Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani u Znanost forumu; Što mislite o tome ? Ako jos niste culi / procitali evo nekih linkova: 24sata - Bojte se malih mesnatih erektivnih topova! Slobodna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-08-07, 10:31   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 16
Poruka: 239
Bart se izdvaja iz maseBart se izdvaja iz mase
Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani

Što mislite o tome ?
Ako jos niste culi / procitali evo nekih linkova:

24sata - Bojte se malih mesnatih erektivnih topova!

Slobodna Dalmacija

Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani - Gay.hr
Bart je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:09   #2 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani

Apsolutno se slažem s njim i ima pravo (sad će me većina "forumskih liberala" popljuvati)...
U moru istih neki su toliko zapravo i dezorjentirani i imaju potrebu biti na neki način drugačiji (i ne shvaćajući da on takakav kakav je i je drugačiji...). A kako? Najlakše je spolnim putem. Tako se ističe i društvo to nikada neće prihvatiti, sve u smislu "nemam nikaj protiv, al bjež od moje guze".
Homoseksualnost je ništa nego strah, jer uvijek je lakše biti prihvaćen od strane istog spola; ali mi nemože reći sigurno 100% da ga može napaliti ono isto što ima i sam pa bio on "vijak" ili "matica".
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:26   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Apsolutno se slažem s njim i ima pravo (sad će me većina "forumskih liberala" popljuvati)...
U moru istih neki su toliko zapravo i dezorjentirani i imaju potrebu biti na neki način drugačiji (i ne shvaćajući da on takakav kakav je i je drugačiji...). A kako? Najlakše je spolnim putem. Tako se ističe i društvo to nikada neće prihvatiti, sve u smislu "nemam nikaj protiv, al bjež od moje guze".
Homoseksualnost je ništa nego strah, jer uvijek je lakše biti prihvaćen od strane istog spola; ali mi nemože reći sigurno 100% da ga može napaliti ono isto što ima i sam pa bio on "vijak" ili "matica".
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:28   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,672
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Inače je dorina forumašica čije se mišljenje u 95% slučajeva poklapa s mojim i inače ju jako cijenim kao forumašicu,ali sad se npr. ne slažem s njom. Za homeseksualizam smatram da je vrsta bolesti i da se na ovaj način ismijavaju bolesni ljudi. A mi bi prema Bogu svi trebali jednako vrijediti. Istina je da je jedini normalan odnos muško-žensko i da je Bog stvorio muškarca i ženu da nastave čovječanstvo, ali homoseksualizam se javlja i kod životinjskih vrsta što znači da je to svojevrsni poremećaj u ponošanju KOJI NIPOŠTO NIJE ZA ISMIJAVANJE.
Isto tako smatram da bi se svećenici trebali držati van politike i sexualnog odgoja i da jednom svećeniku ne treba ovakav text, zbilja.

A što se tiče toga da je homoseksualnost strah.....ne bih rekla baš jer smatram upravo suprotno-da je puno teže biti prihvaćen od istog spola jer smo mi ljudi puno kritičniji prema istom spolu....a i priznati da si homoseksualac je ipak hrabro. Svako priznanje da si drugačiji je hrabro.

Eto, to je moje mišljenje.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Zadnji Uredio Nefertiti : 20-08-07 u 11:30.
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:36   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 16
Poruka: 239
Bart se izdvaja iz maseBart se izdvaja iz mase

Potpuno se slazem sa dorinom!
Zar je tebi ovo ismijavanje ?
Bart je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:41   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Da. Način na koji on govori o tome je agresivan, ružan i homofobičan. I dalje smatram da popovi trebaju ostati van sexualnog odgoja i politike.
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:49   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,781
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Složio bi se sa Nefertiti...i ja smatram da je homoseksualnost bolest a način izražavanja ovog župnika je ispod svakog nivoa...
I takav kreten će meni govorit o prihvačanju drugih i o ljubavi i toleranciji !?
Tko zna kakv stav ima prema invalidima,crncima...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:54   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Složio bi se sa Nefertiti...i ja smatram da je homoseksualnost bolest a način izražavanja ovog župnika je ispod svakog nivoa...
I takav kreten će meni govorit o prihvačanju drugih i o ljubavi i toleranciji !?
Tko zna kakv stav ima prema invalidima,crncima...

Upravo to. Crkva bi, kolko se sjećam, trebala biti nešto kao "voli bližnjega svoga", a ne "spali na lomači svakog ko ne živi kao ti" ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 11:56   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

.....i otkud on zna da su im mali pimpeki???? Govori: Bojte se MALIH mesnatih erektivnih topova

Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-07, 12:09   #10 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zakaj bi homoseksualnost bila bolest? To je više moda. Gle ja sam gay i to je ok i sad sam ja hrabar kaj ću to priznati i hodati gradom noseći duginu zastavicu???
Ako osoba može normalno psihički i fizički funkcionirati to nije nikakva bolest.

Ok, homoseksualnost u životinjskih vrsta. Ali čovjek nije životinja.

edit: svećenici ne bi trebali govoriti o sexualnom odgoju, slažem se... ali homoseksualnost je problem društva (a to sam već negdje napisala zakaj tak mislim pa mi se ne da ponavljat).

Zadnji Uredio dorina : 20-08-07 u 12:11.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homoseksualci, supetar, ursic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114