Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Stipe Mesic veleizdajnik? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: fuzija niste me razumili a neda mi se obrazlagat... Mi smo savršeno razumjeli što si ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-06, 20:37   #11 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,234
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Stipe Mesic veleizdajnik?

Citat:
Pravi autor: fuzija
niste me razumili a neda mi se obrazlagat...
Mi smo savršeno razumjeli što si ti napisao, ali nismo vidoviti da shvatimo što si ti htio tom izjavom reći.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 00:13   #12 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fuzija
niste me razumili a neda mi se obrazlagat...

Da, da... Izgleda da tebe nitko ne razumije.

A oni kojima se ne da obrazlagat, obično nemaju argumenata za obrazloženje.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 00:15   #13 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: damfisk
Da, da... Izgleda da tebe nitko ne razumije.

A oni kojima se ne da obrazlagat, obično nemaju argumenata za obrazloženje.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 15:21   #14 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Au contraire (kako bi rekao delboy iz Mucki), imam previse argumenata!
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 16:18   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Ma Mesić je tako krasan i super tip i dao Bog da nam vlada doživotno.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 16:30   #16 (permalink)
Nježni predator

Ovdje nije riječ o tome da li je Mesić super ili nije.
Riječ je samo o njegovom svjedočenju u Hagu.

Mesićevi protivnici smatraju da bi bilo bolje da nije ništa rekao.

Kad jedan od mojih učenika napravi glupost, solidarnost kolega koji ga ne žele odati će vjerojatno završiti kažnjavanjem cijelog razreda, premda ću ja ipak na kraju saznati tko je to učinio.
Ja mogu razumjeti djecu da se tako ponašaju, ali naši političari nisu djeca, a po meni se isto tako ponašaju.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 16:38   #17 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Ma normalno da je veleizdajnik i to prvi među jednakima, a ima ih ohohooo u Hrvatskoj.
Čije je interese branio na svjedočenju?
Pa on je bio isto tako dio sustava protiv kojega je svjedočio , i dio politike koju je vodio pokojni presjednik Tuđman.
Najveća tragedija koja mu se desila je da mu se Milošević doslovno ruga.
Žalosno ali istinito,a Bože moj, narod ga je izabrao,demokratski, pa koga voli neka voli, a ko ga ne voli,opet dobro.
Ja naprimjer volim i poštujem instituciju predsjednika,a mesića ni pod razno.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 16:42   #18 (permalink)
Nježni predator

Citat:
Pravi autor: botic
Ma normalno da je veleizdajnik i to prvi među jednakima, a ima ih ohohooo u Hrvatskoj.
Čije je interese branio na svjedočenju?
Pa on je bio isto tako dio sustava protiv kojega je svjedočio , i dio politike koju je vodio pokojni presjednik Tuđman.
Najveća tragedija koja mu se desila je da mu se Milošević doslovno ruga.
Žalosno ali istinito,a Bože moj, narod ga je izabrao,demokratski, pa koga voli neka voli, a ko ga ne voli,opet dobro.
Ja naprimjer volim i poštujem instituciju predsjednika,a mesića ni pod razno.
Sad si se obavezao da nam daš izvor za ovakovu izjavu.
Što je to Mesić točno rekao čime je postao veleizdjnik?
Ja branim svoj stav. Jedino što se Mesiću pripisuje je izjava da je Hrvatska ratovala u Bosni. Da li je to bila neka tajna.
Tko je suđen ili osuđen na osnovu Mesićevog svjedočenja?
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 16:54   #19 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Da,točno.
Čija je vojska zaslužna za deblokadu Bihaća?
Čija je vojska odnosno,jedna njena brigada pomogla obrani Mostar,kada je prijetila opsada grada i čist put prema Splitu?
Uz pomoć kojih ljudi je zaustavljena brigada tenkova u selu Polog,općina Široki Brijeg,čijim bi prodorom Dalmacija u roku 24 sata bila okupirana?
Koja je to vojska napravila predacije i stvorila uvijete za akciju Oluja?
Ko je obučavao i naoružavao pripadnike armije BiH i na kojem teritoriju?
I još toga ima.....,a sve je to Mesić znao,bio je dio toga.
Dakle HV je u BiH bio sa razlogom i uz sporazum Izetbegović-Tuđman, Mesić je sve to minirao i svjedočio protiv SVOJE države i SVOG naroda.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-06, 16:57   #20 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Ja se nisam nikome obavezao,Mesić je dobio mandat i on se obavezao služiti narodu.
A kako mu sudi,po rezultatima izbora,odlično.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mesic, stipe, veleizdajnik

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113