| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; na balkanu se vec 3 puta ratovalo zbog srba............njih sve treba poslat u pičku materinu....svaka čast izuzetcima najviš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi na balkanu se vec 3 puta ratovalo zbog srba............njih sve treba poslat u pičku materinu....svaka čast izuzetcima najviše mi je žao što je onaj kurvin sin milošević umro tako bezbolno........ja bi mi rezao prst po prst, centimetar po centimetar...neka ispašta za sve što je učinio...........nadam se da gori u paklu
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi upravo zbog pojedinaca ljudi imaju takvo mišljenje o srbiji. zašto kriviti cijeli narod ako pravu vatru kure pojedinci? treći svjetski rat? tenzije se povećavaju, oni koji se ne bi trebali mješat već su umješani i swašta bi tu moglo bit. nadajmo se najboljem ![]()
__________________ The ultimate way is the way you control |
| |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Malo me čudi da se zapadnjaci (naročito amerikanci) nisu još izjasnili u svezi ruske prijetnje....ili taktički za sada šute....Barem ja nisam našao ništa o tome......Osim toga nije li malo presmjelo zaprijetiti svijetskim silama u stilu Rusija je nenadjebiva....
__________________ Vjerujem u.... |
| |
| | #24 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Odgovorili su Ameri hladno, pozivajući Ruse da ne podižu tenzije jer to ne doprinosi riješenju situacije. No evo i zanimljivih viđenja iz Rusije: Vijesti.net - Ruska drľavna televizija: Đinđić je primio zasluľeni metak Citat:
Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | ||
| |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: MNE
Poruka: 17
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi vi hrvati ste optereceni srbima,samo gledate sta se radi u srbiji a ne u svojoj zemlji,sto pokazuju i ove teme vezane za srbiju,vise komentara jedna tema vezana za srbe no sve ostale vezane za hrvatsku. Zadnji Uredio milicgavranic : 23-02-08 u 03:03. |
| |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi A kad u drugim zemljama 'navijački huligani' ne napadaju ambasade.. i to kao slučajno uvijek iste (tu mislim na Veleposlanstvo RH). Normalno, mi smo opterećeni time što se u većini slučajeva (kao što to pokazuje snimka iz slovenske ambasade, i po svjedočenju našeg veleposlanika) milicija koja je trebala te objekte štiti nije unaprijed povukla i pustila vandale... A razlog broja postova (i zabrinutosti) vjerojatno leži u tome što su snage pod utjecajem velikosrpske ideologije izazvale ratove i činile zločine u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH, te izvršile teror na vlastitom teritoriju (tj. Kosovu), što se ne može reći za niti jednu ne europsku nego svjetsku državu (uključujući dežurne 'imperijaliste', SAD)... A o tome koliko je ta ideologija 'prevaziđena' i o tome koliko susjedi ne trebaju gledati što se kod vas zbiva su pobjede Šešeljevih radikala i profašističkiskupovi na Ravnoj Gori....
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
I kod vas bi tako bilo da imate takve susjede ![]() ![]() | |
| |
| | #29 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Nismo mi opterečeni Srbima već su Srbi ove prostore opteretili zadnjih najmanje sto godina. Sigurno da Hrvatska triba pratiti što se događa u Srbiji, pa zar mi nismo osjetili ono ''di je srpski grob tu je Srbija''. Šta se zaboravila agresija na Hrvatsku od strane JNA i četnika. Formiranje Srpske krajine na teritoriju Hrvatske. Otimanje tuđih teritorija. Da li triba zaboraviti ono ''ima mesa klat čemo Hrvate'' u Vukovaru. Smatram da Hrvati nikad ne smiju zaboraviti što su im Srbi učinili, oprostiti da, u ime suživota, ali zaboravit nikada. Isto kao što ni vi nikad niste prestali spominjati Jasenovac, i na tome podgrijavali srpski nacionalizam i veliko srpske ideje Pašića i SANU. Veličina Srnbi je je beogradski pašaluk i ništa više. Protivnik sam svake nepravde pa i nepravde koja se nama dešava, što nama naši političari rade, što nam je država opljačkana od Hrvata ali nikad neču iz tih razloga kazati da nije bila agresija na Hrvatsku, da nismo ratovali i da Srbi nisu htjeli nešto što njima ne pripada, a tako je sa Kosovom i Vojvodinom.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| |
![]() |
| Tagovi: rat, srbi, svijet, treci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

Pali gume a ne dušu