| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi spammanje foruma u Znanost forumu; ko misli pisati debilne postove od 2 riječi da dođe do 30 postova, ne mora se uopće trudit dolazit u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | spammanje foruma ko misli pisati debilne postove od 2 riječi da dođe do 30 postova, ne mora se uopće trudit dolazit u moj dio foruma jer odma brišem, a kad Kiki sredi stvari bit će i danko bananko bez pitanja. ko hoće raspravu, dobrodošao je, bez obzira na stavove. ko misli nabijat postove ovdi, bolje mu je da to ne radi. comprende? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: spammanje foruma Si. Drago mi je da se i o tome razmišlja, jer najgore mi je kad vidim da na temi o kojoj se može puno pisat i koja je "vruća" neki odgovore jako kratko tako da slobodno briši sve koji "nabijaju postove". ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: spammanje foruma evo pojavil se problem sustava do 30 postova... jadni gorki nije znao da li njegove slike vec postoje kod neke trebe... jer ih jadan ne vidi kad nema 30 postova, a hoce ih postati jos... kaj s tim problemom? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: spammanje foruma Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 28
![]() | Re: spammanje foruma Gle ja sam tu novi i u potpunosti se slažem sa tim. Imam ja već iskustava sa foruma istih takvih kad su se ljudi bunili na "brze odgovore" i ja sam predložio adminima jedno rješenje koje su oni prihvatili pa mozda i naš admin to prihvati: Svi koji pokušavaju na brzinu skupit 30 poruka lipo se resetira onaj broj poslani poruka i sad ti kreću on 0. Eto procjenite?!:. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: spammanje foruma Citat:
inače ja sam za da se takve kao ti bananira, tak da ne dobiju priliku ponovo pokušati spammati | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: spammanje foruma ja sam jučer nekome maknuo 25 poruka, čovjek je danas poslao PM, ispričao se, postao nekoliko kvalitetnih postova i poruke su mu vraćene... mi ne pazimo samo na one koji nabijaju do 30, nego i na one koji na 30 prestanu postat.. ti dobiju ban još brže nego neko novi ko ne zna pravila pa krene s potanjem i onda kad mu se objasni, pa se smiri i postane koristan član zajednice. Zadnji Uredio silence : 11-02-06 u 17:40. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Administrator | Re: spammanje foruma Citat:
koliko znam i ti si danas dobio opomenu na PM jer si slao poruke "a dobro" u svakoj temi gdje ne vidiš slike | |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, spammanje |
« Sanader i maturalna večer od njegove kćeri
|
Željka Antunović - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

Svi smo mi MASS SARR