| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani u Znanost forumu; Moda !? Moda !? Fizički može funkcionirati ali psihički...to je već pitanje....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Moda !? Moda !? Fizički može funkcionirati ali psihički...to je već pitanje....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
Nisam jos cuo da netko ima lose misljenje o njemu tko ga poznaje... Zadnji Uredio Bart : 20-08-07 u 12:20. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Purger | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Takvu osobu ne želim upoznat !!! Samo nek je on omiljen tamo gdje živi,to puno govori i o lokalnom stanovništvu ! Evo nekih zanimljivih stvari... Uzrok (uzroci) homoseksualnosti? Citat:
Preuzeto sa Pliva.hr
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 20-08-07 u 12:24. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
Koliko znam i homo koje znam isto su sposobni donositi odluke baš kao ja, ti, ona, on...
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
U starom Rimu? Grčkoj? Pričaš ko da je homoseksualizam počeo sa Gay Pride-om .... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
naravno, to nisu svi .. i nekako mi se ne čini da je onda bilo Gay Pride-a ili da je bila moda .... a baš mi i bolest ne prolazi, obzirom na stalnost prisustva homoseksualnih osoba kroz povijest ... | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Purger | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
Ne hvala onda...ja ne bi onda bio moderan !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Hvala kaj si me prosvjetlio S i rekao mi da je to još u antici postojalo kada je žena bila inferiornije biće i držalo se da nije sposobna za razgovore etc. Ako već govorimo o homoseksualnosti, eto za mene je to homoseksualnost, a ovo danas je moda. Imam osjećaj da će sad biti da sam homofob. Nisam. Ak je homo, ne znači da je loša osoba. Samo nevidim razloga da mi tura svoju sexualnost na nos i hvalisa se; vjerujem da se ni ti što si hetero ili bilo tko drugi tko je prešo pubertet hvališeš koliko si ih dobio na leđa ili kako već!
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Nitko ne kaže da je netko tko je homo loša osoba.Raspravljamo jel bolest ili nije....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Moda u smislu da je inn biti homo iako zapravo i nisi, ali ti je život toliko isprazan pa... eto bolje ikakav nego nikakav glas, kaj ne? I S, zamolila bih te da baš i ne "vrijeđaš" iznoseći mi tako banalne stvari koje i sam predpostavljaš da znam ili bih trebala znati upuštajući se u razgovor bilo koje vrste. Hvala. I dalje mislim da nije bolest
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci, supetar, ursic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.