Stranica 1 od 16 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 155

Tko će u drugi krug?

Raspravljate o temi Tko će u drugi krug? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Mislim da je svima bjelodano jasno da će se početkom godine održati drugi krug predsjedničkih izbora. Da se malo igramo ...

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Tko će u drugi krug?

Mislim da je svima bjelodano jasno da će se početkom godine održati drugi krug predsjedničkih izbora.

Da se malo igramo prognozera:

Koga vidite ili želite u drugom krugu?

Moje je mišljenje da su u najužem krugu Josipović, Vidošević i Bandić.

Ali iznenađenja su uvijek moguća.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Tko će u drugi krug?

Isto to.
    Vidošević i Bandić nekako.
    A i Josipović je jak.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Kampanja se tek zakuhava, trenutna situacija je takva da Josipović i Hebrang idu dalje. Tek treba vidjeti kako će nastupiti i kojim će vodama krenuti Vidošević i Bandić. Uglavnom ta četvorka ima šanse, ostali su tek figure.

Nitko od kandidata mi nije legao niti zapeo za oko, puno priče, a malo konkretnih stvari kao i uvijek. Uvježbani politički govori i to je to. Postavljaju svoje planove kao da smo u predsjedničkom sustavu.
    Zadnji Uredio industrial : 22-11-09 u 11:16
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Ne znam zašto, al glasajte za mene!

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Kupi moj glas!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Gledajući neke dosadašnje ankete čini se da će Josipović sigurno u drugi krug a drugi kandidat se treba tražiti između ove trojice nabrojanih, Bandić, Vidošević i Hebrang. Ja prednost dajem Bandiću i Vidoševiću, da će netko od njih proći
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

Da, to što si rekao:
    Vidošević, Josipović i Bandić.
    Samo Josipović i Hebrang imaju jaku mašineriju iza sebe.
    To uvijek daje drukčiji rezultat.
    S što se tiče trenutnih anketa, one nikad nisu ni približne stvarnom stanju.
    Ja bih voljela vidjeti Vidoševića i Bandića.
    Ali, ruku na srce, ovo hodanje po placovima, cmakanje s babama mi je odvratno.
    odvratno (evo me ko Grospićka )

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

najvjerovatnije Josipović ulazi u drugi krug, ako ništa drugo onda zbog velike baze glasača. drugo mjesto je zaista otvoreno. kao što ste rekli imaju šanse i Vidošević i Bandić ali lako moguće i Hebrang

Vidošević - potencira gospodarstvene teme a to je sad "in", naočit je tj. ugodan oku
    Bandić - a što reći za njega, ljudi puše njefovu spiku jako ukratko blagoglafoljiv je
    Hebrang - HDZ je HDZ i to se ne smije zanemariti, takodjer veliki broj glasača plus dijaspora koja će biti u to vrijeme doma

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Pojavit će se Hebrang vrlo uskoro u svim udarnim terminima. Bit će to nešto kao "imperija uzvraća udarac". On je u principu jedini kandidat koji je sa desnice.

Od Bandića nisam čuo niti jednu "pametnu", samo oranje i "rad".

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Pojavit će se Hebrang vrlo uskoro u svim udarnim terminima. Bit će to nešto kao "imperija uzvraća udarac". On je u principu jedini kandidat koji je sa desnice.
    JA mislim da je Hebrang sebe sam prekrižio onom izjavom da je ovaj harač zapravo porez solidarnosti. Netko tko provali takvu kolosalnu glupost u ova teška vremena.... Mislim da ipak ne.
    A da ne govorim da je lik politička abominacija. Židov i komunjara, a nastupa za desnicu. Podsjeća me na Mladena Švarca.

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Od Bandića nisam čuo niti jednu "pametnu", samo oranje i "rad".
    I za ostatak Hrvatske to bi čak i moglo biti dovoljno. Šta npr. ovaj iz Vinkovaca ili Ciste Provo zna da je Zagrebački Holding rodijačko-'aranska firma, monstrum koji guta strašnu lovu i sponzorira nerad. Oni vide kako je Zagreb najbogatiji grad i oni bi svi da je i cijela Hrvatska takva. A da je to zapravo nemoguće i zašto je Zagreb toliko bogat, to ne znaju.

Stranica 1 od 16 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku