| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani u Znanost forumu; Što mislite o tome ? Ako jos niste culi / procitali evo nekih linkova: 24sata - Bojte se malih mesnatih erektivnih topova! Slobodna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Što mislite o tome ? Ako jos niste culi / procitali evo nekih linkova: 24sata - Bojte se malih mesnatih erektivnih topova! Slobodna Dalmacija Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani - Gay.hr |
| | |
| | #2 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Apsolutno se slažem s njim i ima pravo (sad će me većina "forumskih liberala" popljuvati)... U moru istih neki su toliko zapravo i dezorjentirani i imaju potrebu biti na neki način drugačiji (i ne shvaćajući da on takakav kakav je i je drugačiji...). A kako? Najlakše je spolnim putem. Tako se ističe i društvo to nikada neće prihvatiti, sve u smislu "nemam nikaj protiv, al bjež od moje guze". Homoseksualnost je ništa nego strah, jer uvijek je lakše biti prihvaćen od strane istog spola; ali mi nemože reći sigurno 100% da ga može napaliti ono isto što ima i sam pa bio on "vijak" ili "matica".
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Inače je dorina forumašica čije se mišljenje u 95% slučajeva poklapa s mojim i inače ju jako cijenim kao forumašicu,ali sad se npr. ne slažem s njom. Za homeseksualizam smatram da je vrsta bolesti i da se na ovaj način ismijavaju bolesni ljudi. A mi bi prema Bogu svi trebali jednako vrijediti. Istina je da je jedini normalan odnos muško-žensko i da je Bog stvorio muškarca i ženu da nastave čovječanstvo, ali homoseksualizam se javlja i kod životinjskih vrsta što znači da je to svojevrsni poremećaj u ponošanju KOJI NIPOŠTO NIJE ZA ISMIJAVANJE. Isto tako smatram da bi se svećenici trebali držati van politike i sexualnog odgoja i da jednom svećeniku ne treba ovakav text, zbilja. A što se tiče toga da je homoseksualnost strah.....ne bih rekla baš jer smatram upravo suprotno-da je puno teže biti prihvaćen od istog spola jer smo mi ljudi puno kritičniji prema istom spolu....a i priznati da si homoseksualac je ipak hrabro. Svako priznanje da si drugačiji je hrabro. Eto, to je moje mišljenje.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 20-08-07 u 11:30. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Da. Način na koji on govori o tome je agresivan, ružan i homofobičan. I dalje smatram da popovi trebaju ostati van sexualnog odgoja i politike.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Složio bi se sa Nefertiti...i ja smatram da je homoseksualnost bolest a način izražavanja ovog župnika je ispod svakog nivoa... I takav kreten će meni govorit o prihvačanju drugih i o ljubavi i toleranciji !? Tko zna kakv stav ima prema invalidima,crncima...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
Upravo to. Crkva bi, kolko se sjećam, trebala biti nešto kao "voli bližnjega svoga", a ne "spali na lomači svakog ko ne živi kao ti" .... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani .....i otkud on zna da su im mali pimpeki???? Govori: Bojte se MALIH mesnatih erektivnih topova ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Zakaj bi homoseksualnost bila bolest? To je više moda. Gle ja sam gay i to je ok i sad sam ja hrabar kaj ću to priznati i hodati gradom noseći duginu zastavicu??? Ako osoba može normalno psihički i fizički funkcionirati to nije nikakva bolest. Ok, homoseksualnost u životinjskih vrsta. Ali čovjek nije životinja. edit: svećenici ne bi trebali govoriti o sexualnom odgoju, slažem se... ali homoseksualnost je problem društva (a to sam već negdje napisala zakaj tak mislim pa mi se ne da ponavljat).
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher Zadnji Uredio dorina : 20-08-07 u 12:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci, supetar, ursic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:57.