Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Stipe Mesic veleizdajnik? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: botic Veleizdajnik je, jer ono što je govorio u Haagu nije istina . Sad si ostao usamljen. Ni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-06, 11:56   #31 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,241
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Stipe Mesic veleizdajnik?

Citat:
Pravi autor: botic
Veleizdajnik je, jer ono što je govorio u Haagu nije istina.
Sad si ostao usamljen. Ni najveći protivnici Mesića ovako nešto do sad nisu izjavili.
Što je Mesić izjavio u Hagu??? Imam osjećaj da nisi Mesićevu izjavu ni vidio.

Proglasili su ga izdajnikom kad je Tuđmanovu arhivu s originalnim snimkama razgovora poslao u Hag.
Skoro svi koji su se nalazili na tim snimkama su zbog tog povikali da je izdajnik.
Do sad sam mislio da znaš što pričaš, pa sam samo tražio da mi iznaseš argumante i izvore koje ja nemam.
Ja nisam davao neargumentirane izjave.
Ali ti lupetaš bez veze, ti ni nemaš nikakove posebne izvore osim svog nakaradnog stava.
Ne samo da nisi izneo ni jedan argument da potvrdiš svoju tvrdnju, nego vidim da ni ne znaš što se dogodilo u Hagu, a što u Zagrebu.
Cjeli život učimo i ja bi prezirao čovjeka koji za 20 godina nebi ništa naučio.
A prezirem i ljude koji ne misle svojom glavom.
Po tebi se Mesić nije smio promjeniti 20 godina. Pa 1990. je jako malo ljudi znalo što smjera Milošević.
Većina nas Hrvata se naoružavala misleći da ćemo naoružavanjem izbjeći, a ne započeti rat.

Zadnji Uredio Maslow : 16-04-06 u 12:00.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 12:16   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Bio i ostao najveći ljigavac,lažov i veleizdajica u hrvatskoj politici.
Prezirem ga iz dna duše.
Takvog lažova i lopova hrvatska politika još nije imalo od Tite.
Čovje koji u samo deset godina politike mijenja svoja politička načela i stavove je gnjida,a to što ti pričaš su totalne besmislice kojima još samo vjeruje šaka usamljenih jugonostalgičara.
I zapamti ne vređaj druže!
Nijednim svojim postom te nisam pokušao diskreditirati bez obzira što imaš drugačije mišljenje od moga.

Na neka pitanja nisam dobio odgovore!
botic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 12:33   #33 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Citat:
Bio i ostao najveći ljigavac,lažov i veleizdajica u hrvatskoj politici.
Prezirem ga iz dna duše.
Takvog lažova i lopova hrvatska politika još nije imalo od Tite.
Čovje koji u samo deset godina politike mijenja svoja politička načela i stavove je gnjida,a to što ti pričaš su totalne besmislice kojima još samo vjeruje šaka usamljenih jugonostalgičara.
I zapamti ne vređaj druže!
Nijednim svojim postom te nisam pokušao diskreditirati bez obzira što imaš drugačije mišljenje od moga.

Na neka pitanja nisam dobio odgovore!
Prvo me nomoj nazivati svojim drugom jer se takvim ne osjećam.
A i dalje postaš bez argumenata samo iznoseći vlastitu mržnju.
Ja sam recimo svojedobno mrzio curu zato što me ostavila, ali to nije značilo da je ona ***va, nego da ja nisam zadovoljio njena očekivanja.

Evo ti primjer izvora kakvim se trebaš poslužiti:

Blaskic je doputovao iz Haga, gdje je proteklih osam godina proveo pokusavajuci dokazati kako su mu navodnu krivicu za ratne zlocine podmetnuli drugi – ukljucujuci i neke od onih cijim je posterima sada bilo njemu mahano u znak pozdrava – i to vjerojatno u namjeri da prikriju vlastitu umijesanost u etnicko ciscenje koje je provodjeno u susjednoj Bosni.

Blaskic je, kao nekadasnji zapovjednik jedinica bosanskih Hrvata koje su tokom 1993. sudjelovale u hrvatsko-muslimanskom ratu u srednjoj Bosni, u srpnju/julu ove godine oslobodjen vecine optuzbi za koje je prethodno bio proglasen krivim. Zalbeno mu je vijece Haskog tribunala smanjilo kaznu s 45 na svega devet godina zatvora, oslobadjajuci ga krivice za neke od najtezih zlocina koji su u tom ratu pocinjeni – ukljucujuci i masakr koji je nad nekoliko stotina Muslimana izvrsen u selu Ahmici.

Staza ka slobodi bila je zapravo prokrcena jos prije cetiri godine, kada je Stipe Mesic, nakon sto je postao predsjednik Hrvatske, otvorio ratne arhive svog pokojnog prethodnika Franje Tudjmana.

U tim su pak arhivima pronadjeni dokumenti koja potvrdjuju tezu o postojanju paralelnog lanca zapovijdanja u koji su bili ukljuceni politicki predvodnici bosanskih Hrvata i lokalne jedinice vojne policije. Potonje su snage najteze masakre pocinile u vrijeme kada se nisu nalazile pod Blaskicevom kontrolom.

Blaskic je ipak proglasen krivim za ostale zlocine – posto su pod njegovim zapovjednistvom zatvorenici kopali rovove i bili korisceni kao zivi stit.

Autor Drago Hedl

P.S. Možeš otići na forum Hrvatskog bloka. Tamo ćeš sigurno uživati jer bi ja tamo za svaki svoj post dobio BAN.

Zadnji Uredio Maslow : 16-04-06 u 12:39.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 12:50   #34 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Šta je tebi?
Koga ja to mrzim?
Kakvu ja to mrznju prosipam?
Sad ti smeta druže,a do prije petnestak godina nije?
Očito si i ti jedan od onih kako vitar puše.

U mom vokabularu MRZNJA mi je strana riječ.
Radim takav posao di se svakodnevno susrećem i surađujem sa ljudima raznih vjera i kultura i u životu sam naučio poštovati i cjeniti druge i drugačije, a ti očito ne.
Nije ni čudno kad si veći dio života živio u mraku zvanom Jugoslavija gdje je tolerancija bila strani pojam.
Sretan sam i zahvalan što nisam imao priliku učiti od takvih poput tebe jer bi ti sad morao nešto ružno reći.Bog s tobom!

Možeš mi sve govoriti ali da nekoga mrzim nikad,pa ni Mesića.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 13:16   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,336
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Dobro ti govoriš boticu, samo jebiga, uigrani su ovi yugo dečki. pogledaj http://www.stop-mesic.tk/ ako nisi.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 13:21   #36 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Na mlađima svit ostaje.Sumnjam da dečki.
Prije tinejdžeri exjuge.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 14:05   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Šta je tebi?
U mom vokabularu MRZNJA mi je strana riječ.
Radim takav posao di se svakodnevno susrećem i surađujem sa ljudima raznih vjera i kultura i u životu sam naučio poštovati i cjeniti druge i drugačije, a ti očito ne.
Nije ni čudno kad si veći dio života živio u mraku zvanom Jugoslavija gdje je tolerancija bila strani pojam.
Sretan sam i zahvalan što nisam imao priliku učiti od takvih poput tebe jer bi ti sad morao nešto ružno reći.Bog s tobom!

Možeš mi sve govoriti ali da nekoga mrzim nikad,pa ni Mesića.
Da te pitam gdje si ti to bio?
Da možeš pričat da je onima koji su živjeli u ex Jugi bio mrak, u kojem nam je Tuđman upalio svjetlo?
Za mene je recimo Tuđman kako mu i ime kaže -stranac koji je zajebao svoj narod i svoju zemlju, Tito je bio puno bolja osoba od Njofre i to cijeli svijet zna, a ti si vjerovatno bio vani družio se sa emigrantima koji su sijali mržnju (vjerovatno potomak Ustaša, a možda i Četnika).
Rijetko koja zemlja u svijet ima istinsku toleranciju prema različitom, a o demokraciji i da ne govorim.
S obzirom da nisi bio u mraku bolje da ne spominješ ono o čemu ništa ne znaš.
Glupo je da smo sa alke prešli na nešto drugo ali ne volim ljude koji seru po nečemu što ne znaju.
Ne volim ljude koji obožavaju fašizam, jer mi je antifašizam u krvi.
I još nešto da ne zaboravim, odkad je ok prisvajat tuđe teritorije, Bosna nije Hrvatska i nikad neće biti, a oni koji su to željeli sad su ionako 2 metra pod zemljom i neka tamo ostanu.
Tuđman, Milošević, Izetbegović, Šušak, Kadijević i mnogi drugi koji su zajebali sve, dao Bog nikad nam se više ne ponovili.

Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 16-04-06 u 14:12.
lucky_strike_08 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 14:07   #38 (permalink)
Nježni predator

Citat:
Na mlađima svit ostaje.Sumnjam da dečki.
Prije tinejdžeri exjuge.
Tvrdiš da nikog ne mrziš, koristiš arhaični izraz "drugovi", a kako onda obašnjavaš neargumentirane izjave protiv legalno izabranog predsjednika vlastite države, a k tome kritiziraš generaciju koja je podnijela sav teret rata, i između ostalog odgojila čak i tebe.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 14:17   #39 (permalink)
Nježni predator

Pa hrvatski intelektualci nisu nikad popustili pred napadima srpskih nacionalista. Svi premijeri Jugoslavije od Tita pa do Markovića su bili Hrvati. Tito je bio jedan od navećih politologa u hrvatskoj povjesti i izuzetan političar, a ti ga proglašavaš za nepismenog. Jedino u Titovoj opciji je Hrvatska dobijala Rijeku, Cres, Lošinj, Istru i Baranju. Izgubila je Boku Kotorsku i Istočni Srijem.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-06, 14:19   #40 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Gdje sam bio?
Nigdje,tu sam di sam se i rodio.U mom hrvatskom Splitu.
Uvjek sam se družio sa istinskim domoljubima kojima je riječ mrznja starana kao i sa poštenim Srbima,Muslimanima i ostalima među kojima imam dragih prijatelja.
Krajnosti mi se nikad nisu sviđale,kako ustaše tako još manje četnici.Tito?Tko je to,tri osobe u jednom imenu.
Maslwe ljudi koji su me odgojili i koji su podnjeli sav tert rata odskaču totalno od tvog profila,mislim da si se pravodobno prepoznao u tekstu prije.Svaka čast.
Svakom mraku dođe kraj,tako i Juga odbroji svoje.Neponovilo se
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mesic, stipe, veleizdajnik

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113