| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Mentol, ma ne bi Rusi zaratili zbog Srbije, nego zbog sebe... Već duže vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Rusi samo štite svoje interese, kao i Ameri koji žele graditi raketni štit u Europi, ali to je za neku drugu temu.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Ako me sjećanje ne vara- bila su neka gospodarska pitanja, što je po mom slobodnom uvjerenju trivijalna stvar da bi se zveckalo nuklearnim naoružanjem... Ili ćeš mi reći da su štitili svoje interese kada su ponovno usposavili praksu patroliranja zrakoplovima sa nuklearnim naoružanjem izvan Ruskog teritorija (a ne samo demonstracija sile)?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
u boj u boj za narod svoj....
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? | |
| |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Prije petnaest minuta ovdje su se čule sirene koje oglašavaju opasnost u ratnim uvjetima. Nisam provjeravao ali pretpostavljam da se radi o provjeri ispravnsti uređaja za oglašavanje opasnosti. ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Nadam se da neće biti ničega, barem ne na našim prostorima......... A što se tiče ulizivanja naše politike, ona se svodi na onu da hoće biti i jebeni i pošteni.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-08 Godina: 27
Poruka: 8
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Srbija je nezadovoljna ocjepljenjem Kosova, to prikazuje tako što je dala Delijama, Grobarima i svim frikovima da iskažu svoja mišljenja a oni pak čine ono što najbolje znaju ![]() Tekma se preselila na ulice, cjeli svijet gleda, lukavo... ![]() Sve su to trikovi... Što se tiče Rusa, za razliku od Amerikanaca izgubili su reputaciju sile pa tu i tamo moraju se javiti, pogotovo kad braća Srbi trpe, ali svi znamo ko je BAJA ![]() |
| |
![]() |
| Tagovi: rat, srbi, svijet, treci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.