Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi spammanje foruma u Znanost forumu; ko misli pisati debilne postove od 2 riječi da dođe do 30 postova, ne mora se uopće trudit dolazit u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-01-06, 17:05   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
spammanje foruma

ko misli pisati debilne postove od 2 riječi da dođe do 30 postova, ne mora se uopće trudit dolazit u moj dio foruma jer odma brišem, a kad Kiki sredi stvari bit će i danko bananko bez pitanja.

ko hoće raspravu, dobrodošao je, bez obzira na stavove.
ko misli nabijat postove ovdi, bolje mu je da to ne radi.

comprende?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 12:57   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase
Re: spammanje foruma

Si.
Drago mi je da se i o tome razmišlja, jer najgore mi je kad vidim da na temi o kojoj se može puno pisat i koja je "vruća" neki odgovore jako kratko tako da slobodno briši sve koji "nabijaju postove".
lucky_strike_08 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 18:11   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-09-05
Godina: 23
Poruka: 415
mafia se izdvaja iz mase

evo pojavil se problem sustava do 30 postova... jadni gorki nije znao da li njegove slike vec postoje kod neke trebe... jer ih jadan ne vidi kad nema 30 postova, a hoce ih postati jos... kaj s tim problemom?
mafia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 18:37   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: mafia
evo pojavil se problem sustava do 30 postova... jadni gorki nije znao da li njegove slike vec postoje kod neke trebe... jer ih jadan ne vidi kad nema 30 postova, a hoce ih postati jos... kaj s tim problemom?
Uvijek može reći moderatorima ili adminu u čemu je bio problem. Nismo mi strojevi da nemamo razumijevanje

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-06, 17:05   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 28
counetr se izdvaja iz mase

Gle ja sam tu novi i u potpunosti se slažem sa tim. Imam ja već iskustava sa foruma istih takvih kad su se ljudi bunili na "brze odgovore" i ja sam predložio adminima jedno rješenje koje su oni prihvatili pa mozda i naš admin to prihvati: Svi koji pokušavaju na brzinu skupit 30 poruka lipo se resetira onaj broj poslani poruka i sad ti kreću on 0.
Eto procjenite?!:.
counetr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-06, 17:06   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-09-05
Godina: 23
Poruka: 415
mafia se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: counetr
Gle ja sam tu novi i u potpunosti se slažem sa tim. Imam ja već iskustava sa foruma istih takvih kad su se ljudi bunili na "brze odgovore" i ja sam predložio adminima jedno rješenje koje su oni prihvatili pa mozda i naš admin to prihvati: Svi koji pokušavaju na brzinu skupit 30 poruka lipo se resetira onaj broj poslani poruka i sad ti kreću on 0.
pa upravo ti to pokušavaš i već su ti skinuli poruke... inače ja sam za da se takve kao ti bananira, tak da ne dobiju priliku ponovo pokušati spammati
mafia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-06, 17:32   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ja sam jučer nekome maknuo 25 poruka, čovjek je danas poslao PM, ispričao se, postao nekoliko kvalitetnih postova i poruke su mu vraćene...

mi ne pazimo samo na one koji nabijaju do 30, nego i na one koji na 30 prestanu postat.. ti dobiju ban još brže nego neko novi ko ne zna pravila pa krene s potanjem i onda kad mu se objasni, pa se smiri i postane koristan član zajednice.

Zadnji Uredio silence : 11-02-06 u 17:40.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-06, 17:38   #8 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,855
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: counetr

koliko znam i ti si danas dobio opomenu na PM jer si slao poruke "a dobro" u svakoj temi gdje ne vidiš slike
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 19:24   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Vrijedi li ovo još?

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 19:50   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 897
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Eto vidite, a ja kad sam pisa velike postove onda su me upozorili da se na forumu ne piše dugo jer nitko ne čita, a tko to u dvi rići može nešto pojasniti.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: foruma, spammanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114