| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Štef Mesić u Znanost forumu; Nisam imala neko posebno mišljenje o njemu, ali ovo danas je bilo... "e moj mesina gdje si ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Štef Mesić Nisam imala neko posebno mišljenje o njemu, ali ovo danas je bilo... "e moj mesina gdje si ti pokupio tu pamet?!" Slušam ja tako vijesti i ![]() Daje on izjavu u vezi onog srušenog helikoptera u Vukovaru i kako je njegov život bio ugrožen. te to objašnjava jednim super vicem kojeg možemo svrstati ravno u anale." Nije kamen kriv što se dijete udarilo u njega, već je kriv onaj koji je kamen postavio ili dijete koje je bilo neoprezno pa se udarilo" Smisao ove izjave je u najmanju ruku na nivou Platona ili Darwina. Što želi reći? Da nije zadovoljan rezultatima istrage? Da njega rezultati nikako ne stavljaju u prvi plan? I ni jednom rečenicom nije spomenuo poginule pri tom padu. ![]() Da čujem koje je vaše mišljenje u vezi našeg "prvog čovjeka"? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štef Mesić samo reci. nema šanse da za izraženo mišljenje dobiješ ban.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štef Mesić politički govor....................s puno riječi kaže malo ili ništa....svi su političari isti
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,196
![]() | Re: Štef Mesić Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štef Mesić predsjednik je u redu ... sjetit se primjera za takvu stvar na licu mjesta je vrlo teško... ali to se događa kad ne radi uvijek po protokolu možda je malo neumjesna izjava al ne zamjeram k tome, bavimo se krivim osobama, mesić nije barem kriminalac kao bandić za kojeg je svaka riječ suvišna... al to je offtopic
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Štef Mesić U Drugom svjetskom ratu, vidite, Hrvati su dva puta pobijedili i mi nemamo razloga nikom se ispričavati. Ovo što skroz traže od Hrvata – ajde idite kleknuti u Jasenovac, kleknite ovdje... Mi nemamo pred kim zašto klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku i pobijedili smo poslije rata, kad smo se našli opet s pobjednicima, za pobjedničkim stolom ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Štef Mesić Spominanjati 10. travnja, kad je skoro cila Evropa bila okupirana od strane Njemačke, Italije i Japana ( na istoku) na čelu sa Adolfom Hitlerom i Benitom Mussolinijem a Hrvatska predala Dalmaciju (koljevku hrvatstva) i otoke Mussoliniju kao našu, Hrvatsku pobjedu niti mogu shvatiti a niti prihvatit. Na kraju ovo je tema o Štefu Mesiću a ne o travnju 1941 kad je 10-tog travnja 1941. godine pukovnik Slavko Kvaternik, preko zagrebačke krugovalne postaje proglasio Nezavisnu Državu Hrvatsku, u ime dr. Ante Pavelića.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Štef Mesić E moj tonini, slabo is obaviješten: http://www.youtube.com/watch?v=ewXMOyJjphU |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

Pali gume a ne dušu