| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dorina Joj, daj, Damfisk molim te, taj kvazi cinizam je nakon 9str totalno out! Jebe mi se š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Jebe mi se što je "out" a što "in"... ![]() Znači li to da se protiv diskirminacije ne treba borit?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Jesam rekla da se slažem u pogledu toga da bi eto ta prava trebali imati; ali kakvo priznanje zajdnice m & m, to ne mogu probavit! Pusti crkveno vjenč. (jbg ipak sam na teol ).edit: treba, ali uvijek je bilo da smo svi jednaki samo su neki jednakiji... ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? Zadnji Uredio dorina : 21-08-07 u 16:52. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Ma, nek lijepo popovi prvo pometu pred svojim vratima vlastite nastranosti ako ih tako doživljavaju i nek im pruže ruku da se na njihovom milosrđu naučimo kako živjeti dok oni našu dijecu pipaju i rade druge stvari,ako im bog udijeli blagoslov i prosvijetljenje spasit će svoje stado i biti promaknuti u nebu kad im Sv. Petar bude otključavao vrata raja. |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Banned | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
kak bu se to zvalo je stvarno najmanji problem ... ako neko s nekim živi godinama, onda mu treba omogućit neka prava koja se smatraju normalnim u takvoj situaciji ... pod kojim imenom će se prava davati je najmanje važno ... | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 236
![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani Citat:
protiv diskriminacije žena se borimo jer nijenormalno da budu potlačene, ali pederima davati prava neka? zbog čega? to su ljudi s poremečajima, ljudi koji su na neki način retardirani i ne mogu odvojiti što je dobro a što ne. njima davati neka prava, djecu da usvajaju? kako su postali pederi, tko garantira da neče postati i pedofili? samo nek oni žive u svojim sretnim vezama,ali prava im nikakva ne treba dati. imaju prava kao i svi mi.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 236
![]() | Re: Supetarski župnik: Homoseksualci su seksualno dezorijentirani a pa onda po tebi kako invalid ima invalidninu, tako cemo pederima dat pederninu
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci, supetar, ursic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

).