Vidi Rezultate Anketa: Tko Hrvatima kroji sudbinu ?

Glasači
17. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • EU i njeni interesi

6 35.29%
  • BiH Hrvati i dijaspora

2 11.76%
  • Sami Hrvati

9 52.94%
Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 50

Tko kroji hrvatsku sudbinu ?

Raspravljate o temi Tko kroji hrvatsku sudbinu ? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Jedan od glavnih argumenata zašto "dijaspora" nebi trebala glasati u Hrvatskoj - jest taj - da nam ne bi trebali ...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    25-04-09
    Poruka
    333
    Liked
    1 times

Tko kroji hrvatsku sudbinu ?

Jedan od glavnih argumenata zašto "dijaspora" nebi trebala glasati u Hrvatskoj - jest taj - da nam ne bi trebali krojiti sudbinu oni koji ne žive u Hrvatskoj !

Meni je to vrlo zanimljiv "argument". Jadran nam pljačkaju ,teritorij otimaju ,Domovinski rat se pokušava omalovažiti ,stalno smo blokirani na putu za EU ,ucjenjeni...

Pa jel to Hrvati stvarno žele da im Talijani uništavaju najvažniji prirodni resurs ,da smo stalno blokirani ,da nam Slovenci prljavo otimaju teritorij ?
    Ja samo mogu reći - kamo sreće da nam BiH Hrvati i ostala dijaspora stvarno kroje sudbinu ! Siguran sam da nas oni ne bi omalovažvali i uništavali kao što to rade naši sadašnji krojači sudbine !
    Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
    "To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Re: Tko kroji hrvatsku sudbinu ?

Brate, da mi imamo sposone ljude ušli bi mi već u EU.

prof. Foruma Avatar od korisnika sunka5
    Datum registracije
    29-01-06
    Poruka
    1,374
    Liked
    1 times

Hm, par stvari mi nije jasno:

Citat Pravi autor: Maxxxcom Pogledaj Poruke
    Jadran nam pljačkaju ,teritorij otimaju ,Domovinski rat se pokušava omalovažiti ,stalno smo blokirani na putu za EU ,ucjenjeni...
    Tko nam to Jadran pljačka?!

Tko pokušava omalovažiti Domovinski rat?

Pa jel to Hrvati stvarno žele da im Talijani uništavaju najvažniji prirodni resurs
    Koji to resurs?!

Siguran sam da nas oni ne bi omalovažvali i uništavali kao što to rade naši sadašnji krojači sudbine !
    Koji su to sadašnji krojači sudbine?

EU?

Pa sami smo si odredili da želimo ući u EU, da je to naš interes....

Isto tako smo mogli odrediti da nam nije interes ući u EU i onda raditi što kod hoćemo...

Ono što hoću reći (napisati), sami smo odlučili da želimo ući u EU (nije nas nitko na to prisiljavao)...Pošto smo tako odlučili onda da bi ušli u EU moramo ispuniti određene zahtjeve koje EU postavlja...

A onda na te zahtjeve gledamo kao na krojenje sudbine, uplitanje u interne stvari,...
    Za one koji žele saznati više o Šunki:

Više o meni

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

Masoni...nama i ostalima

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Regularni forumaš
    Datum registracije
    25-04-09
    Poruka
    333
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
    Tko nam to Jadran pljačka?!

Tko pokušava omalovažiti Domovinski rat?
    Netko kome ti ne bi dao pravo glasa (dijaspora) bi znao odgovore na ova pitanja.

Koji to resurs?!
    tctctctctctct

Koji su to sadašnji krojači sudbine?

EU?

Pa sami smo si odredili da želimo ući u EU, da je to naš interes....
    Pa upravo to kažem. Prilično je blesavo napadati dijasporu zbog toga što nam "kroje sudbinu" ,a ne žive tu - kad smo mi već ranije svoju sudbinu prepustili EU i njenim interesima.

I istina je da nam je interes ući u EU ,ali to ne znači odmah da nam je u interesu ući pod svaku cijenu ,bez ikakve rezerve ...ali to je offtopic.
    Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
    "To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"

prof. Foruma Avatar od korisnika sunka5
    Datum registracije
    29-01-06
    Poruka
    1,374
    Liked
    1 times

Netko kome ti ne bi dao pravo glasa (dijaspora) bi znao odgovore na ova pitanja.
    Ha?

Osim toga, nije bitno što ja mislim o tome...Zanimalo me što ti misliš?!

tctctctctctct
    Kaj to znači?

Opet, to je bilo pitanje, jel me zanimalo što ti misliš o tome.

Pa upravo to kažem. Prilično je blesavo napadati dijasporu zbog toga što nam "kroje sudbinu" ,a ne žive tu - kad smo mi već ranije svoju sudbinu prepustili EU i njenim interesima.
    Em što smo sudbinu prepustili EU, još smo je i prepustili onima koji ne žive tu (dijaspori)?!

I istina je da nam je interes ući u EU ,ali to ne znači odmah da nam je u interesu ući pod svaku cijenu ,bez ikakve rezerve ...ali to je offtopic.
    Vrlo mi je interesanta ta konstantacija: "Interes nam je ući u EU, ali ne pod svaku cijenu"...

Tko će odlučivati koju cijenu možemo platiti a koju ne možemo?! Odnosno tko određuje "cijenu ispod koje ne možemo ići" (da se tako izrazim?)
    Za one koji žele saznati više o Šunki:

Više o meni

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

Marksoni, što moja baba kaže

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Maxxxcomi,
    Ja to zovem - kontajnirana svest.
    Misli kako ti kažu da misliš, nadji krivca po bilo koju cenu samo ne dozvoli da ti sam budeš krivac.
    Samozadovoljan, lakše podnosiš sudbinu koja je mogla biti bolja ali nije. Ti znaš zašto, mnogi znaju zašto ali ima i onih koji nikad neće saznati - zašto
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Meni je to vrlo zanimljiv "argument". Jadran nam pljačkaju ,teritorij otimaju ,Domovinski rat se pokušava omalovažiti ,stalno smo blokirani na putu za EU ,ucjenjeni...
    Tko pljačka Jadran? Kako, na koji način? Gdje točno?

Tko otima teritorij? Koji točno dio teritorija je otet? Kada?

Tko omalovažava Domovinski rat? Na koji način? U čemu se konkretno sastoji to omalovažavanje?

Zašto netko ne bi imao pravo blokirat naš ulazak u EU?
    Koji se točno propisi krše tim blokiranjem? Na osnovu čega bi to i takvo blokiranje bilo nepravedno?

Tko nas ucjenjuje? Čime? Na koji način?

Sve tipične tuđmanovske floskule, bez supstance, bez smisla, patetične i - naravno - neistinite...

Pih.

Pa jel to Hrvati stvarno žele da im Talijani uništavaju najvažniji prirodni resurs ,da smo stalno blokirani ,da nam Slovenci prljavo otimaju teritorij ?
    Kako ga to Talijani uništavaju?
    Kako smo to "stalno blokirani" i zašto ne bi trebali bit blokirani?
    Kada su nam to Slovenci oteli teritorij, te koji točno teritorij?

Ja samo mogu reći - kamo sreće da nam BiH Hrvati i ostala dijaspora stvarno kroje sudbinu ! Siguran sam da nas oni ne bi omalovažvali i uništavali kao što to rade naši sadašnji krojači sudbine !
    Da. Potpuno si u pravu. Čovjek koji Hrvatsku nikada nije vidio ipak najbolje zna šta Hrvatskoj treba.

Savršeno. SAVRŠENO.

Samo me zanima treba bi bit reciprocitet - da i Hrvati odlučuju o zemlji u kojoj živi dijaspora?

BTW - jedno zanimljivo pitanje... obzirom da je sada Hrvatska "oteta opljačkana blokirana ucijenjena", i da je to sve zbog "komunista" koji su na vlasti, znači li to da, jednom kad dođe "pravi iskonski tuđmanovski" HDZ na vlast, da bi trebalo ukinuti pravo glasa dijaspori? Jer, tada će nas vodit pravi istinski i pošteni kreten... pardon, tuđmanovci, pa nam neće trebat dijaspora da vodi brigu o nama.

I na kraju - Hrvati u BiH nisu dijaspora.
    Zadnji Uredio damfisk : 28-08-09 u 12:39

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Židovsko-homoseksualni lobij!