| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? u Znanost forumu; Ajd da vidimo kaj forumaši misle ? Postoji slična tema al nema ankete...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? | |||
| Da | | 28 | 90.32% |
| Ne | | 3 | 9.68% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Ajd da vidimo kaj forumaši misle ? Postoji slična tema al nema ankete...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? .............eto, da dam učešće i u ovoj temi...............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? treba ukinuti onima koji niti su rođeni u RH, niti žive u RH, a mnogi nisu ni bili u RH .. pa koji kurac onda imaju glasat? problem je kaj su pod iseljeništvo nagurani ljudi koji Republike Hrvatske nisu ni vidli ... da se stvarno radi samo o osobama rođenim u RH, koje su trenutno negdi vani, onda uopće ne bi bilo problema, ali ovako treba ukinuti, jer nema smisla da neko ko nije u životu bio u RH, ovdi bira ljude u Sabor i odlučuje o političkom životu ... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Citat:
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Nisam dosad razglaba o ovoj temi pa ću samo reći ovo: šta će meni netko tko živi u Americi ili Njemačkoj odlučivat tko će mene vodit u politici da bi meni bilo bolje. Mislim da je tu sama logika dovoljna. -DA-
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Citat:
I zašto bi se uopće to pravo dobijalo na lijepe oči? Ono - rodiš se i imaš nekakvo pravo - a sve ostalo moraš zaslužiti - zvanje, vozačku dozvolu,... I zašto to pravo ne bi povlačilo sa sobom i nekakvu obvezu? Što su npr. napravili Belgijanci kako bi uveli reda u odaziv na izbore? Ili Australci?
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijaspori, glasovanje, hrvatima, hrvatskoj, izborima, treba, ukinuti |
« Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića
|
Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.