| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Stupidne izjave srpskih političara u Znanost forumu; Sam naslov govori sve...kako su ovi ljudi mogli imati vlast Izabrao sam nekoliko najgorih "Kvalitet života se najmanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Stupidne izjave srpskih političara Sam naslov govori sve...kako su ovi ljudi mogli imati vlast Izabrao sam nekoliko najgorih ![]() "Kvalitet života se najmanje pogoršao u zatvorima." - Dragoljub Janković, ministar pravde u vladi Republike Srbije "Mir je neizbežan." - Slobodan Milošević "Moje je tvrdo uverenje: bolje sporije , ali brže. " - Vojislav Koštunica "Broj Srba koji su pobijeni na Kosovu ostaće nepoznat sve dok se svi ne vrate svojim kućama." - Zoran Anđelković, predsjednik Privremenog izvršnog vijeća Kosova "Zbog prisluškivanja, ponekad 3 sata ne mogu da se prikačim na Internet" - Ivica Dačić, poslanik SPS "Bili smo za ljudska prava kada ljudi još nisu znali šta je to." - Žarko Korać, podpredsjednik vlade Srbije "Nije problem nabaviti nuklearno oružje na tržištu, čak i kada ga ne bismo imali." - Radovan Karađić "Srbi se neće smiriti sve dok se ne prostru s obe strane Drine." - Vojislav Koštunica "Tamo gde ja odlučujem rata neće biti" - Slobodan Milošević "Mir, razume se, ne mogu uspostavljati oni koji su rat započeli." - Mira Marković, direktorica JUL-a 1996. "Šta se tiče optužbe za ratne zločine, mi smo vrlo jasni da je tako moralo da bude." - Momčilo Krajišnik "Držim da ratovi, ako su već neizbažni, treba da budu osvajački." - Todor Dutina, direktor "Srne" "Moskva se brani u Srbiji, ali nisam siguran da u Moskvi to shvataju" - Nikola Poplašen, predsjednik RS "Bilo bi nam mnogo lakše da je Jeljcin rekao da svi Rusi treba da žive u jednoj državi" - Momir Bulatović, predsjednik DPS "Srbima ne treba međunarodno priznanje...a kako bi u siromaštvu izdržavali toliku diplomatiju." - Gojko Đogo, predsjednik Udruženja Srba u BIH "Još samo pederi nisu protiv Srba" - dr Jovan Rašković predsjednik SDSa "Jugoslavenski narodi su planirano, gotovo naučno planirano, posvađani i uvedeni u rat." - Mira Marković "Zaslužujem priznanje" - Slobodan Milošević "I kuću su mu srušili tokom agresije." - Borislav Pelević o Slobodanu Miloševiću "Kad Milošević odsedi u Haagu 500 godina, po povratku ćemo ga streljati" - Nenad Čanak, predsjednik skupštine Vojvodine "Nikakav Zemunski klan nije postojao dok sam ja bio predsednik" - Slobodan Milošević "Sigurno da je Mladić pogrbio ramena i promenio hod, a u usta je , da bi promenio fizionomiju, mogao da stavi lažnu protezu, tampone ili male kesice kečapa." - Mirko Nicović, bivši policajac dajući iskaz u Haagu "Haaški tužioci u ružni zato što su nehumani i zli. S druge strane Slobodan Milošević spada u lepe ljude. Najlepše." - Mirjana Marković "Obećao sam miloševiću da neće ići u Haag. Ali obećanje se odnosilo samo na tu noć." - Čedomir Jovanović , šef poslaničkog kluba DOS - a "Mene čuva Bog, a ne imunitet." - Momčilo Krajišnik "Ne prihvatam da je bilo koji sveštenik bliži Bogu od mene." - Vojislav Šešelj "Srbija će postati pista za lako sletanje investicija." - Milan Parivodić ,ministar u srpskoj vladi "Pekari su nas ubeđivali da cena brašna čini svega jednu trećinu cene hleba. Ako je to tačno, šta onda stavljaju u taj hleb." Bojan Dimitrijević, ministar trgovine i turizma "Mazuta ima dovoljno, samo ga treba nabaviti." - Radomir Naumov, ministar energetike "Ponekad sam sam i samom sebi dosadan, pa mislim kako je drugima u mom društvu" - Slobodan Vuksanović, političar "Šeron Stoun sam sreo samo jedanput u Kanu. Nažalost nisam razgovarao sa njom. Samo smo se sreli i kimnuli glavom jedno drugom." - Milorad Vučelić, socijalista "Mi dok smo bili vlast, nismo imali problem sa kvorumom. Ja sedam dana pre zasedanja pozovem Šešelja, odvedem ga na šampitu, i lepo se dogovorimo za šta će oni da glasaju." - Zoran Anđelković, funkcioner SPS "Očekujem da za mene glasaju oni koji ne izlaze na izbore" - Bogoljub Karić , predsjednički kandidat "To što radi Ronaldinjo, to je neponovljivo. Kao da gledam sebe na livadi dok sam bio dete" - Tomislav Nikolić, potpredsjednik SPS "Sloba nije diktator, da je Sloba hteo, ne bi bilo ni Palme ni jednog drugog nezavisnog lista." - Miodrag Vujović, predsjednik TV Palme "U novom uđbeniku istorije, neće ponovo partizani pobediti, a četnici izgubiti." - Gašo Knežević ministar prosvjete "Meni je Univerzitet podjednako važan kao bilo koja zemljoradnička udruga." - Slobodan Milošević "Ja mislim da je bilo malo jedan Goli otok" - Milo Grigorijević ,general Zaista tragikomično...šta reć ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! Zadnji Uredio Adolon : 27-08-07 u 15:17. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 197
![]() | Re: Stupidne izjave srpskih političara To su ti Srbi. Oni su jednostavno ljudi bez kulture i postovanja. "To što radi Ronaldinjo, to je neponovljivo. Kao da gledam sebe na livadi dok sam bio dete".-Ova je najjaca. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stupidne izjave srpskih političara Ma dobro nećemo generalizirat. Ovo su izjave srpskih političara koji su imali svojih "bistrih" tenutaka.
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stupidne izjave srpskih političara Baš sam zato ovo stavio da se utješimo jer nas Kiro i slični svaki dan bacaju u delirij ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: izjave, politicara, srpskih, stupidne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:17.