| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Tito u Znanost forumu; Evo da malo bacimo i na šalu. Danas je to smješno, a neki nisu završili školu zbog toga... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tito Evo da malo bacimo i na šalu. Danas je to smješno, a neki nisu završili školu zbog toga... Druže učitelju, ja sam objesio druga Tita! Zadnji Uredio zeljonar : 05-05-07 u 14:37. |
| | |
| | #112 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tito Bitno je da mi imamo svoju Hrvatsku! Evo jedan dobar video onima koji svršavaju na Tita i slične diktatore: Vježbajte za svog boga! |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Banned | Re: Tito lako je srat danas. baš me zanima, pa vama, velikim hrvatima, koje opcije su uopće postojale za hrvate i hrvatsku 1945. godine? povlačenje s pavelićem u austriju? da se svi hrvati pokupe i nadaju da će im neko poklonit državu? baš me zanima, koje opcije je naš narod imao 1945. godine? da nije bilo Tita i partizana, saveznci bi podržavali srpske četnike kao pokret otpora ... što su i radili dugo, sve dok Tito nije uspio dokazati ko su i šta su četnici .... o čemu mi ovdi pričamo? povampirili ste se ovdi oko Tita, a nisam ni JEDNOG od vas čuo da kaže kaj je ovaj narod uopće mogao napraviti 1945 godine ... i šta bi bilo da su nas okupirali rusi ili da su četnici bili priznati ko pobjednici u ratu? to svi zaboravljate .... jer je najlakše tu pričat o genocidnom režimu i nekakvim tablicama, a da se zaboravi ŠTA se dešavalo, KAKO je završilo i TKO je sve učestvovao ... |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tito Nije dobro krenula rasprava jer na ovaj način dovodimo sebe kao članove ovog foruma u položaj da postajemo isključivi, kao neki, a to nije dobro i to nije demokratski. Ipak Hrvatska povjest postoji i ona o svemu govori. Povjest su pisali pobjednici, svak u svom vrimenu a kasnije smo otkrivali stvarne istine o vrimenu koje je prošlo. |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Tito Ja stavio sliku i očekivao kako će netko prokomentirati kako je Stari uhvatio curu za sisu a vi se poklašte oko Tita !? Ništa na svijetu nije samo crno ili samo bijelo, nitko, pa ni mi sami, nismo samo dobri ili samo loši (i najveći zločinci imaju bar zrnce dobrote u sebi i obrnuto, i najveći dobrica sigurno ima i malo zloće u sebi). Tako je i sa Tiletom. Bio je doista veliki poilitičar svog vremena, cijenjen u cijelom svijetu, uspješno vodio zemlju na granici između istoka i zapada koketorajući i sa jednima i sa drugima, izvlačeći korist za YU, držao je pod kontrolom unutarnju situaciju, nije se moglo puno talasati, država je bila socijalnija od ove sada, NO SVE JE TO IMALO SVOJU VISOKU CIJENU. To je otprilike ono što Wolf navodi. I sad to treba staviti na vagu! Ne treba - treba to znati, a ne postavljati se isključivo na jednu ili drugu stranu jer kao što rekoh ništa nije samo crno ili samo bijelo.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: tito |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dolazi TITO | pilence | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 23-02-06 07:44 |
| Tito | komadant mark | Glazba | 2 | 09-12-05 09:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

Svi smo mi MASS SARR