Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Smjena Vlade u Znanost forumu; Znam da će sve ovo možda zvučiti suludo, ali pozivam sve zabrinute građane da mi pomognu u organizaciji peticije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-08, 18:49   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-06-08
Godina: 18
Poruka: 147
Supremeus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Supremeus
Exclamation Smjena Vlade

Znam da će sve ovo možda zvučiti suludo, ali pozivam sve zabrinute građane da mi pomognu u organizaciji peticije da se vlada ostavi vođenja države te da se raspišu novi izbori.
Nezadovoljstvo se sve više širi među ljudima, inflacija je sve jače, cijene od struje do nafte divljaju, a MINIMALNA plaća se povećala možda za 200,300 kuna, što nije ni malo dostatno za život. Možda zvuči da ne znam o čemu govorim, ali sam maturant Ekonomske škole, i znam ponešto o gospodarstvu, i smatram da nije normalno da dr. Hrvatskog jezika vodi politiku države, ili da Doktor vodi Financije...
U vladi sjede potpuno nesposobni ljudi koji uzimaju novac od ljudi koji teškom mukom zarađuju za kruh i mislim da je glas naroda najbitniji u jednoj državi.
Dosta je Europske Unije, NATO-a i kojekakvih udruga, treba se skoncentrirati na HRVATSKU i naš narod, jer ako gledate našu vladu, što je napravila, dopustila da nedužni kapetan broda sjedi u zatvaru i čeka suđenje, osoba koja je spasila Hrvatsku sjedi u Haagu, ili da nas Srbi vrijeđaju u našoj državi?!

Još jednom, molim vas za pomoć, jer ako želim napredovati, mislim da je potrebno da se što više ljudi udruži i zatraži peticijom da se novi izbori raspišu.
Budućnost je u nama mladima, pokažimo to sada!
Supremeus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 20:56   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-05-07
Poruka: 1,006
Balian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono neštoBalian ima ono nešto
Re: Smjena Vlade

U principu podržavam sve što će poboljšati život građanima ove Zemlje, ali za koga bi trebali glasati ako padne ova vlada?

Oporba nikad nije bila jača u parlamentu, a od njih ništa suvislo još nismo čuli, osim da vole Rock 'n' Roll.

I koje bi od ovih dolje stranaka dramatično promijenila stanje u Zemlji na bolje?

Političke stranke registrirane u Republici Hrvatskoj
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 21:24   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 23
Poruka: 3,489
Locrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobarLocrian85 je stvarno dobar

I sve te stranke dobivaju poticaj državnog proračuna....

Locrian85 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 21:52   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,032
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Balian Pogledaj Poruke
U principu podržavam sve što će poboljšati život građanima ove Zemlje, ali za koga bi trebali glasati ako padne ova vlada?

Oporba nikad nije bila jača u parlamentu, a od njih ništa suvislo još nismo čuli, osim da vole Rock 'n' Roll.

I koje bi od ovih dolje stranaka dramatično promijenila stanje u Zemlji na bolje?

Političke stranke registrirane u Republici Hrvatskoj

slazem se da stanje u drzavi je grozno i da bi trebalo puno toga promjeniti no isto tako trenutno nevidim ni jednu stranku kojoj je stalo do malog covjeka.Trenutno svi nasi politicari gledaju samo svoju korist a za nas ih zaboli.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:05   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,402
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru

žanjemo plodove svog rada. pod navodnicima.
stanje u državi je odraz jedne politike koja se dugo vremena provodi, a u mnogome je diktirana iz vana.
nijedna nova vlada to ne može promijeniti.
niti ono što dolazi, a to je jedna velika ekonomska kriza.
mark my words.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:06   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-06-08
Godina: 18
Poruka: 147
Supremeus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Supremeus

Pa jel nije vrijeme da se to konačno promjeni, slažem se s vama ali opet mislim da treba reagirati. Nisam sklon nijednoj stranci, ali kada gledam kako Sanader ne šljivi ni mesića ni sabor, a kako mu se ona Kosorka ulizuje padne mi mrak na oči. Od svih političara mi je najjači Čačić, i koliko god je arogantan, takav je jer zna i što je stvarno stručan.
A uostalom, najbolje je kada budu izbori da narod odabere nekog stručnog, ali nadam se da bi neki prosvjedi ili peticija opametila barem nekoga tko može nešto učiniti i promjeniti.
Bilo bi mi jako drago kada bi se što više ljudi uključilo i kada bi se moglo smisliti neka ideja kako da se to potakne.
Problem su ovi stariji ljudi koji su vjerni stranci bez obzira tko je vodi, ni ne gledaju programe ni ništa, što pola ljudi ne izađe na izbore i što ljudi izvan Hrvatske glasaju, jer zašto da glasuju o nečemu što uopće ne utječe na njih, to mi nikako nije jasno.
Opet, ako netko ima kakvih ideja, kako pokrenuti peticiju, možda neki prosvjedi ili tako nešto , da se barem vidi da netko mari za budućnost...
Doista mi je više dosta gledanja vijesti i ovakve hrvatske, još sam tek danas i pročitao da je ovo vrijeđanje od Dodika inscenirano od strane Sandera...mislim jadno totalno...
Što će ljudi s minimalnim plaćama ili nezaposleni koji žive od socijalnog, sada kad struja poskupi 20 %, gorivo 5 %, kruh 2 ili više %...od čega da žive...
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:17   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,402
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru

lijepo je kad netko ima ideale.
tu spominješ poskupljenja i to. pravi udar na standard će biti kad skoče kamate po raznim kreditima. a koliko ljudi ima stambeni kredit..kad se to desi, e onda ode mast u propast.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 00:26   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: Supremeus Pogledaj Poruke
Što će ljudi s minimalnim plaćama ili nezaposleni koji žive od socijalnog, sada kad struja poskupi 20 %, gorivo 5 %, kruh 2 ili više %...od čega da žive...
Od gledanja Big Brothera, ka i dosad.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 11:39   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,032
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Supremeus Pogledaj Poruke
Pa jel nije vrijeme da se to konačno promjeni, slažem se s vama ali opet mislim da treba reagirati. Nisam sklon nijednoj stranci, ali kada gledam kako Sanader ne šljivi ni mesića ni sabor, a kako mu se ona Kosorka ulizuje padne mi mrak na oči. Od svih političara mi je najjači Čačić, i koliko god je arogantan, takav je jer zna i što je stvarno stručan.
A uostalom, najbolje je kada budu izbori da narod odabere nekog stručnog, ali nadam se da bi neki prosvjedi ili peticija opametila barem nekoga tko može nešto učiniti i promjeniti.
Bilo bi mi jako drago kada bi se što više ljudi uključilo i kada bi se moglo smisliti neka ideja kako da se to potakne.
Problem su ovi stariji ljudi koji su vjerni stranci bez obzira tko je vodi, ni ne gledaju programe ni ništa, što pola ljudi ne izađe na izbore i što ljudi izvan Hrvatske glasaju, jer zašto da glasuju o nečemu što uopće ne utječe na njih, to mi nikako nije jasno.
Opet, ako netko ima kakvih ideja, kako pokrenuti peticiju, možda neki prosvjedi ili tako nešto , da se barem vidi da netko mari za budućnost...
Doista mi je više dosta gledanja vijesti i ovakve hrvatske, još sam tek danas i pročitao da je ovo vrijeđanje od Dodika inscenirano od strane Sandera...mislim jadno totalno...

U globalu ova drzava se svela na Zagreb i nesto mora tokom sezone.Sve ostalo im je nebitno.Kako stvari stoje cilj nase vlade je imati stotinjak bogatih obitelji a ostatak drzave drzati na kruhu i vodi da su prisiljeni bezpogovorno crnciti za njih jer se od gladi nece imati ni snage boriti za neka svoja prava.No najgore od svega je sto bez obzira na sva poskupljenja ovo jos uvijek nije najgore stanje.Cekaj da zvanicno udjemo u EU pa ces tek onda vidjeti sto je glad i neimastina.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 15:36   #10 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,615
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
stanje u državi je odraz jedne politike koja se dugo vremena provodi, a u mnogome je diktirana iz vana.
nijedna nova vlada to ne može promijeniti.
niti ono što dolazi, a to je jedna velika ekonomska kriza.
mark my words.
Nije istina!

Stanje u državi je odraz nesposobnosti guzonja koji vode Hrvatsku.

Nitko Hrvatsku u ta govna nije uvalio, nikakva politika izvana...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114