| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Što sad Milanoviću??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Ja bih recimo rado pitao Friščića kako je moguće da u izbornoj noći , nakon objave ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Citat:
![]() Pa za HSS i HSLS se zna da su to trgovačke stranke koje bi pristale biti i uz crnog vraga ako bi od njega uspjele nešto izvući... Mene to ponašanje nije ni najmanje iznenadilo... Pa sam Friščić je i prije izbori govorio kako će oni pregovarati s relativnim pobjednikom i s time odmah prizanao da uopće nije bitna svjetonazorska, programska ili bilo koja druga sličnost (blizina)... | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? sad će oporba biti jača nego ikada u nezavisnoj hrvatskoj! ![]() nadam se da nisu svi zaboravili kako je sanader elegantno izbjegao sučeljavanje na TV-u, kao što i sad izbjegava konkretne odgovore o ZERP-u. što se kampanje tiče, milanović je pogriješio: Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Citat:
Nisam nešto pretjerano iznenađen ni HSS-om ... čak sam i očekivao da ih Ivo kupi. Jedino mi nije jasno kako Friščić misli izaći na kraj sa svojim članstvom koje je u ogromnoj većini protiv koaliranja sa HDZ-om. Ono što mi zapravo smeta je licemjerje. Čak više cijenim kurve penzionere (a HSU je stranka koju bih zakonom zabranio) koji otvoreno kažu da idu uz vlast nego Friščića koji tijekom kampanje govori kako su programski bliski SDP-u , pa isto to ponovi u izbornoj noći , a onda ode u koaliciju sa strankom koja se toliko očito zalaže sa potpuno suprotne gospodarske poteze od onih koje želi HSS.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Ovo jednostavno nema smisla, trebalo bi dat mandat onome ko ima relativnu većinu pa neka sastavlja, sad se ovo sve svodi na to tko će uspjet više koga potplatit da koalira s njim.
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Citat:
Ni j a nisam iznenađen niti HSLS-om niti HSS-om. Pokazali su jedno veliko licemjerje, prije izbora govore jedno a nakon izbora nešto sasvim drugo. Očito im je stalo samo do fotelja i ničega drugoga. Rekli su pregovarati sa svakim a očito će pregovarati samo sa HDZ-om, a HDZ će im obećati brda i doline a koliko će to Ivica Sanader dati to ćemo još vidjeti. A nakon ovoga na idućim izborima očekujem da HSLS ne uđe u sabor
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Kakav ultra licemjeran potez HSS-a i HSLS-a danas kod Mesića. Citat:
Ako pregovaraju s HDZ-om i ako su , a očito jesu , podržali Sanadera zašto onda koji racku to javno i ne kažu umjesto što se kriju iza predsjedničke odluke o mandataru da bi onda mogli reći - predsjednik je dao mandat Sanaderu mi smo samo pratili tu njegovu odluku. Jadno , odvratno i ljigavo. Btw, ako se oni jasno ne očituju i ne podrže Sanadera Mesić nema nikakvu pravno-ustavnu obvezu dati mandat za sastavljanje vlade bilo kome i teoretski bi mogao državu odvesti u nove izbore. Naravno da tako nešto neće napraviti , ali to samo pokazuje neodgovornost , neozbiljnost i politički diletantizam čelništva HSLS-a i HSS-a
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Nakon svega? Čega? SDP je ostvario najbolji izborni rezultat ikad.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? ne treba biti smijenjen. treba sam ponuditi ostavku ako ne dobije mandat od mesića jer je to i obećao u slučaju izbornog poraza. ali ako tako bude, jadan li će biti SDP. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što sad Milanoviću??? Citat:
Veronu smo zaboravili. I Brodosplit. I Imostroj. I MORH. I Kornate. I n drugih stvari i sad raspravljamo o debitantu na političkoj sceni a mahere koji su "ispekli zanat" u tome kako zeznuti sve oko sebe ne treba dirati. SDP će imati izbornu konvenciju kad bude vrijeme za to i izabrati će kako budu izabrali. Mi smo imali izbore 25. studenog i glasovali smo kako smo glasovali. I Imat ćemo vlast po svojoj mjeri. Lako je sad nekoga prozivati i tražiti mane. Ne branim ga izravno ali za glavninu napisa po medijima se zna tko je odgovoran i na koji način se plasiraju (dez)informacije. Svako ozbiljan će biti toga svjestan. A za ostale tu je kralj PRa - Maček.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:11.