| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? u Znanost forumu; malo sam razmišljao, čitavo vrijeme se čudim koji k.... oni rade dolje, kao uspostavljaju mir, a samo žele kontrolu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? malo sam razmišljao, čitavo vrijeme se čudim koji k.... oni rade dolje, kao uspostavljaju mir, a samo žele kontrolu nad naftom. negdje sam čuo da amerika za sljedećih 50 godina ima zalihe nafte za cijeli svijet, ne znam jeli to točno |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? pohlepni jenkiji, glume policajce, podržavaju smrdljive ćifute i ja ih nemrem podnijet
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? ta nacija ne postoji, sto je to amerikanac?!? (valjda samo domoroci, indijanci). ne mozes bit amer, ili si englez ili hrvat ili odakle si ono odakle si dosao ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? onda sam ja iranac, od tam smo došli
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? Pa gazda, rekao bih da si dobro zaključio - štos je nafta. Plus toga, u SAD je dosta jaka i utjecajna židovska zajednica. Inače, Židovi su oni koje cijenjeni kolega tzukius naziva "smrdljivi ćifuti" a siguran sam da ni jednom u životu nije niti vidio Židova da bi znao da smrde. Plus toga, SAD ima interes da ogranički širenje radikalnog islamizma pa zato podržava Izrael koji je protivnik manje-više svim islamskim zemljama - u prvom redu Iran, Sirija... Ali, u osnovi svega je nafta. Oni (bliskoistočne zemlje) je imaju, a Amerikancima treba. Vrlo jednostavno. I da, Amerikanci postoje kao nacija.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što Amerika želi od cijelog Bliskog Istoka? ja znam dosta židova i iako nisam pobornik nacizma nemrem ih smislit negdje čujah frazu 'smrdljivi židovi' koja nema direktno značenje
| | |
![]() |
| Tagovi: amerika, bliskog, cijelog, istoka, sto, zeli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Inkvizicija | anunaki | Filozofija i religija | 24 | 05-01-08 15:05 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.