| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Što sad Milanoviću??? u Znanost forumu; meni je zoki zakon,jučer u dnevniku kad je počeo kao malo dijete od veselja vikati: I EVO GA,KONAČNO ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: Što sad Milanoviću??? meni je zoki zakon,jučer u dnevniku kad je počeo kao malo dijete od veselja vikati: I EVO GA,KONAČNO TV SUČELJAVANJE!!! ....makar su izbori već odavno prošli kao i izborna kampanja ali on se neda ![]() Samo ti ostani čim duže u sdpu da se ja mogu još nekoliko puta dobro nasmijati ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? i kad pogledate koje 2 jedinice najviše odstupaju - 9. i 10., pa kad vidite u kojim jedinicama je ADZ dobija najviše mandata, pa kad zbrojite još 5 fantoma iz hercegovine, dobijete našeg vrlog, poštenog, pravičnog i nadasve zakonitog pobjednika izbora ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Novi udari na Milanovića ![]() ![]() ![]() ![]() Imenovanjem u radnu skupinu koja treba pripremiti političku analizu izbornih rezultata SDP-a, Mato Arlović dobio je novu priliku za politički napad na Zorana Milanovića. Iako formalno nitko nije zatražio političku odgovornost Zorana Milanovića, osnivanje radne skupine koja će pripremiti političku analizu može se tumačiti kao pokušaj da se politički ospori Milanovićev rad. Pogotovo stoga što su u radnoj skupini još i Davorko Vidović i Antun Vujić, koji su vrlo kritički govorili o izbornoj kampanji i rezultatu, piše Jutarnji list. Članovi GO-a odlučili su da se novi predsjednik SDP-a, na konvenciji predviđenoj za 10. svibnja, ipak neće birati po principu ''jedan član - jedan glas'', dok predsjednik GO-a Tonino Picula najavljuje da se rasprava o tome nastavlja, te da će se šef SDP-a ubuduće birati na taj način. Prihvaćen je i politički okvir za izradu novog Statuta SDP-a, a to znači da se GO složio kako treba ponovno uvesti Predsjedništvo stranke. Ingrid Antičević Marinović najavila je osnivanje SDP-a u Pakoštanima, mjestu najpoznatijem po generalu Anti Gotovini.
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? Smiješne su karikature koje će ocijenjivati rad druge karikature..... ![]() Sve više je ovo Python show....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #59 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što sad Milanoviću??? pravio se da je demokratičan, a autokratski je donosio odluke i sad će snositi posljedice jerbo se to glavnom odboru nije svidjelo. a ni meni. samo me zanima koji će baja sad preuzeti vodstvo. ili će ispasti da žene u sdp-u imaju najviše muda, što me ne bi čudilo. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

Pali gume a ne dušu 

AC MILAN : 2003-2008