Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Tko to nije glasao? u Znanost forumu; Ja sam evo maloprije otišla, glasala i došla doma... ni pet minuta posla. A i zvali su me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-11-07, 12:28   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Tko to nije glasao?

Ja sam evo maloprije otišla, glasala i došla doma... ni pet minuta posla.
A i zvali su me doma neki "podsjednik za glasanje" WTF?

Ajde da čujem tko je bio toliko lijen, tko ne želi i tko neće otići glasat.
I zašto?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:30   #2 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Tko to nije glasao?

moj stari...neda mu se

(šljaka bogec)
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:40   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja nisam, iću oko 6 popodne...

Znači ajmo ljudi glasat!!!!
Dižite se iz tih fotelja, gasite televizije i marš na birališta!!!
Ko ne glasa govno mu....
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:50   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nisam, nisam nokte nalakirala danas i morala sam kosu oprat
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:50   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

nisam glasao niti namjeravam, kome smeta neka mi...

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:56   #6 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,622
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ja glasala
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:57   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja ošo. I nisam glaso ni za Adeze i za Ezdepe
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 12:57   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Wamp još stigneš!

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja ošo. I nisam glaso ni za Adeze i za Ezdepe
Ni ja
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 13:06   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ah vi prosipači glasova...

Ma šalim se, ali slej, isto ne bi niko trebao biti indiferentan prema ovim izborima...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 13:09   #10 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ja nisam još
poslije ručka ću...volim punog stomaka razmišljati kad su ovako ozbiljne stvari u pitanju
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103