| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani u Znanost forumu; S kao Sahasa ili Silence Ne razumijem kaj te uvrijedilo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani S kao Sahasa ili Silence ![]() Ne razumijem kaj te uvrijedilo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Silence. Nije me uvrijedio, ali mislim da je nepotrebno iznosti argumente za koje predpostavljaš da se zna (slavni homo, homo u antici...). Inače, ako baš imaš namjeru vrijeđati takvo nešto i radiš, a ne psovka, to je samo izraz nekulture i neznanja, barem meni. Nebitno. ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
nije mi bila namjera vrijeđat .... možda si malo krivo formulirala ovo oko mode, pa smo se dohvatili, ali s ovim kaj govoriš se mogu složiti ... ne 100%, ali dobrim djelom. meni isto ide na neku stvar kaj recimo u svakoj seriji mora biti neki peder, kaj se tolko o tome priča ... nemam niš protiv bilo koga, iskreno me baš briga ko kome gura, ali ne želim da mi se to stalno nabija na nos .... (heh ... čak i isto pišem ko ti, a da nisam prepisivao) | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Pa jesi ti procitao cijeli clanak ? On i sam kaze da je to bolest i ne govori nista lose o tome , ajde reci mi sto je ruzno rekao o homoseksualcima ? Zar je to normalno da ti netko uvlaci k*rac u guzicu ? To je slucaj za psihijatre... Zadnji Uredio Bart : 20-08-07 u 12:54. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani EDIT...kasnim ![]() Nek misli tko šta hoće...meni je to bolest i slažem se sa Silenceom... Zašto nam se stalno njihova seksualna orijentacija nabija na nos ? Čemu one njihove parade ? Zašto ne bi hetero orijentirani imali svoju paradu i borili se za svoja prava ? ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 20-08-07 u 12:57. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Sve pet, nebitno (ovo je već OT)
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Vama za informaciju on je napisao 3-4 pjesme i neke je uglazbio evo ovu pjesmu gore je sam napisao ( rijeci i glazbu ) |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani E, da se ukljucim. Iskreno receno, smatram da je homoseksualnost bolest, poremecaj, defekt,... nazovite kako hocete. Ne mogu da ne vjererujem da se bilo kojem homoseksualcu ne bi digla ona stvar da mu Keyra zaplese u krilu. Al' boli me briga za te iste homoseksualce. Stalno skrecu na sebe pozornost, a drzava nam puna problema, od MIK-a (mito & korupcija), privatizacije, kriminala, neucinkovitih sudova, birokracije itd...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Ne skreću oni na sebe pozornost nego se bore za svoja prava koja im i pripadaju. I iskreno čudim se vašim netolerantnim komentarima.. ako vam ne smetaju onda šta vas briga za bilo kakve parade ili sliično? Citat:
Pitam se zašto skoro svaki muškarac voli analni seks ![]() Zato jer mi već imamo svoja prava. I nas nitko ne proganja ni ne tlači niti nas gomila isfrustriranih skinheadsa hoće zatuć zbog toga što jesmo i ne možemo to promijenit.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 20-08-07 u 15:05. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci, supetar, ursic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:57.