| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: BEOGRAD - Sedam godina nakon pada režima Slobodana Miloševića srbijanska sudska tijela krenula su u ozbiljnu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića Jutarnji.hr Citat:
Zadnji Uredio silence : 13-06-07 u 09:45. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića Kad bi se provjeravalo,mislim da bi im sve oduzeli..
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-07 Lokacija: Beograd
Poruka: 4
![]() | Re: Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića Ma ni kod nas to ne ide kako bi trebalo. O toj "Duvanskoj mafiji" se jos pre godinu dana pricalo na B92, a tek sad su krenuli u hajku na njih. Medjutim velike tajkune kao sto je Miskovic ( Delta ) niko ne dira, a stekli su milijarde u poslednjih 10 godina. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića Citat:
nekaj me zanima, znam da je bio onaj neki "porez za tajkune", za extra profit (ako se dobro sjećam) .. pa me zanima jel od toga bilo što pametno ili je to bilo više mazanje očiju? | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-07 Lokacija: Beograd
Poruka: 4
![]() | Re: Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića Koliko ja znam, kao uveli su porez (porez na ekstra profit) mislim da se tako zove, ko predje milion dinara godisnje placa porez na ekstra profit, ali to nesto i ne pogadja tajkune mnogo, niko ne pokrece pitanje odakle im toliki kapital i kako su uspeli da ga steknu za 10 godina, a i dalje ga sticu! Kod nas je vemo slicna situacija u svim oblastima kao i kod vas, nema neke velike razlike. Pozdrav |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića Citat:
Evo kod nas su recimo Siniša i Dejan (ljubi ih deda) vrijedno skupljali prazne boce po klubovima ... teško radeći , bocu po bocu mladići zaradiše novac ... jedan za bijesne automobile , drugi za banku.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imovinu, milos evica, obitelji, slobodana, srbija, zamrzava |
« SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera
|
Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.