Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? u Znanost forumu; Ajd da vidimo kaj forumaši misle ? Postoji slična tema al nema ankete......

Vidi Rezultate Anketa: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj?
Da 28 90.32%
Ne 3 9.68%
Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-06-07, 09:31   #1 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj?

Ajd da vidimo kaj forumaši misle ?

Postoji slična tema al nema ankete...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 09:45   #2 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj?

.............eto, da dam učešće i u ovoj temi...............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 10:49   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

treba ukinuti onima koji niti su rođeni u RH, niti žive u RH, a mnogi nisu ni bili u RH .. pa koji kurac onda imaju glasat?

problem je kaj su pod iseljeništvo nagurani ljudi koji Republike Hrvatske nisu ni vidli ... da se stvarno radi samo o osobama rođenim u RH, koje su trenutno negdi vani, onda uopće ne bi bilo problema, ali ovako treba ukinuti, jer nema smisla da neko ko nije u životu bio u RH, ovdi bira ljude u Sabor i odlučuje o političkom životu ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 10:51   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
treba ukinuti onima koji niti su rođeni u RH, niti žive u RH, a mnogi nisu ni bili u RH .. pa koji kurac onda imaju glasat?

problem je kaj su pod iseljeništvo nagurani ljudi koji Republike Hrvatske nisu ni vidli ... da se stvarno radi samo o osobama rođenim u RH, koje su trenutno negdi vani, onda uopće ne bi bilo problema, ali ovako treba ukinuti, jer nema smisla da neko ko nije u životu bio u RH, ovdi bira ljude u Sabor i odlučuje o političkom životu ...
Mislim da smo o ovome dosta diskutirali u drugoj temi sa Klokanicom, pa da ne ponavljamo argumente, moj odogovor u anketi je: DA.
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 11:22   #5 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

NE

Svoje razloge sam obrazložila u onoj drugoj temi.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 12:01   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,972
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Da

Isto kao i Teica, razloge sam obrazložija u drugoj temi
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 12:05   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 751
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Nisam dosad razglaba o ovoj temi pa ću samo reći ovo: šta će meni netko tko živi u Americi ili Njemačkoj odlučivat tko će mene vodit u politici da bi meni bilo bolje. Mislim da je tu sama logika dovoljna.
-DA-
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 12:18   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
... da se stvarno radi samo o osobama rođenim u RH, koje su trenutno negdi vani, onda uopće ne bi bilo problema, ali ovako treba ukinuti, jer nema smisla da neko ko nije u životu bio u RH, ovdi bira ljude u Sabor i odlučuje o političkom životu ...
I ne samo to. Svi ti glasovi na kraju odlučuju o novcima poreznih obveznika- dakle ako ne uplaćuju nekakve doprinose po nekakvoj osnovi - zašto bi imali pravo odlučivanja o nečemu u čemu ne sudjeluju?
I zašto bi se uopće to pravo dobijalo na lijepe oči? Ono - rodiš se i imaš nekakvo pravo - a sve ostalo moraš zaslužiti - zvanje, vozačku dozvolu,...
I zašto to pravo ne bi povlačilo sa sobom i nekakvu obvezu?
Što su npr. napravili Belgijanci kako bi uveli reda u odaziv na izbore?
Ili Australci?

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 13:52   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Le frog Pogledaj Poruke
Nisam dosad razglaba o ovoj temi pa ću samo reći ovo: šta će meni netko tko živi u Americi ili Njemačkoj odlučivat tko će mene vodit u politici da bi meni bilo bolje. Mislim da je tu sama logika dovoljna.
-DA-
zakaj onda piše da si glaso NE?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 14:05   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Treba ga ukinut.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijaspori, glasovanje, hrvatima, hrvatskoj, izborima, treba, ukinuti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114