| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Što sad Milanoviću??? u Znanost forumu; Nakon što si samouvjereno izjavljivao da pobjeđuješ, pa je u izbornoj večeri tadašnji kandidat Jurčić izjavljivao ja sam novi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Što sad Milanoviću??? Nakon što si samouvjereno izjavljivao da pobjeđuješ, pa je u izbornoj večeri tadašnji kandidat Jurčić izjavljivao ja sam novi premijer, pa nakon što je shvatio da je izgubio izbore,samouvjereno izjavljivao da će on uspijeti sastaviti vladu,pa ni to nije uspio,pa je protjerao Jurčića i sebe postavio za kandidata pa ni to nije uspijelo.... Uglavnom iznio je više laži u nekoliko tjedana nek su neke druge stranke u nekoliko godina. Možda je vrijeme da ode kako je i došao,u tišini... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Barem je rekao istinu koliko če potrošiti u kampanji za razliku od Smradnadera. HDZ nam ili svjesno laže ili su zaista toliko loši sa brojkama. Procijeni što je gore, Zoki nije lagao samo se ponadao. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Milanović nesposoban parirati Sanaderu? Pa Milanović je prvi koji je Sanadera natjerao u nervozu i greške , s Milanovićem je SDP ostvario najbolji izborni rezultat ikad , s Milanovićem će SDP imati najviše saborskih zastupnika ikad. Nisam neki veliki njegov obožavatelj , ali to su proste činjenice. A za sastav vlade i činjenicu da će na vlasti biti stranka koja laže građanima i na upite o potrošenom novcu u kampanji ili Hidinom potpisu bahato se ne osvrće treba nije baš previše kriv Milanović. Ja bih recimo rado pitao Friščića kako je moguće da u izbornoj noći , nakon objave rezultata , tvrdi da su oni programski puno bliži SDP-u , a onda ode u koaliciju sa HDZ-om. Jer ovaj put zbilja nisu svi bili isti (i tu sad ne mislim na jeftinu demagogiju) ... programi i ideje SDP-a i HDZ-a su drastično različiti i stvarno mi nije jasno kako HSS može biti programski blizak jednima , a završiti s drugima. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što sad Milanoviću??? Najprije je izjavljivao da je pobjednik, pa kad je skužio da je izgubio je izjavljivao da će uspjet sastavit vladu, pa onda se nakon toga proglasio premijerskim kandidatom bez ikakvog razgovora i obavješćivanja ikoga u stranci...... Milanovića će na kraju vjerojatno smijenit sama njegova stranka - sdp jer to ovako dalje više neće ić. A to što je sdp dobio dosta glasova vjerojatno je najviše posljedica toga što je dosta ljudi (iako ipak ne dovoljno) željelo nekakvu promjenu. Jednostavno imam dojam da bi Milanović dobio puno više glasova da je jednostavno samo šutio. ![]() Svakom njegovom glupošću gubio je glasove, a stvarno se pretjerano samo osvrtao na hdz a premalo na svoju stranku.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:12.