| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Stipe Mesic veleizdajnik? u Znanost forumu; Na nedavno odrzanoj skupstini viteskog alkarskog drustva( VAD) clan HČPS i clan VAD-a Luka Podrug nazvao je predsjednika RH ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Stipe Mesic veleizdajnik? Na nedavno odrzanoj skupstini viteskog alkarskog drustva( VAD) clan HČPS i clan VAD-a Luka Podrug nazvao je predsjednika RH veleizdajnikom. Ima li pravo Luka Podrug ili bilo koji drugi lik ma tko on bio, nazivati legalno izabranog predsjednika jedna drzave da je veleizdajnik. Moje misljenje je da samo sud moze nekoga proglasiti veleizdajnikom i samim tim mu onda suditi za cin veleizdaje.Neki kazu da je to sto je Luka napravio dio naseg politickog folklora , ako je to tocno onda nam je politicki folkor jadan i na najnizoj mogucoj civilizacijskoj razini. A to takodjer puno govori o opcoj kulturi "alkarskog viteza" Luke. Treba li uvest sankcije za vrijedjanje predsjednika drzave? Ja mislim da treba! Takodjer zbog tog cina ove godine Sinjska alka ostaje bez 500 000kn iz gradskog proracuna grada Sinja. Jel li mjesto politici u Sinjskoj alci i jesu li pojedini alkari i clanovi VAD-a zasluzili da se zovu vitezovima??????
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stipe Mesic veleizdajnik? Totalno sranje ,nekaj kaj je staro tri soma godina ko sinjska alka tolko ispolitizirati, jebena sramota, od onog čelavog šuška kaj je tam dizal desnicu, pa sad do svih ovih, sve mi je to ful jadno, i to sam u ovak zajebanoj naciji moze bit. uzmi konja, onaj stap, pogodi kolut/sridu, poslije se najedi/napi i bok. Kaj politika i ti govnari imaju tam trazit. pas masters ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Stipe Mesic veleizdajnik? Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Stipe Mesic veleizdajnik? Pa mnogo smo stvari pokušali kopirati sa zapada, a neke smo po običaju izkarikirali na svoj način. U SAD-u su zaštićene zastava, grb, ličnost predsjenika, ali ne i Bush privatno. Kod nas se stalno ide iz krajnosti u krajnost. Ili je u početku bilo zaštićeno sve što se ticalo predsjednika i HDZ-a, da na kraju nije zaštićeno ništa??? Mislim da bi se zakonodavstvo ipak trebalo ovim malo zabaviti. Ja osobno ne razumijem, što su ultra Hrvati očekivali od Mesića u Hagu. Da li je on trebao lagati kao Milošević, ili odbiti svjedočenje, pa prihvatiti optužnicu da je i on sudjelovao u "zločinima". Što je dobio Blaškić kad je branio Hrvatsku od optužbi da je učestvovsla u ratu u Bosni. Da li mu je možda sud povjerovao, ili je dobio 40 godina. Na ponovljenom suđenju kad više nije morao braniti Šuškove fiks ideje o naivnosti suda kazna mu je smanjena, točno na onu koju je dotad već odslužio. Po meni je Mesić odradio ono što je od njega sud i tražio, i ne vjerujem da je zbog toga Hrvatska nešto izgubila. Da smo od početka bili iskreni i otvoreni vjerojatno bi sa sudom bolje prolazili. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #7 (permalink) | |
A ima tu i još nekih izakulisnih igrica u svijetu politike koji su utjecali na cijelu situaciju oko Haaga i koji nisu za ovu temu.
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Stipe Mesic veleizdajnik? Citat:
I Ameri i Britanci, a i Rusi su sami sudili svojim oficirima koji su kršili Genevsku konvenciju. Srbi su pobjedili Albance, pa im se sudi. Sadam je pobjedio Kuvajt pa mu se sudi. Sudi se onom kom se može suditi. Naša vlada je svojim skrivanjem dokaza, napravila više štete nego koristi. Da je sama procesuirala ljude koji su se ogriješili o pravila ratovanja Hrvati možda ne bi ni morali u Hag. Dokazi su se skrivali jer Tuđman nije htio priznati svoju umješanost u rat u Bosni. Glupo je zato što smo to znali i mi i evropski promatrači, pa i sud u Hagu. Mesić je otišao u Hag jer nije htio igrati tu glupu igru. Otvorite google eart, pa potražite svoju kuću, ili automobil preko kamere sa satelita. To je inače besplatna verzija, ako želite 100 puta veću rezoluciju morate se pretplatiti. Što smo mi to tajili što u Hagu nisu znali. Zadnji Uredio Maslow : 14-04-06 u 16:57. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stipe Mesic veleizdajnik? Citat:
Pa zar je problem kaznit one koji su počinili zločin, bez obzira na kojoj su strani? Šta hoćeš reć - da pobjednici mogu radit sranja, a samo poraženi ne smiju? A kako ćeš tijekom rata znat ko će na kraju pobijedit? Onda obje strane rade sranja, pa na kraju šta ispadne? Osim toga, ovu smo diskusiju već vodili... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mesic, stipe, veleizdajnik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

pametni znaju