Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Stupidne izjave srpskih političara u Znanost forumu; Sam naslov govori sve...kako su ovi ljudi mogli imati vlast Izabrao sam nekoliko najgorih "Kvalitet života se najmanje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-07, 15:14   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Stupidne izjave srpskih političara

Sam naslov govori sve...kako su ovi ljudi mogli imati vlast
Izabrao sam nekoliko najgorih

"Kvalitet života se najmanje pogoršao u zatvorima." - Dragoljub Janković, ministar pravde u vladi Republike Srbije
"Mir je neizbežan." - Slobodan Milošević
"Moje je tvrdo uverenje: bolje sporije , ali brže. " - Vojislav Koštunica
"Broj Srba koji su pobijeni na Kosovu ostaće nepoznat sve dok se svi ne vrate svojim kućama." - Zoran Anđelković, predsjednik Privremenog izvršnog vijeća Kosova
"Zbog prisluškivanja, ponekad 3 sata ne mogu da se prikačim na Internet" - Ivica Dačić, poslanik SPS
"Bili smo za ljudska prava kada ljudi još nisu znali šta je to." - Žarko Korać, podpredsjednik vlade Srbije
"Nije problem nabaviti nuklearno oružje na tržištu, čak i kada ga ne bismo imali." - Radovan Karađić
"Srbi se neće smiriti sve dok se ne prostru s obe strane Drine." - Vojislav Koštunica
"Tamo gde ja odlučujem rata neće biti" - Slobodan Milošević
"Mir, razume se, ne mogu uspostavljati oni koji su rat započeli." - Mira Marković, direktorica JUL-a 1996.
"Šta se tiče optužbe za ratne zločine, mi smo vrlo jasni da je tako moralo da bude." - Momčilo Krajišnik
"Držim da ratovi, ako su već neizbažni, treba da budu osvajački." - Todor Dutina, direktor "Srne"
"Moskva se brani u Srbiji, ali nisam siguran da u Moskvi to shvataju" - Nikola Poplašen, predsjednik RS
"Bilo bi nam mnogo lakše da je Jeljcin rekao da svi Rusi treba da žive u jednoj državi" - Momir Bulatović, predsjednik DPS
"Srbima ne treba međunarodno priznanje...a kako bi u siromaštvu izdržavali toliku diplomatiju." - Gojko Đogo, predsjednik Udruženja Srba u BIH
"Još samo pederi nisu protiv Srba" - dr Jovan Rašković predsjednik SDSa
"Jugoslavenski narodi su planirano, gotovo naučno planirano, posvađani i uvedeni u rat." - Mira Marković
"Zaslužujem priznanje" - Slobodan Milošević
"I kuću su mu srušili tokom agresije." - Borislav Pelević o Slobodanu Miloševiću
"Kad Milošević odsedi u Haagu 500 godina, po povratku ćemo ga streljati" - Nenad Čanak, predsjednik skupštine Vojvodine
"Nikakav Zemunski klan nije postojao dok sam ja bio predsednik" - Slobodan Milošević
"Sigurno da je Mladić pogrbio ramena i promenio hod, a u usta je , da bi promenio fizionomiju, mogao da stavi lažnu protezu, tampone ili male kesice kečapa." - Mirko Nicović, bivši policajac dajući iskaz u Haagu
"Haaški tužioci u ružni zato što su nehumani i zli. S druge strane Slobodan Milošević spada u lepe ljude. Najlepše." - Mirjana Marković
"Obećao sam miloševiću da neće ići u Haag. Ali obećanje se odnosilo samo na tu noć." - Čedomir Jovanović , šef poslaničkog kluba DOS - a
"Mene čuva Bog, a ne imunitet." - Momčilo Krajišnik
"Ne prihvatam da je bilo koji sveštenik bliži Bogu od mene." - Vojislav Šešelj
"Srbija će postati pista za lako sletanje investicija." - Milan Parivodić ,ministar u srpskoj vladi
"Pekari su nas ubeđivali da cena brašna čini svega jednu trećinu cene hleba. Ako je to tačno, šta onda stavljaju u taj hleb." Bojan Dimitrijević, ministar trgovine i turizma
"Mazuta ima dovoljno, samo ga treba nabaviti." - Radomir Naumov, ministar energetike
"Ponekad sam sam i samom sebi dosadan, pa mislim kako je drugima u mom društvu" - Slobodan Vuksanović, političar
"Šeron Stoun sam sreo samo jedanput u Kanu. Nažalost nisam razgovarao sa njom. Samo smo se sreli i kimnuli glavom jedno drugom." - Milorad Vučelić, socijalista
"Mi dok smo bili vlast, nismo imali problem sa kvorumom. Ja sedam dana pre zasedanja pozovem Šešelja, odvedem ga na šampitu, i lepo se dogovorimo za šta će oni da glasaju." - Zoran Anđelković, funkcioner SPS
"Očekujem da za mene glasaju oni koji ne izlaze na izbore" - Bogoljub Karić , predsjednički kandidat
"To što radi Ronaldinjo, to je neponovljivo. Kao da gledam sebe na livadi dok sam bio dete" - Tomislav Nikolić, potpredsjednik SPS
"Sloba nije diktator, da je Sloba hteo, ne bi bilo ni Palme ni jednog drugog nezavisnog lista." - Miodrag Vujović, predsjednik TV Palme
"U novom uđbeniku istorije, neće ponovo partizani pobediti, a četnici izgubiti." - Gašo Knežević ministar prosvjete
"Meni je Univerzitet podjednako važan kao bilo koja zemljoradnička udruga." - Slobodan Milošević
"Ja mislim da je bilo malo jedan Goli otok" - Milo Grigorijević ,general

Zaista tragikomično...šta reć

Zadnji Uredio Adolon : 27-08-07 u 15:17.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 16:57   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 197
King Kong se izdvaja iz mase
Re: Stupidne izjave srpskih političara

To su ti Srbi.
Oni su jednostavno ljudi bez kulture i postovanja.

"To što radi Ronaldinjo, to je neponovljivo. Kao da gledam sebe na livadi dok sam bio dete".-Ova je najjaca.
King Kong je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 17:05   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ma dobro nećemo generalizirat. Ovo su izjave srpskih političara koji su imali svojih "bistrih" tenutaka.
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 18:23   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 36
Poruka: 1,585
galebg4 se izdvaja iz mase

adolon, tako ,samo diplomatski
galebg4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 18:31   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,549
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Imamo i mi svojih konja za utrku...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 18:36   #6 (permalink)
prof. Foruma

a to bez daljnjeg
galebg4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 19:31   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Imamo i mi svojih konja za utrku...
Baš sam zato ovo stavio da se utješimo jer nas Kiro i slični svaki dan bacaju u delirij
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 19:41   #8 (permalink)
prof. Foruma

ima li gdje lista Hrvatskih politickih bisera?
galebg4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 19:44   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Imaš na Jubitou par filmića
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 20:40   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-07
Poruka: 68
edmund

Svatko ima vlast kakvu zaslužuje ! S obzirom na to kakva su nacija nije ni čudo da su im političari takvi biseri
edmund je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izjave, politicara, srpskih, stupidne

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108