Isto to.
Vidošević i Bandić nekako.
A i Josipović je jak.
Raspravljate o temi Tko će u drugi krug? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Mislim da je svima bjelodano jasno da će se početkom godine održati drugi krug predsjedničkih izbora. Da se malo igramo ...
Isto to.
Vidošević i Bandić nekako.
A i Josipović je jak.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Kampanja se tek zakuhava, trenutna situacija je takva da Josipović i Hebrang idu dalje. Tek treba vidjeti kako će nastupiti i kojim će vodama krenuti Vidošević i Bandić. Uglavnom ta četvorka ima šanse, ostali su tek figure.
Nitko od kandidata mi nije legao niti zapeo za oko, puno priče, a malo konkretnih stvari kao i uvijek. Uvježbani politički govori i to je to. Postavljaju svoje planove kao da smo u predsjedničkom sustavu.
Zadnji Uredio industrial : 22-11-09 u 11:16
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Ne znam zašto, al glasajte za mene!
Kupi moj glas!![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Gledajući neke dosadašnje ankete čini se da će Josipović sigurno u drugi krug a drugi kandidat se treba tražiti između ove trojice nabrojanih, Bandić, Vidošević i Hebrang. Ja prednost dajem Bandiću i Vidoševiću, da će netko od njih proći![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Da, to što si rekao:
Vidošević, Josipović i Bandić.
Samo Josipović i Hebrang imaju jaku mašineriju iza sebe.
To uvijek daje drukčiji rezultat.
S što se tiče trenutnih anketa, one nikad nisu ni približne stvarnom stanju.
Ja bih voljela vidjeti Vidoševića i Bandića.
Ali, ruku na srce, ovo hodanje po placovima, cmakanje s babama mi je odvratno.
odvratno (evo me ko Grospićka)
najvjerovatnije Josipović ulazi u drugi krug, ako ništa drugo onda zbog velike baze glasača. drugo mjesto je zaista otvoreno. kao što ste rekli imaju šanse i Vidošević i Bandić ali lako moguće i Hebrang
Vidošević - potencira gospodarstvene teme a to je sad "in", naočit je tj. ugodan oku
Bandić - a što reći za njega, ljudi puše njefovu spiku jako ukratko blagoglafoljiv je
Hebrang - HDZ je HDZ i to se ne smije zanemariti, takodjer veliki broj glasača plus dijaspora koja će biti u to vrijeme doma
Od Bandića nisam čuo niti jednu "pametnu", samo oranje i "rad".
JA mislim da je Hebrang sebe sam prekrižio onom izjavom da je ovaj harač zapravo porez solidarnosti. Netko tko provali takvu kolosalnu glupost u ova teška vremena.... Mislim da ipak ne.
A da ne govorim da je lik politička abominacija. Židov i komunjara, a nastupa za desnicu. Podsjeća me na Mladena Švarca.![]()
I za ostatak Hrvatske to bi čak i moglo biti dovoljno. Šta npr. ovaj iz Vinkovaca ili Ciste Provo zna da je Zagrebački Holding rodijačko-'aranska firma, monstrum koji guta strašnu lovu i sponzorira nerad. Oni vide kako je Zagreb najbogatiji grad i oni bi svi da je i cijela Hrvatska takva. A da je to zapravo nemoguće i zašto je Zagreb toliko bogat, to ne znaju.