Brate, da mi imamo sposone ljude ušli bi mi već u EU.![]()
Raspravljate o temi Tko kroji hrvatsku sudbinu ? u Politika forumu, dio Znanost foruma; Jedan od glavnih argumenata zašto "dijaspora" nebi trebala glasati u Hrvatskoj - jest taj - da nam ne bi trebali ...
Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
"To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"
Brate, da mi imamo sposone ljude ušli bi mi već u EU.![]()
Hm, par stvari mi nije jasno:
Tko nam to Jadran pljačka?!
Tko pokušava omalovažiti Domovinski rat?
Koji to resurs?!
Koji su to sadašnji krojači sudbine?
EU?
Pa sami smo si odredili da želimo ući u EU, da je to naš interes....
Isto tako smo mogli odrediti da nam nije interes ući u EU i onda raditi što kod hoćemo...
Ono što hoću reći (napisati), sami smo odlučili da želimo ući u EU (nije nas nitko na to prisiljavao)...Pošto smo tako odlučili onda da bi ušli u EU moramo ispuniti određene zahtjeve koje EU postavlja...
A onda na te zahtjeve gledamo kao na krojenje sudbine, uplitanje u interne stvari,...
Masoni...nama i ostalima
tctctctctctct
Pa upravo to kažem. Prilično je blesavo napadati dijasporu zbog toga što nam "kroje sudbinu" ,a ne žive tu - kad smo mi već ranije svoju sudbinu prepustili EU i njenim interesima.
I istina je da nam je interes ući u EU ,ali to ne znači odmah da nam je u interesu ući pod svaku cijenu ,bez ikakve rezerve ...ali to je offtopic.
Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
"To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"
Ha?
Osim toga, nije bitno što ja mislim o tome...Zanimalo me što ti misliš?!
Kaj to znači?
Opet, to je bilo pitanje, jel me zanimalo što ti misliš o tome.
Em što smo sudbinu prepustili EU, još smo je i prepustili onima koji ne žive tu (dijaspori)?!
Vrlo mi je interesanta ta konstantacija: "Interes nam je ući u EU, ali ne pod svaku cijenu"...
Tko će odlučivati koju cijenu možemo platiti a koju ne možemo?! Odnosno tko određuje "cijenu ispod koje ne možemo ići" (da se tako izrazim?)
Marksoni, što moja baba kaže![]()
Maxxxcomi,
Ja to zovem - kontajnirana svest.
Misli kako ti kažu da misliš, nadji krivca po bilo koju cenu samo ne dozvoli da ti sam budeš krivac.
Samozadovoljan, lakše podnosiš sudbinu koja je mogla biti bolja ali nije. Ti znaš zašto, mnogi znaju zašto ali ima i onih koji nikad neće saznati - zašto![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Tko pljačka Jadran? Kako, na koji način? Gdje točno?
Tko otima teritorij? Koji točno dio teritorija je otet? Kada?
Tko omalovažava Domovinski rat? Na koji način? U čemu se konkretno sastoji to omalovažavanje?
Zašto netko ne bi imao pravo blokirat naš ulazak u EU?
Koji se točno propisi krše tim blokiranjem? Na osnovu čega bi to i takvo blokiranje bilo nepravedno?
Tko nas ucjenjuje? Čime? Na koji način?
Sve tipične tuđmanovske floskule, bez supstance, bez smisla, patetične i - naravno - neistinite...
Pih.
Kako ga to Talijani uništavaju?
Kako smo to "stalno blokirani" i zašto ne bi trebali bit blokirani?
Kada su nam to Slovenci oteli teritorij, te koji točno teritorij?
Da. Potpuno si u pravu. Čovjek koji Hrvatsku nikada nije vidio ipak najbolje zna šta Hrvatskoj treba.
Savršeno. SAVRŠENO.
Samo me zanima treba bi bit reciprocitet - da i Hrvati odlučuju o zemlji u kojoj živi dijaspora?
BTW - jedno zanimljivo pitanje... obzirom da je sada Hrvatska "oteta opljačkana blokirana ucijenjena", i da je to sve zbog "komunista" koji su na vlasti, znači li to da, jednom kad dođe "pravi iskonski tuđmanovski" HDZ na vlast, da bi trebalo ukinuti pravo glasa dijaspori? Jer, tada će nas vodit pravi istinski i pošteni kreten... pardon, tuđmanovci, pa nam neće trebat dijaspora da vodi brigu o nama.
I na kraju - Hrvati u BiH nisu dijaspora.![]()
Zadnji Uredio damfisk : 28-08-09 u 12:39
Židovsko-homoseksualni lobij!
![]()