| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Nisu normalni ali hebote moraš im se divit, odjebat če sve za svoje stavove. Dok naša vlada ljubi guzice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Nisu normalni ali hebote moraš im se divit, odjebat če sve za svoje stavove. Dok naša vlada ljubi guzice u Europi oni hebu mater amerikancima i ostatku svjeta. Naši ni o Kosovu nemaju stav, nego kako će večina EU tako i mi - drugim rječima: Kud svi Turci tud i mali Mujo. Ali možda da iza nas stoji Rusija i mi bi tako? |
| |
| | #32 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi trebali smo 90-ih izabrat jednog saveznika... npr. njemačka ako je vec tako da moras imat velikog iza sebe... ne mozes sa svima bit dobar (jeben i posten kako vec netko rekao)
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
![]() lošem standardu, izolaciji, redovima za vize, kaosu po glavnom gradu ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| |
| | #34 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Jbt ja stvarno ne znam sta ti Nemci imaju protiv nas. . . Svaaaaki put na nas i protiv nas ![]() Citat:
![]() Hahaha neverovatan stav za jednog Hrvata. . . Prkos . . .prkos je ta rec znana samo nasem narodu ![]() al dokle vise??? ![]() Prosto neverovatno kako svako vuce na svoju stranu . . Ucestvujem i na srpskim i na Hrvatskim forumima i niko ali niko nije objektivan . . . Nista nije crno i belo . . vise je to negde na sredini . . . sivo. . . Jedno je sigurno . . .Nikad Srbi ne mogu mrzeti Hrvate kolko Hrvati mrze Srbe. . . (verovatno cete sad svi da prebacite zbog razbijanja ambasade u Bg, al to su bila deca od 15,16 godina koja su razbijala sve po gradu . . . ) Ja nemam nikakvih predrasuda , imam drugare iz Hrvatske , dolazili kod nas na splavove. . . i moji su imali kucu na Peljescu pa su "lepo zamoljeni" da odu . . Mogu misliti kako je ruzno zamoliti . . . Bre do pre 5 godina ortaku koji je isao preko Hrvatske svaki put je razbijana sofersajbna . . busene gume. . . To se u Bg nije dogadjalo ![]() Citat:
![]() Nesto mi se cini da je Bg mnogo lepsi,a to potvrdjuju i Hrvati koji dolaze ovde, pa grad je pun Slovenaca(dobro sad do ovih sranja ) sad ne verujem da ce se pojavljivati , i ne preporucujem im . . . Iako su u Bg bili vrlo prijatni, cirkali smo zajedno po skadarliji , bas su prijateljski nastrojeni (bili) Kad je bilo ep u kosarci u Srbiji bio sam na utakmici Slovenija - Francuska u nasem dresu , nismo navijali ni za koga mozda malo vise za Slovence al smo bas bili prihvaceni od prepunog pionira Slovenaca. . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | |||
| |
| | #35 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Nije istina, majko mila hoćete prestat s tim zaključcima, isto tako kao što vi ne volite da se generalizira zbog pojedinaca, tako nemojte ni vi donositi takve zaključke na osnovu par pročitanih postova.. ja živim s ljudima koji protiv Srba nemaju ništa. A za te pojedince koje ti spominješ ne znam...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 749
![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi ...nisam ziher da je rat potreban bilo kome i nadam se na do toga neće doći.... ali ![]()
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| |
| | #37 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
![]() | |
| |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Izolacija- nisi u pravu! Redovi za vizu- Uglavnom se na kraju i dobije viza! Haos po gl gradu- Nije tačno! Ne zaboravi da je miting bio!!!Dodji ako želiš da vidiš da li je inače haos po gradu! ![]()
__________________ ♥ | |
| |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi da Citat:
ma kaos nakon onakvog mitinga i nije nešto neubičajeno. rulja je svigdi rulja.
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Pa kad smo već kod standarda kako je kod vas?Ajde reci mi molim te.Država jeste unazad 20 godina u katastrofalnom stanju ali mislim da se živi kolko-tolko dobro,sasvim okej.
__________________ ♥ |
| |
![]() |
| Tagovi: rat, srbi, svijet, treci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:56.

) sad ne verujem da ce se pojavljivati , i ne preporucujem im . . . Iako su u Bg bili vrlo prijatni, cirkali smo zajedno po skadarliji , bas su prijateljski nastrojeni (bili)