Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Splitski student pisao zagrebačkoj Židovskoj općini: prijateljima Irancima želim .... u Znanost forumu; To si pet mjeseci smišljo?...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 14-11-06, 14:40   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju
Re: Splitski student pisao zagrebačkoj Židovskoj općini: prijateljima Irancima želim ....

To si pet mjeseci smišljo?
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-11-06, 14:41   #22 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Splitski student pisao zagrebačkoj Židovskoj općini: prijateljima Irancima želim ....

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
damfisk, sve mi se pomalo čini da ti imaš Bogom dane krvi "naroda iznad naroda" ... bez uvrede

reci: " jesam, Židov sam! " možda je sramota biti židov, ali nije grijeh !

A čuj... sramota je biti i kreten, pa se nitko toga ne srami.

A zašto tebe to toliko interesira?

Šta su tebi Židovi napravili pa misliš da je sramota bit Židov?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-11-06, 14:46   #23 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Splitski student pisao zagrebačkoj Židovskoj općini: prijateljima Irancima želim

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
damfisk, sve mi se pomalo čini da ti imaš Bogom dane krvi "naroda iznad naroda" ... bez uvrede

reci: " jesam, Židov sam! " možda je sramota biti židov, ali nije grijeh !
A šta ima veze ako je Židov? Mislim da si ljudi na forumu malo puno dopuštaju Pa ljudi moji, nitko ne bira ono što će rođenjem postati i toga se ne treba stidjeti niti osjećati manje vrijednim A prozivati nekoga jer je Židov ili Srbin ili što god drugo bio, nije ni najmanje u redu....

Osim toga ja branim i Židove i Rome i sve druge vjere i nacije, a nisam sve to, nego sam Hrvatica A zbog takvih koji mrze sve koji nisu Hrvati se često i stidim toga što jesam
eowyn je offline  
Star 14-11-06, 14:50   #24 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ali najveća je šema u tome što ja niti sam Židov niti imam ikakve veze sa Židovima. Koliko god sam unatrag uspio identificirat nacionalnost predaka (do petog koljena) svi su Hrvati. Čak bih mogao reć da su mi pretci bili šovinisti pa nisu htjeli općit sa drugim nacionalnostima

Čak nisam u životu niti jednog Židova vidio - osim na TV. Dobro, možda i jesam, ali nisam toga bio svjestan.

Ali on je sebi u glavu utuvio da svaki Hrvat mora mrzit Židove, odn. onaj tko ne mrzi Židove da nije Hrvat. A ne zna obijasnit otkud mu takva kretenarija

Citat:
Pravi autor: Ibort
To si pet mjeseci smišljo?
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha... Dobar!
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.

Zadnji Uredio damfisk : 14-11-06 u 14:55.
damfisk je offline  
Star 14-11-06, 14:54   #25 (permalink)
Zlatni Član

Re: Splitski student pisao zagrebačkoj Židovskoj općini: prijateljima Irancima želim

Ma šta se ti ikome pravdaš šta si!!!!! Pa ja se takvima niti želim niti hoću pravdati!!! Neka mrze kog god žele, ali nek mi se onda ne diče na drugu stranu da vjeruju u Boga, idu u crkvu i slična sranja Ja vjerujem u Boga i živim po Božjim pravilima....a tko god nekoga mrzi, sigurno niti ne zna tko je Bog i Isus i što je Isus propovjedao Žalosno je to kakvih sve ljudi ima, ali uvijek ih je bilo i bit će
eowyn je offline  
Star 14-11-06, 14:57   #26 (permalink)
nevoljen

Pa ne pravdam se ja nikome... mislim da sam mu već napisao što sam na jednoj drugoj antisemtiskoj temi koju je on pokrenuo (Nastanak okupatorske sile zvane Izrael)...

Tip me čak me pomalo i zabavlja... Mislim da radi kao vanjski suradnik tv-stanice Al Jazeera... i dopisni član Al Qaide
damfisk je offline  
Star 14-11-06, 15:01   #27 (permalink)
Zlatni Član

Ma mene takvi nažalost nikad ne mogu zabavljati Previše se naživciram kad je bilo koji oblik nacizma ili rasizma u pitanju Baš zato jer sam proživjela rat, a uvjerena sam da upravo takvi ga i započinju
eowyn je offline  
Star 14-11-06, 15:03   #28 (permalink)
nevoljen

Ma gdje će on išta započet... Šta ti je...

Mene zabavalja to što on štrca frazetine, a ne zna kako da racionalno obrazloži te bedastoće koje izvaljuje
damfisk je offline  
Star 14-11-06, 15:06   #29 (permalink)
Zlatni Član

Nisam rekla da će on

Nego mržnja i započinje ratove (i korist onih koji su na vrhu )
eowyn je offline  
Star 14-11-06, 18:06   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,251
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ako nije sramota bit židov onda nije sramota ni biti nacist mada, s kojom god se stranom poistovjećuješ sranje je, neutralan sam
Zatvorena Tema
Tagovi: irancima, opcini, pisao, prijateljima, splitski, student, zagrebackoj, zelim, zidovskoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113