Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Štef Mesić u Znanost forumu; Nisam imala neko posebno mišljenje o njemu, ali ovo danas je bilo... "e moj mesina gdje si ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-07-08, 13:52   #1 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Štef Mesić

Nisam imala neko posebno mišljenje o njemu, ali ovo danas je bilo... "e moj mesina gdje si ti pokupio tu pamet?!"

Slušam ja tako vijesti i
Daje on izjavu u vezi onog srušenog helikoptera u Vukovaru i kako je njegov život bio ugrožen. te to objašnjava jednim super vicem kojeg možemo svrstati ravno u anale.

" Nije kamen kriv što se dijete udarilo u njega, već je kriv onaj koji je kamen postavio ili dijete koje je bilo neoprezno pa se udarilo"

Smisao ove izjave je u najmanju ruku na nivou Platona ili Darwina.

Što želi reći? Da nije zadovoljan rezultatima istrage? Da njega rezultati nikako ne stavljaju u prvi plan?
I ni jednom rečenicom nije spomenuo poginule pri tom padu.

Da čujem koje je vaše mišljenje u vezi našeg "prvog čovjeka"?
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 17:49   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-07-08
Godina: 24
Poruka: 518
Juka11 se izdvaja iz mase
Re: Štef Mesić

ja kad bi iznjeo ovdje svoje mišljenje o njemu garant bi dobio ban ali eto prepuštam vašoj mašti da si sami dočarate šta mislim što očito nije teško
Juka11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 17:57   #3 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,050
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

samo reci. nema šanse da za izraženo mišljenje dobiješ ban.
Odgovori sa citatom
Star 19-07-08, 00:02   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,230
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

politički govor....................s puno riječi kaže malo ili ništa....svi su političari isti
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-08, 23:47   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,196
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Nisam imala neko posebno mišljenje o njemu, ali ovo danas je bilo... "e moj mesina gdje si ti pokupio tu pamet?!"

Slušam ja tako vijesti i
Daje on izjavu u vezi onog srušenog helikoptera u Vukovaru i kako je njegov život bio ugrožen. te to objašnjava jednim super vicem kojeg možemo svrstati ravno u anale.

" Nije kamen kriv što se dijete udarilo u njega, već je kriv onaj koji je kamen postavio ili dijete koje je bilo neoprezno pa se udarilo"

Smisao ove izjave je u najmanju ruku na nivou Platona ili Darwina.

Što želi reći? Da nije zadovoljan rezultatima istrage? Da njega rezultati nikako ne stavljaju u prvi plan?
I ni jednom rečenicom nije spomenuo poginule pri tom padu.

Da čujem koje je vaše mišljenje u vezi našeg "prvog čovjeka"?
Ništa čudno kada je naš Predsjednik u pitanju....
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-08, 00:04   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,345
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

predsjednik je u redu ... sjetit se primjera za takvu stvar na licu mjesta je vrlo teško... ali to se događa kad ne radi uvijek po protokolu

možda je malo neumjesna izjava al ne zamjeram

k tome, bavimo se krivim osobama, mesić nije barem kriminalac kao bandić za kojeg je svaka riječ suvišna... al to je offtopic
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 23:58   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Politički konvertit/kaputar/Jež/dikobraz/Kaktus/Burduš - moje sugestije na Stevana.
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 03:02   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

U Drugom svjetskom ratu, vidite, Hrvati su dva puta pobijedili i mi nemamo razloga nikom se ispričavati. Ovo što skroz traže od Hrvata – ajde idite kleknuti u Jasenovac, kleknite ovdje... Mi nemamo pred kim zašto klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku i pobijedili smo poslije rata, kad smo se našli opet s pobjednicima, za pobjedničkim stolom

Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 05:33   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 892
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Spominanjati 10. travnja, kad je skoro cila Evropa bila okupirana od strane Njemačke, Italije i Japana ( na istoku) na čelu sa Adolfom Hitlerom i Benitom Mussolinijem a Hrvatska predala Dalmaciju (koljevku hrvatstva) i otoke Mussoliniju kao našu, Hrvatsku pobjedu niti mogu shvatiti a niti prihvatit. Na kraju ovo je tema o Štefu Mesiću a ne o travnju 1941 kad je 10-tog travnja 1941. godine pukovnik Slavko Kvaternik, preko zagrebačke krugovalne postaje proglasio Nezavisnu Državu Hrvatsku, u ime dr. Ante Pavelića.
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 10:39   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

E moj tonini, slabo is obaviješten:
http://www.youtube.com/watch?v=ewXMOyJjphU
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114