Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? u Znanost forumu; A nitko ne komentira stav one neke jadne Izabele iz sinoćnje "Piramide". Njezini argumenti, "...u dijspori je ...

Vidi Rezultate Anketa: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj?
Da 28 90.32%
Ne 3 9.68%
Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 13:18   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj?

A nitko ne komentira stav one neke jadne Izabele iz sinoćnje "Piramide". Njezini argumenti, "...u dijspori je 4.000.000 miliona Hrvata, koliko ih ima u Hrvatskoj, i ako njima zabranite glasanje, Hrvati će izumrijeti..." Bilo bi smiješno da to ona nije ozbiljno govorila Došlo mi da tražim da se uvede glasanje s minus glasovima, a ne samo sa pozitivnim.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 13:25   #22 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
A nitko ne komentira stav one neke jadne Izabele iz sinoćnje "Piramide". Njezini argumenti, "...u dijspori je 4.000.000 miliona Hrvata, koliko ih ima u Hrvatskoj, i ako njima zabranite glasanje, Hrvati će izumrijeti..." Bilo bi smiješno da to ona nije ozbiljno govorila Došlo mi da tražim da se uvede glasanje s minus glasovima, a ne samo sa pozitivnim.
- IZABELA ŠIMUNOVIĆ - slikarica 061 5551

tko to je i koje su njoj kvalifikacije za pričanje o izumiranju?
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 13:42   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
i kolko je glasova dobila?
kakve veze ima glasanje na izborima u Republici Hrvatskoj s izumiranjem? bože, kakvih debila ima ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 14:23   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Dobila je 19% glasova, kao i drugoplasirani glumac iz "Komedije" (opet ne znam ime ), a i njegovi komentari su bili dobri (meni) i gotovo identični onima pobjednice Ide Pretner (62%)
A ta Izabela se u prve tri teme toliko gluposti napričala da se nisam mogao odvojiti od TV-a i svadio se s njom , mada inače baš ne gledam TV, pa tako niti "Piramidu". Jedino je u dvije zadnje teme zauzela kritički stav kontra događaja opisanim u tim temama, kao i drugo dvoje sudionika "Piramide". Na svu sreću, to je nije spasilo
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 18:42   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

tu se neradi o glasovanju dijaspore nego o bosancima koji nisu dijaspora nego drzavljani druge drzave i koji mogu se danas izjasnit kao Hrvati a sutra kao Kinezi a tako i rade i radili su...naprosto ih odredjena sekta muljarosa zeli koristit za svoje muljaze ali to im netreba dozvolit i prestanimo vec jedanput biti naivni i dozvoljavat raznim prevarantima da nas prave budalama
splicanin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 18:47   #26 (permalink)
Regularni forumas

sto se tice izumiranja Hrvata,nece to sprijecit nikakvo glasovanje,jednostavno trebaju Hrvati se okrenut zenskama a one da pocmu radjat a ne da gledaju raznu antipropagandu...moras imat 40kg,male sise,male guzice,drugim ricima,zenska triba bit musko...danasnje zenske,nemogu rodit,male im sise,nemogu dojit...e tu je problem glede nataliteta a ne glasovi bosanaca
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 18:51   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: splicanin Pogledaj Poruke
... bosancima ...koji mogu se danas izjasnit kao Hrvati a sutra kao Kinezi a tako i rade i radili su...
Ne , ne mogu. Ne , nisu. Ne , neće.
Hrvati iz Bosne i Hercegovine nisu ništa manji , ni veći Hrvati od Hrvata iz Hrvatske.

A sve to nema nikakve veze sa pravom glasa BiH Hrvata u RH.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 19:04   #28 (permalink)
Regularni forumas

sinko moj,triba si bit 71g u hercegovini sa delegacijom hajduka i dinama pa dda vidis kako su se izjasnjavali i kako su nas docekali i kako su sve godine proganjali hrvate po svitu...nemaju oni veze s hrvatima i nikad nisu imali a vidi se ipo imenima
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 19:19   #29 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
sto se tice izumiranja Hrvata,nece to sprijecit nikakvo glasovanje,jednostavno trebaju Hrvati se okrenut zenskama a one da pocmu radjat a ne da gledaju raznu antipropagandu...moras imat 40kg,male sise,male guzice,drugim ricima,zenska triba bit musko...danasnje zenske,nemogu rodit,male im sise,nemogu dojit...e tu je problem glede nataliteta a ne glasovi bosanaca
oduvijek sam tvrdio da je više sseksa rješenje, al ne moš tim današnjim curama niš objasnit
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 19:27   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
sinko moj,triba si bit 71g u hercegovini sa delegacijom hajduka i dinama pa dda vidis kako su se izjasnjavali i kako su nas docekali i kako su sve godine proganjali hrvate po svitu...nemaju oni veze s hrvatima i nikad nisu imali a vidi se ipo imenima

A eeee ... al da si ti bio kad smo mi `42. preko Igmana. A ja Joži govorim - nemoj nas bolan Joža ovda , ledeno ja , a mi bez čarapa. Al jok. Ne jebe on mene ni 2% ... i tako ti mi , jedan za drugim , pa polako , a snijeg do ušiju ...
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dijaspori, glasovanje, hrvatima, hrvatskoj, izborima, treba, ukinuti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114