Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Stipe Mesic veleizdajnik? u Znanost forumu; Na nedavno odrzanoj skupstini viteskog alkarskog drustva( VAD) clan HČPS i clan VAD-a Luka Podrug nazvao je predsjednika RH ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-06, 09:53   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 667
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto
Stipe Mesic veleizdajnik?

Na nedavno odrzanoj skupstini viteskog alkarskog drustva( VAD) clan HČPS i clan VAD-a Luka Podrug nazvao je predsjednika RH veleizdajnikom. Ima li pravo Luka Podrug ili bilo koji drugi lik ma tko on bio, nazivati legalno izabranog predsjednika jedna drzave da je veleizdajnik. Moje misljenje je da samo sud moze nekoga proglasiti veleizdajnikom i samim tim mu onda suditi za cin veleizdaje.Neki kazu da je to sto je Luka napravio dio naseg politickog folklora , ako je to tocno onda nam je politicki folkor jadan i na najnizoj mogucoj civilizacijskoj razini. A to takodjer puno govori o opcoj kulturi "alkarskog viteza" Luke. Treba li uvest sankcije za vrijedjanje predsjednika drzave? Ja mislim da treba!
Takodjer zbog tog cina ove godine Sinjska alka ostaje bez 500 000kn iz gradskog proracuna grada Sinja. Jel li mjesto politici u Sinjskoj alci i jesu li pojedini alkari i clanovi VAD-a zasluzili da se zovu vitezovima??????
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 09:59   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase
Re: Stipe Mesic veleizdajnik?

Totalno sranje ,nekaj kaj je staro tri soma godina ko
sinjska alka tolko ispolitizirati, jebena sramota,
od onog čelavog šuška kaj je tam dizal desnicu, pa
sad do svih ovih, sve mi je to ful jadno, i to sam
u ovak zajebanoj naciji moze bit.
uzmi konja, onaj stap, pogodi kolut/sridu,
poslije se najedi/napi i bok.
Kaj politika i ti govnari imaju tam trazit.
pas masters
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 10:54   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: selo
Totalno sranje ,nekaj kaj je staro tri soma godina ko
sinjska alka tolko ispolitizirati, jebena sramota,
od onog čelavog šuška kaj je tam dizal desnicu, pa
sad do svih ovih, sve mi je to ful jadno, i to sam
u ovak zajebanoj naciji moze bit.
uzmi konja, onaj stap, pogodi kolut/sridu,
poslije se najedi/napi i bok.
Kaj politika i ti govnari imaju tam trazit.
pas masters
Slažem se s tobom, stvarno smo zajebana nacija.
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 10:56   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa mnogo smo stvari pokušali kopirati sa zapada, a neke smo po običaju izkarikirali na svoj način. U SAD-u su zaštićene zastava, grb, ličnost predsjenika, ali ne i Bush privatno. Kod nas se stalno ide iz krajnosti u krajnost. Ili je u početku bilo zaštićeno sve što se ticalo predsjednika i HDZ-a, da na kraju nije zaštićeno ništa??? Mislim da bi se zakonodavstvo ipak trebalo ovim malo zabaviti.

Ja osobno ne razumijem, što su ultra Hrvati očekivali od Mesića u Hagu. Da li je on trebao lagati kao Milošević, ili odbiti svjedočenje, pa prihvatiti optužnicu da je i on sudjelovao u "zločinima".

Što je dobio Blaškić kad je branio Hrvatsku od optužbi da je učestvovsla u ratu u Bosni. Da li mu je možda sud povjerovao, ili je dobio 40 godina. Na ponovljenom suđenju kad više nije morao braniti Šuškove fiks ideje o naivnosti suda kazna mu je smanjena, točno na onu koju je dotad već odslužio.

Po meni je Mesić odradio ono što je od njega sud i tražio, i ne vjerujem da je zbog toga Hrvatska nešto izgubila. Da smo od početka bili iskreni i otvoreni vjerojatno bi sa sudom bolje prolazili.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 11:02   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Maslow

Po meni je Mesić odradio ono što je od njega sud i tražio, i ne vjerujem da je zbog toga Hrvatska nešto izgubila. Da smo od početka bili iskreni i otvoreni vjerojatno bi sa sudom bolje prolazili.
Slažem se s tobom i mislim da smo bili pametniji i iskreniji i prema Haagu a i prema sebi, imali bi veći ugled i svi bi nas dočekivali raširenih ruku a ne ovako da samo čekaju da nas ko neke balavce povuku za uši.
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 16:25   #6 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

nikad nije pobjednicima sudjeno (da sad ne nabrajam sve ratove) zasto bas nama prvim.....
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 16:45   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: fuzija
nikad nije pobjednicima sudjeno (da sad ne nabrajam sve ratove) zasto bas nama prvim.....
Samo zato što nismo od početka vodili dosljednu i iskrenu politiku prema Haagu.
A ima tu i još nekih izakulisnih igrica u svijetu politike koji su utjecali na cijelu situaciju oko Haaga i koji nisu za ovu temu.
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 16:52   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Misliš na pobjednike iz drugog svjetsko rata??
I Ameri i Britanci, a i Rusi su sami sudili svojim oficirima koji su kršili Genevsku konvenciju.
Srbi su pobjedili Albance, pa im se sudi.
Sadam je pobjedio Kuvajt pa mu se sudi.
Sudi se onom kom se može suditi.

Naša vlada je svojim skrivanjem dokaza, napravila više štete nego koristi.
Da je sama procesuirala ljude koji su se ogriješili o pravila ratovanja Hrvati možda ne bi ni morali u Hag.
Dokazi su se skrivali jer Tuđman nije htio priznati svoju umješanost u rat u Bosni.
Glupo je zato što smo to znali i mi i evropski promatrači, pa i sud u Hagu.

Mesić je otišao u Hag jer nije htio igrati tu glupu igru.
Otvorite google eart, pa potražite svoju kuću, ili automobil preko kamere sa satelita.
To je inače besplatna verzija, ako želite 100 puta veću rezoluciju morate se pretplatiti.
Što smo mi to tajili što u Hagu nisu znali.

Zadnji Uredio Maslow : 14-04-06 u 16:57.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 19:29   #9 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,218
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
A zašto ne?

Pa zar je problem kaznit one koji su počinili zločin, bez obzira na kojoj su strani?

Šta hoćeš reć - da pobjednici mogu radit sranja, a samo poraženi ne smiju? A kako ćeš tijekom rata znat ko će na kraju pobijedit? Onda obje strane rade sranja, pa na kraju šta ispadne?

Osim toga, ovu smo diskusiju već vodili...
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-06, 20:29   #10 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

niste me razumili a neda mi se obrazlagat...
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mesic, stipe, veleizdajnik

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111