Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Stipe Mesic veleizdajnik? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: botic Gdje sam bio? Svakom mraku dođe kraj,tako i Juga odbroji svoje.Neponovilo se Dao Bog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-06, 14:27   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase
Re: Stipe Mesic veleizdajnik?

Citat:
Pravi autor: botic
Gdje sam bio?

Svakom mraku dođe kraj,tako i Juga odbroji svoje.Neponovilo se
Dao Bog da nam se ponovila, jer očito taj mrak nije bio dovoljan da makne nacionalizam i mržnju koja je nasilno uvedena u našu Hrvatsku.
Kad se samo sjetim utakmice Juga - Danska, kvalifikacije za Euro 92,kad je komentator na tv-u govorio da Juga nisu naši i da za nji ne smijemo navijat- zamisli to a igraju i naši igrači!
Osobno bi bio najsretniji da nema granica, da nema jezika, nema vjera, jer onda bi ove naše glupe rasprave i teme bile bespotrebne.
Svi bi bili slobodni i tome treba težiti, a ne teritorijima i kako sredit one "gadove" s druge strane.

Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 16-04-06 u 14:32.
lucky_strike_08 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 17:37   #42 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Maslowe jeli ovo poštenje,dosljednost i zaslužnost da nas se predstavlja po svijetu;

Tribina HDZa u Buchsu u Švicarskoj,koji se nalazi na granici između Austrije i Švicarske.Tribina je održana 29. ožujka 1992. godine, a na njoj je glavna zvijezda bio tadašnji predsjednik Izvršnog odbora Hrvatske demokratske zajednice Stipe Mesić.

Današnji predsjednik Republike Hrvatske Stipe Mesić je tada, prije osam godina, više od dva sata odgovarao na pitanja okupljenih članova i simpatizera HDZ-a u Švicarskoj

Na pitanje je li bilo dogovora između predsjednika Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića o podjeli Bosne i Hercegovine, tadašnji najbliži suradnik predsjednika Tuđmana, a sada predsjednik RH, Stipe Mesić kaže:
— Nema nikakvog dogovora između Tuđmana i Miloševića. Točno je da smo razgovarali s Miloševićem, ali morali smo znati što taj "lupež" želi

Na pitanje zauzima li se on za pripajanje Bosne i Hercegovine Hrvatskoj, Mesić je kazao:
— Što se mene tiče, nemam ništa protiv toga. Međutim, naš prioritet je da istjeramo četnike iz Hrvatske, a onda ćemo naše granice rješavati dogovorom — kazao je Mesić okupljenim Hrvatima i tada izazvao buru oduševljenja

Zamoljen na posljetku da kaže nosi li bradu zato što skriva slovo U ispod nje, Mesić je u svom šaljivom tonu kazao kako mu je slično pitanje postavila voditeljica na Televiziji Srbije, pa joj je rekao da nema nikakvo slovo utetovirano na tijelu. No, dodao je:
— Ustaše su bili oni koji su željeli hrvatsku državu. Iskoristili su samo šansu koju su im omogućile povijesne okolnosti da ostvare državu. Hrvati nisu bili fašisti, nego su htjeli svoju državu — ustvrdio je Mesić pred okupljenim Hrvatima u Švicarskoj, dodajući:
— A ako je i bilo zločina, bio je to rat u kojemu su ratovali svi protiv svih

Mislim da sam osljepio,ali sam ovaj intervju jasno pročitao i znam kave nam presjednik danas drži pridike o istim ovim stvarima.
Pozdrav
Citat:
Nije dosljedan u izjavama,lažov je.
Okreće se kako vitar puše.
Dokazani suradnik UDBE.
Provodio je ideologiju podjele BiH zajedno sa Tuđmanom,HDZ napustio 1994.godine,ne zbog neslaganja sa politikom Tuđmana,nego zbog podržavanja pljačkaša suradnika.
Nažalost tada mu se plan nije ostvario ali 2000.godine je.
Citat:
Veleizdajnik je, jer ono što je govorio u Haagu nije istina.
Citat:
Bio i ostao najveći ljigavac,lažov i veleizdajica u hrvatskoj politici.
Prezirem ga iz dna duše.
Takvog lažova i lopova hrvatska politika još nije imalo od Tite.
Čovje koji u samo deset godina politike mijenja svoja politička načela i stavove je gnjida,a to što ti pričaš su totalne besmislice kojima još samo vjeruje šaka usamljenih jugonostalgičara.
I zapamti ne vređaj druže!
Nijednim svojim postom te nisam pokušao diskreditirati bez obzira što imaš drugačije mišljenje od moga.

Na neka pitanja nisam dobio odgovore!
Citat:
Šta je tebi?
Koga ja to mrzim?
Kakvu ja to mrznju prosipam?
Sad ti smeta druže,a do prije petnestak godina nije?
Očito si i ti jedan od onih kako vitar puše.

U mom vokabularu MRZNJA mi je strana riječ.
Radim takav posao di se svakodnevno susrećem i surađujem sa ljudima raznih vjera i kultura i u životu sam naučio poštovati i cjeniti druge i drugačije, a ti očito ne.
Nije ni čudno kad si veći dio života živio u mraku zvanom Jugoslavija gdje je tolerancija bila strani pojam.
Sretan sam i zahvalan što nisam imao priliku učiti od takvih poput tebe jer bi ti sad morao nešto ružno reći.Bog s tobom!

Možeš mi sve govoriti ali da nekoga mrzim nikad,pa ni Mesića.
Citat:
Na mlađima svit ostaje.Sumnjam da dečki.
Prije tinejdžeri exjuge.
Citat:
Gdje sam bio?
Nigdje,tu sam di sam se i rodio.U mom hrvatskom Splitu.
Uvjek sam se družio sa istinskim domoljubima kojima je riječ mrznja starana kao i sa poštenim Srbima,Muslimanima i ostalima među kojima imam dragih prijatelja.
Krajnosti mi se nikad nisu sviđale,kako ustaše tako još manje četnici.Tito?Tko je to,tri osobe u jednom imenu.
Maslwe ljudi koji su me odgojili i koji su podnjeli sav tert rata odskaču totalno od tvog profila,mislim da si se pravodobno prepoznao u tekstu prije.Svaka čast.
Svakom mraku dođe kraj,tako i Juga odbroji svoje.Neponovilo se

E ovo još nisam čuo. Nisam, majke mi moje, a svašta sam dosad čuo

A odakle tebi ovo sve dolazi, majko moja mila!!!!

Kad god te se nešto pita, ti samo štrcaš parole – i to besmislene parole.

E svaka ti čast, majstore!
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-06, 10:50   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Baš mi je drago da si skupio sve njegove citate na jedan post pa da svi mogu pogledat ove "zabavne i poučne" tekstove...
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 22:42   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
E ovo još nisam čuo. Nisam, majke mi moje, a svašta sam dosad čuo

A odakle tebi ovo sve dolazi, majko moja mila!!!!

Kad god te se nešto pita, ti samo štrcaš parole – i to besmislene parole.

E svaka ti čast, majstore!
Zar nisi znao da na ovom forumu ima i drugačijih ljudi od tebe?
Ipak, mislim da jesi.
Onda poštuj te i takve drugačije.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 23:40   #45 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa kako ću poštovat ovakve bedastoće?

Izbacuješ samo parole bez imalo smisla, logike i argumentacije.

A najjače mi je ovo Splitu. Pa znaš li ti uopće da je taj "tvoj" Split jedno 40 godina bio poznat kao "crveni Split"?

A sad je postao sinonom desnila i zatucanosti. Pitam se zašto... i zbog koga?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 23:50   #46 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Citat:
Pa kako ću poštovat ovakve bedastoće?

Izbacuješ samo parole bez imalo smisla, logike i argumentacije.

A najjače mi je ovo Splitu. Pa znaš li ti uopće da je taj "tvoj" Split jedno 40 godina bio poznat kao "crveni Split"?

A sad je postao sinonom desnila i zatucanosti. Pitam se zašto... i zbog koga?
Koje ti gluposti pišeš.
Tebi očito nešto nedostaje u Splitu?
Rekao sam ti da ne mogu svi razmišljat kao ti,a ako je netko desničar(objasni mi taj izraz),zašto je zatucan?
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 23:51   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,324
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
sinonom desnila i zatucanosti.
Triba si napisat desnila tj. zatucanosti.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 00:00   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-10-05
Poruka: 134
maksy se izdvaja iz mase

Citat:
Dao Bog da nam se ponovila, jer očito taj mrak nije bio dovoljan da makne nacionalizam i mržnju koja je nasilno uvedena u našu Hrvatsku.
Kad se samo sjetim utakmice Juga - Danska, kvalifikacije za Euro 92,kad je komentator na tv-u govorio da Juga nisu naši i da za nji ne smijemo navijat- zamisli to a igraju i naši igrači!
Osobno bi bio najsretniji da nema granica, da nema jezika, nema vjera, jer onda bi ove naše glupe rasprave i teme bile bespotrebne.
Svi bi bili slobodni i tome treba težiti, a ne teritorijima i kako sredit one "gadove" s druge strane
Ja popizdin kad vidin kakvih kretena ima
Pa dobro jesi ti normalan kad ovako nešto možeš napisati???

Očito ne znaš da je srbija bila agresor stoga, nismo mi "gledali kako srediti one "gadove" s druge strane"....
MI SMO ONI KOJI SU SE BRANILI---> Nek ti jednom dođe iz guzice u glavu...

A ovo da "nema jezika, nema vjera.." neću ni spominjat.. neda Bog da slučajno govorin srpski...

Jedna pjesma za te.... ovo očito nisi čuja jer se danas u ZG-u slušaju samo cajke....

Mislili su neki, već nas neće biti.
Ni veselje svoje nisu znali kriti
Raselit nas triba da nas manje ima,
Nisu tu ni bili tad će reći svima.
Nek tuđinu grizu, roda znati neće
Bez jezika narod nema više sreće
Djeca roda povist neće znati
Potom svoj na svome neće bit Hrvati

Tko na tvrdoj stini svoju povist piše,
Tom ne može nitko prošlost da izbriše,
Varaju se i ne misle tako
Što se krvlju brani, ne pušta se lako.
Mi smo tu odavna svi moraju znati
To je naša zemlja, tu žive Hrvati

Kroz vrimena gruba i kroz ljute boje
Branili smo časno mi ognjišće svoje
Čuvaše nam pređi ovu rodnu grudu
Nisu zbog slobode ginuli zaludu
Al' sad evo opet nova zora rudi,
Oslih dugih lita Hrvatska se budi,
Tu na našoj zemlji naš se barjak vije,
Crven bijeli plavi, više se ne krije.

Varaju se i ne misle tako
Što se krvlju brani, ne pušta se lako.
Mi smo tu odavna svi moraju znati
To je naša zemlja, tu žive Hrvati

Na kamenu tvrdom o tom slova pišu,
"Od stoljeća sedmog tu Hrvati dišu".
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 00:01   #49 (permalink)
nevoljen

Citat:
Koje ti gluposti pišeš.
Tebi očito nešto nedostaje u Splitu?
Rekao sam ti da ne mogu svi razmišljat kao ti,a ako je netko desničar(objasni mi taj izraz),zašto je zatucan?
Ne. Meni ništa ne nedostaje u Splitu. Čak štoviše - meni je u Splitu skroz OK.

Samo mi ide nakurac kad se o Splitu (i o Dalmaciji) govori kao o leglu najcrnjeg desničarenja i ustašije, a na temelju događanja u zadnjih 5 godina.

Nisam poistovjetio desničarenje i zatucanost. Čovjek može bit desničar ali ne mora bit zatucan.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 00:04   #50 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Citat:
Ne.

Samo mi ide nakurac kad se o Splitu (i o Dalmaciji) govori kao o leglu najcrnjeg desničarenja i ustašije, a na temelju događanja u zadnjih 5 godina.

.
To govoriš TI,a ne ja.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mesic, stipe, veleizdajnik

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113