Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Nisu normalni ali hebote moraš im se divit, odjebat če sve za svoje stavove. Dok naša vlada ljubi guzice ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-02-08, 10:20   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 599
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase
Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi

Nisu normalni ali hebote moraš im se divit, odjebat če sve za svoje stavove. Dok naša vlada ljubi guzice u Europi oni hebu mater amerikancima i ostatku svjeta. Naši ni o Kosovu nemaju stav, nego kako će večina EU tako i mi - drugim rječima: Kud svi Turci tud i mali Mujo.
Ali možda da iza nas stoji Rusija i mi bi tako?
Davor1507 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 10:33   #32 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,183
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

trebali smo 90-ih izabrat jednog saveznika... npr. njemačka ako je vec tako da moras imat velikog iza sebe... ne mozes sa svima bit dobar (jeben i posten kako vec netko rekao)

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 13:11   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Nisu normalni ali hebote moraš im se divit, odjebat če sve za svoje stavove. Dok naša vlada ljubi guzice u Europi oni hebu mater amerikancima i ostatku svjeta. Naši ni o Kosovu nemaju stav, nego kako će večina EU tako i mi - drugim rječima: Kud svi Turci tud i mali Mujo.
ma daj, čemu im se ima divit
lošem standardu, izolaciji, redovima za vize, kaosu po glavnom gradu
marinkoM8 je offline  
Star 23-02-08, 14:28   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 22
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
trebali smo 90-ih izabrat jednog saveznika... npr. njemačka ako je vec tako da moras imat velikog iza sebe... ne mozes sa svima bit dobar (jeben i posten kako vec netko rekao)
Nemci i jesu vasi saveznici . . . Decenijama. . . .

Jbt ja stvarno ne znam sta ti Nemci imaju protiv nas. . . Svaaaaki put na nas i protiv nas

Citat:

Hahaha neverovatan stav za jednog Hrvata. . . Prkos . . .prkos je ta rec znana samo nasem narodu

al dokle vise???

Prosto neverovatno kako svako vuce na svoju stranu . . Ucestvujem i na srpskim i na Hrvatskim forumima i niko ali niko nije objektivan . . . Nista nije crno i belo . . vise je to negde na sredini . . . sivo. . .

Jedno je sigurno . . .Nikad Srbi ne mogu mrzeti Hrvate kolko Hrvati mrze Srbe. . . (verovatno cete sad svi da prebacite zbog razbijanja ambasade u Bg, al to su bila deca od 15,16 godina koja su razbijala sve po gradu . . . )

Ja nemam nikakvih predrasuda , imam drugare iz Hrvatske , dolazili kod nas na splavove. . . i moji su imali kucu na Peljescu pa su "lepo zamoljeni" da odu . . Mogu misliti kako je ruzno zamoliti . . . Bre do pre 5 godina ortaku koji je isao preko Hrvatske svaki put je razbijana sofersajbna . . busene gume. . . To se u Bg nije dogadjalo

Citat:
O kojoj izolaciji govoris? Haos po glavnom gradu??? pa ne mogu da sudim , nisam video Zagreb nikada. . . al siguran sam da ni ti nisi Beograd, sudis po slikama od pre par noci kada su poremeceni huligani divljali , pusteni od strane Kostunicine policije

Nesto mi se cini da je Bg mnogo lepsi,a to potvrdjuju i Hrvati koji dolaze ovde, pa grad je pun Slovenaca(dobro sad do ovih sranja ) sad ne verujem da ce se pojavljivati , i ne preporucujem im . . . Iako su u Bg bili vrlo prijatni, cirkali smo zajedno po skadarliji , bas su prijateljski nastrojeni (bili)

Kad je bilo ep u kosarci u Srbiji bio sam na utakmici Slovenija - Francuska u nasem dresu , nismo navijali ni za koga mozda malo vise za Slovence al smo bas bili prihvaceni od prepunog pionira Slovenaca. . .
Star 23-02-08, 14:34   #35 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: PapaSle Pogledaj Poruke
Jedno je sigurno . . .Nikad Srbi ne mogu mrzeti Hrvate kolko Hrvati mrze Srbe. . .
Nije istina, majko mila hoćete prestat s tim zaključcima, isto tako kao što vi ne volite da se generalizira zbog pojedinaca, tako nemojte ni vi donositi takve zaključke na osnovu par pročitanih postova.. ja živim s ljudima koji protiv Srba nemaju ništa. A za te pojedince koje ti spominješ ne znam...
Star 23-02-08, 14:34   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 749
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

...nisam ziher da je rat potreban bilo kome i nadam se na do toga neće doći.... ali

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
,ali kako god...

u boj u boj za narod svoj....

Star 23-02-08, 14:55   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 599
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
Divim se tome kako se neklanjaju nikome. Uči će u EU kad i mi samo što će oni ući po svojim uvjetima a mi po tuđim, sve čemo rasprodat i naguzit se svakome iz EU samo da nas prime.
Davor1507 je offline  
Star 23-02-08, 15:01   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,326
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
Loš standard-možda!
Izolacija- nisi u pravu!
Redovi za vizu- Uglavnom se na kraju i dobije viza!
Haos po gl gradu- Nije tačno! Ne zaboravi da je miting bio!!!Dodji ako želiš da vidiš da li je inače haos po gradu!
Star 23-02-08, 15:07   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Loš standard-možda!
da
Citat:
Izolacija- nisi u pravu!
Redovi za vizu- Uglavnom se na kraju i dobije viza!
ma daj, triba van viza za sve razvijene zemlje, 3,4 zemlje u europi vas puštaju bez vize, a europa je bez granica. činjenica da triba putovnica pokazuje da ste iz drugorazredne zemlje, a viza je već 4.liga
Citat:
Haos po gl gradu- Nije tačno! Ne zaboravi da je miting bio!!!Dodji ako želiš da vidiš da li je inače haos po gradu!
ma kaos nakon onakvog mitinga i nije nešto neubičajeno. rulja je svigdi rulja.
marinkoM8 je offline  
Star 23-02-08, 16:57   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,326
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Pa kad smo već kod standarda kako je kod vas?Ajde reci mi molim te.Država jeste unazad 20 godina u katastrofalnom stanju ali mislim da se živi kolko-tolko dobro,sasvim okej.
Tagovi: rat, srbi, svijet, treci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108