski grad) i te ljude se ne može zbrinuti ? Za to stvarno treba biti talentiran ili nešto drugo. Kamo idemo ne znaju ni oni, ali su se osigurali, a mi spavajmo i snivajmo dalje.

kruha i igara ( ovaj put glavaš)
kristian_0 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 13:38   #55 (permalink)
Starter

Godina: 30
Poruka: 70
fantom7 se izdvaja iz mase

Glavaš je pobjednik izbora u Osijeku i osječkoj županiji.Njegov HDSSB sve je jači.To brine HDZ.Jako ih brine,jer im uzima skoro sve glasove u Slavoniji,gdje su bili jaki.Zato i hajka na Glavaša.
fantom7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 14:29   #56 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma ne znam jesam li to već napisao, ali ipak ću ponovno reć:

BITNO JE SLIJEDEĆE - da li je Glavaš činio to što mu se stavlja na teret, a ako jest, smatrate li da treba za to odgovarat?

Jebeš ti tko je gdje i kada pobijedio na izborima i kome to smeta. Bitno je da li je optužnica totalna laž i neistina, ili nije.
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 16:32   #57 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ma ne znam jesam li to već napisao, ali ipak ću ponovno reć:

BITNO JE SLIJEDEĆE - da li je Glavaš činio to što mu se stavlja na teret, a ako jest, smatrate li da treba za to odgovarat?

Jebeš ti tko je gdje i kada pobijedio na izborima i kome to smeta. Bitno je da li je optužnica totalna laž i neistina, ili nije.
Jedan od rijetkih slučaja da se na ovom podforumu ne slažem s tobom - u ovom slučaju "da li je optužnica totalna laž i neistina, ili nije" će, je li, odlučiti sud , a cijela priča je i pokrenuta zbog "tko je gdje i kada pobijedio na izborima i kome to smeta". Druga je stvar što bi zbilja trebalo biti bitno
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 19:04   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: damfisk
Da triba odgovarat. Isto ka šta i Papa triba odgovarat ako je napravija nešto zlo. Isto ka šta moja baba triba odgovarat ako je napravila nešto zlo. Isto ka šta odgovorni za Vukovar tribaju odgovara, ali oni nek odgovaraju samo ako su krivi za zlodjela.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:21   #59 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Lovel
Jedan od rijetkih slučaja da se na ovom podforumu ne slažem s tobom - u ovom slučaju "da li je optužnica totalna laž i neistina, ili nije" će, je li, odlučiti sud , a cijela priča je i pokrenuta zbog "tko je gdje i kada pobijedio na izborima i kome to smeta". Druga je stvar što bi zbilja trebalo biti bitno

Pa znam da će o optužnici odlučit sud, mene zanima šta ljudi ovde misle - je li to istina ili laž?

Mislim, cijela priča o revanšizmu protiv jadnog ugroženog Glavaša, usamljenog jahača koji se bori protiv zlih hadezeovskih hordi, držala bi vodu ukoliko ljudi misle da on nije odgovoran za ono što mu se stavlja na teret. A ako misle da u cijeloj priči oko ratnih zločina ima nešto - pa onda u čemu je problem?

Citat:
Pravi autor: Casey
Da triba odgovarat. Isto ka šta i Papa triba odgovarat ako je napravija nešto zlo. Isto ka šta moja baba triba odgovarat ako je napravila nešto zlo. Isto ka šta odgovorni za Vukovar tribaju odgovara, ali oni nek odgovaraju samo ako su krivi za zlodjela.
Opet on... prvo Srbe pred sud, pa onda naše... mi nećemo svoje pred sud prije nego što Srbi ne izvedu svoje...

A ja kažem počisti govno koje smrdi u tvom dnevnom boravku, pa čak i ako susjedov dnevni boravak smrdi tisuću puta više. Ako njemu ne smeta živjet u smradu, to je njegov problem. Meni smeta.

osim ako smatraš da u našem dnevnom boravku nema smrada, i da sve miriše na ljubičice
Odgovori sa citatom
Star 31-05-06, 00:47   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Osim ako
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: glavas, slucaj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114