Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: BEOGRAD - Sedam godina nakon pada režima Slobodana Miloševića srbijanska sudska tijela krenula su u ozbiljnu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 09:37   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića

Jutarnji.hr

Citat:
BEOGRAD - Sedam godina nakon pada režima Slobodana Miloševića srbijanska sudska tijela krenula su u ozbiljnu akciju razotkrivanja načina bogaćenja njegove obitelji, ponajprije sina Marka i supruge Mirjane Marković.

Pokretanje istrage zbog šverca duhana, u koji su bili uključeni Marko Milošević i njegova majka Mirjana Marković, rezultiralo je u protekla dva dana uhićenjem šestero njihovih pomagača u tom poslu, u kojem je srbijanski proračun oštećen za nekoliko desetaka milijuna eura.

Srbijanski specijalni tužitelj za organizirani kriminala Slobodan Radovanović najavio je u ponedjeljak da će osim pokretanja istrage zbog vođenja kriminalne grupe tužiteljstvo podnijeti i zahtjev za zamrzavanje njihove imovine u Srbiji, kao i svih računa koje imaju u inozemstvu.
baš me zanima jel će kod nas neko provjeriti od kuda Seki, Braci i ostalim lopovima iz Familije sve kaj su pokupili ... Seka je bila i na sudu zbog mita i korupcije, ali naravno da naše niš-koristi pravosuđe nije našlo shodno da ju osudi ...

Zadnji Uredio silence : 13-06-07 u 09:45.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 09:46   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića

Kad bi se provjeravalo,mislim da bi im sve oduzeli..

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 10:17   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-05-07
Poruka: 4
its no good se izdvaja iz mase

Ma ni kod nas to ne ide kako bi trebalo. O toj "Duvanskoj mafiji" se jos pre godinu dana pricalo na B92, a tek sad su krenuli u hajku na njih. Medjutim velike tajkune kao sto je Miskovic ( Delta ) niko ne dira, a stekli su milijarde u poslednjih 10 godina.
its no good je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 10:23   #4 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: its no good Pogledaj Poruke
Ma ni kod nas to ne ide kako bi trebalo. O toj "Duvanskoj mafiji" se jos pre godinu dana pricalo na B92, a tek sad su krenuli u hajku na njih. Medjutim velike tajkune kao sto je Miskovic ( Delta ) niko ne dira, a stekli su milijarde u poslednjih 10 godina.
baš mi je drago da neko od tamo komentira ...
nekaj me zanima, znam da je bio onaj neki "porez za tajkune", za extra profit (ako se dobro sjećam) .. pa me zanima jel od toga bilo što pametno ili je to bilo više mazanje očiju?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 12:23   #5 (permalink)
Starter

Koliko ja znam, kao uveli su porez (porez na ekstra profit) mislim da se tako zove, ko predje milion dinara godisnje placa porez na ekstra profit, ali to nesto i ne pogadja tajkune mnogo, niko ne pokrece pitanje odakle im toliki kapital i kako su uspeli da ga steknu za 10 godina, a i dalje ga sticu!

Kod nas je vemo slicna situacija u svim oblastima kao i kod vas, nema neke velike razlike.

Pozdrav
its no good je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 12:34   #6 (permalink)
Banned

silence

bah ... niš posebno, mogo sam si i mislit .. možda sam onda krivo negdi pročito kak bi to trebalo radit ..

thnx na odgovoru.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 12:39   #7 (permalink)
Banned

silence

Jutarnji.hr

Citat:
BEOGRAD - Mirjana Marković, supruga pokojnog predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, demantirala je jučer da je sudjelovala u švercu cigareta i dodala da se neće odazvati pozivu suda u Srbiji, javlja srbijanska agencija Beta.

- Nemam veze sa švercom cigareta, niti bilo čega drugog... Ja sam sveučilišna profesorica, nemam veze sa švercom... To je kao da su me optužili da sam organizirala puč, prodavala bijelo roblje ili oružje za Kosovo - rekla je Marković.
isto kak ni Seka nije namještala poslove uz proviziju ... moš mislit ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 12:54   #8 (permalink)
Starter

Pa to za javnost funkcionise, a dali je stvarno tako to je vec diskutabilno.

Pozdrav i nema na cemu
its no good je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 17:53   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

zamrznuta ce duze trajat a ono sta je vanka iznija na to mu moze stavit soli...nebrinite, i nasi smradovi su odnili svoje jos dok je bilo navrime
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 18:00   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: its no good Pogledaj Poruke
...ali to nesto i ne pogadja tajkune mnogo, niko ne pokrece pitanje odakle im toliki kapital i kako su uspeli da ga steknu za 10 godina, a i dalje ga sticu!
Ma šta hoćeš ti?! To je pošten svijet. Pošteno zaradio.

Evo kod nas su recimo Siniša i Dejan (ljubi ih deda) vrijedno skupljali prazne boce po klubovima ... teško radeći , bocu po bocu mladići zaradiše novac ... jedan za bijesne automobile , drugi za banku.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: imovinu, milos evica, obitelji, slobodana, srbija, zamrzava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111