| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? u Znanost forumu; A nitko ne komentira stav one neke jadne Izabele iz sinoćnje "Piramide". Njezini argumenti, "...u dijspori je ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? | |||
| Da | | 28 | 90.32% |
| Ne | | 3 | 9.68% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? A nitko ne komentira stav one neke jadne Izabele iz sinoćnje "Piramide". Njezini argumenti, "...u dijspori je 4.000.000 miliona Hrvata, koliko ih ima u Hrvatskoj, i ako njima zabranite glasanje, Hrvati će izumrijeti..." Bilo bi smiješno da to ona nije ozbiljno govorila Došlo mi da tražim da se uvede glasanje s minus glasovima, a ne samo sa pozitivnim.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Citat:
tko to je i koje su njoj kvalifikacije za pričanje o izumiranju?
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Citat:
kakve veze ima glasanje na izborima u Republici Hrvatskoj s izumiranjem? bože, kakvih debila ima .... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Dobila je 19% glasova, kao i drugoplasirani glumac iz "Komedije" (opet ne znam ime ), a i njegovi komentari su bili dobri (meni) i gotovo identični onima pobjednice Ide Pretner (62%)A ta Izabela se u prve tri teme toliko gluposti napričala da se nisam mogao odvojiti od TV-a i svadio se s njom , mada inače baš ne gledam TV, pa tako niti "Piramidu". Jedino je u dvije zadnje teme zauzela kritički stav kontra događaja opisanim u tim temama, kao i drugo dvoje sudionika "Piramide". Na svu sreću, to je nije spasilo ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? tu se neradi o glasovanju dijaspore nego o bosancima koji nisu dijaspora nego drzavljani druge drzave i koji mogu se danas izjasnit kao Hrvati a sutra kao Kinezi a tako i rade i radili su...naprosto ih odredjena sekta muljarosa zeli koristit za svoje muljaze ali to im netreba dozvolit i prestanimo vec jedanput biti naivni i dozvoljavat raznim prevarantima da nas prave budalama |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? sto se tice izumiranja Hrvata,nece to sprijecit nikakvo glasovanje,jednostavno trebaju Hrvati se okrenut zenskama a one da pocmu radjat a ne da gledaju raznu antipropagandu...moras imat 40kg,male sise,male guzice,drugim ricima,zenska triba bit musko...danasnje zenske,nemogu rodit,male im sise,nemogu dojit...e tu je problem glede nataliteta a ne glasovi bosanaca |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Citat:
Hrvati iz Bosne i Hercegovine nisu ništa manji , ni veći Hrvati od Hrvata iz Hrvatske. A sve to nema nikakve veze sa pravom glasa BiH Hrvata u RH. ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? sinko moj,triba si bit 71g u hercegovini sa delegacijom hajduka i dinama pa dda vidis kako su se izjasnjavali i kako su nas docekali i kako su sve godine proganjali hrvate po svitu...nemaju oni veze s hrvatima i nikad nisu imali a vidi se ipo imenima |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treba li ukinuti glasovanje Hrvatima u dijaspori na izborima u Hrvatskoj? Citat:
A eeee ... al da si ti bio kad smo mi `42. preko Igmana. A ja Joži govorim - nemoj nas bolan Joža ovda , ledeno ja , a mi bez čarapa. Al jok. Ne jebe on mene ni 2% ... i tako ti mi , jedan za drugim , pa polako , a snijeg do ušiju ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dijaspori, glasovanje, hrvatima, hrvatskoj, izborima, treba, ukinuti |
« Srbija zamrzava imovinu obitelji Slobodana Miloševića
|
Plaće od 16 do 30 tisuća kuna za zvijezde HTV-a »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

Došlo mi da tražim da se uvede glasanje s minus glasovima, a ne samo sa pozitivnim.

(62%)