Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Nije istina, majko mila hoćete prestat s tim zaključcima, isto tako kao što vi ne volite ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-02-08, 17:33   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 23
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase
Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nije istina, majko mila hoćete prestat s tim zaključcima, isto tako kao što vi ne volite da se generalizira zbog pojedinaca, tako nemojte ni vi donositi takve zaključke na osnovu par pročitanih postova.. ja živim s ljudima koji protiv Srba nemaju ništa. A za te pojedince koje ti spominješ ne znam...
Slazem se . . . Al kazem ti . . ja nikad nisam video u Bg da je neko napao Hrvata, da je neko polupao Hrvatska kola . . . a znam ljude koji su dosta imali problema po Hrvatskoj . . . Pa moji roditelji su 83. godine imali ogromnih problema na Murteru sto su iz Bg , dok ovde kod nas niko nije obracao paznju na to . . svi su bili za zajednistvo . . .

Tu ne racunam navijacku stoku . . . Pa recimo onda kada su u Zagrebu pretuceni novinari i partizanovi navijaci . . . Mislim od strane BBB-a , ili recimo sto je sada unistena ambasada u Bg. . . To je bagra i oni su 0.2 % naroda . . . sa kojima se niko ne slaze . . .

Citat:
Divim se tome kako se neklanjaju nikome. Uči će u EU kad i mi samo što će oni ući po svojim uvjetima a mi po tuđim, sve čemo rasprodat i naguzit se svakome iz EU samo da nas prime.
Hah pa ljudi nama su oteli teritoriju, 15% teritorije bespravno , mislim mozete pricati sta hocete , al medjunarodno pravo je po ko zna koji put pogazeno . . . Kosovo nema nikakvo pravo da bude samostalno . . . 1 Albanska drzava vec postoji,ko hoce svoju drzavu mrs nazad u Albaniju . . . . . I ja stvarno ne znam kako to mi ulazimo u EU po nasim uslovima. . . Jos gore da sad krene ona struja koja je za izolacionizam,nit Kosova nit Evrope . . .
Star 23-02-08, 17:41   #42 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: PapaSle Pogledaj Poruke
Ja nemam nikakvih predrasuda , imam drugare iz Hrvatske , dolazili kod nas na splavove. . . i moji su imali kucu na Peljescu pa su "lepo zamoljeni" da odu . . Mogu misliti kako je ruzno zamoliti . . . Bre do pre 5 godina ortaku koji je isao preko Hrvatske svaki put je razbijana sofersajbna . . busene gume. . . To se u Bg nije dogadjalo
mislim i znam da je biti Hrvat u Srbiji ili RS jedno 68 puta teze nego bit Srbin u Hrvatskoj

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 17:42   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

PapaSle- možda je razlog tomu što Hrvatska vojska nije bombardirala gradove u Srbiji, palila kuće, klala civile i sl... A ti se samo sjeti pjesme koju su pjevali 'vaši' kad su ulazili u Vukovar. Pa onda povlači paralele tko, gdje i što razbija- i zašto.
Star 23-02-08, 17:50   #44 (permalink)
Starter

Citat:
mislim i znam da je biti Hrvat u Srbiji ili RS jedno 68 puta teze nego bit Srbin u Hrvatskoj
Vidis a ja ti tvrdim da je obrnuto

Citat:
PapaSle- možda je razlog tomu što Hrvatska vojska nije bombardirala gradove u Srbiji, palila kuće, klala civile i sl... A ti se samo sjeti pjesme koju su pjevali 'vaši' kad su ulazili u Vukovar. Pa onda povlači paralele tko, gdje i što razbija- i zašto.
Pa nece biti rata u Srbiji kada Srbija nije ta koja hoce da se otcepi. . . Istina da je JNA radila u interesu Srpskog naroda u tom ratu ,al tad je interes srpskog naroda bio paralelan sa ocuvanjem zajednice dakle Jugoslavije, al sta je trebalo da se uradi??? Da se pusti lincovnanje srpskog naroda koji je ziveo na tim prostorima??? Kako vi nazivate oluju??? Jel Hrvati nisu klali i palili???

"Ubi, zapali da Hrvat ne postoji" pogadja Hrvate kolko i Srbe pogadja "Srbe na vrbe"
Star 23-02-08, 17:53   #45 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
A ja cu rec i zasto. Znam dosta Srba u Rijeci koji rade na važnim pozicijama u raznoraznim institucijama i tvrtama i redovitu su svi u boljem financijskom položaju.

I to nije problem.

Samo neka se to omogući Hrvatima u Srbiji i RS... ako još ima išta i ako smiju reć da su Hrvati.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 18:02   #46 (permalink)
Starter

Hmm ja mislim da se Hravatska dosta razlikuje sa obzirom na teritoriju , pa recite mi jel Istra bliza Italiji ili Hrvatskoj? Pa tu je i Dalmacija(oni su prica za sebe) , slusao sam razne price,mada sam tad biJo mali da su Splicani mnogo vise mrzeli Zagrepcane nego Beogradjane,al zato one vase zupanije oko Zagreba zaboravio sam imena su uvek bili proustaski nastrojene ( bez zelje da nekog uvredim)

Imam i ja drugova, koji su svake godine u Hrvatskoj , kod porodice u Orebicu i tamo su kao domaci. . .

Isto tako mislim da je u Srbiji . . . tj Srpskoj teritoriji , verujem da u RS prema Hrvatima nisu tolerantni al zato sta je sa Vojvodinom?? Beogradom? Sumadijom ?
Star 23-02-08, 18:07   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Citat:

Pa nece biti rata u Srbiji kada Srbija nije ta koja hoce da se otcepi. . . Istina da je JNA radila u interesu Srpskog naroda u tom ratu ,al tad je interes srpskog naroda bio paralelan sa ocuvanjem zajednice dakle Jugoslavije, al sta je trebalo da se uradi??? Da se pusti lincovnanje srpskog naroda koji je ziveo na tim prostorima??? Kako vi nazivate oluju??? Jel Hrvati nisu klali i palili???

"Ubi, zapali da Hrvat ne postoji" pogadja Hrvate kolko i Srbe pogadja "Srbe na vrbe"
Tačno tako!!!!!

fuzija, samo nešto još, ja jesam Srpkinja i ponosim se , eto , da znaš samo ! Za Srebrenicu znam , ubijalu su , jesu....ali vi se lepite samo za ono što su naši uradili....I to ne možete svariti, a šta Hrvatska nije ubijala?....Ma ....ja i ti ćemo uvek drugačije da mislimo! Pozdrav

Zadnji Uredio Lulu Bg : 23-02-08 u 18:10.
Lulu Bg je offline  
Star 23-02-08, 18:11   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Izolacija- nisi u pravu!
Oooo biće, i to kakva.... doveli ste se u položaj da jednostavno morate prihvatiti osamostaljenje Kosova ili.....
Dok se to kod vas ne desi, zapad će vas samo sankcionirat....znači ostaju vam Rusi, koji i sami znaju da je "west side" daleko moćniji dio svijeta.

Nažalost, to su činjenice....

Rješenje: Prihvatit da je Kosovo samostalno i ići dalje....ili se zakopat do grla u problemima koje Srbija ne može riješiti...a ni Rusija...
Star 23-02-08, 18:13   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

@PapaSle

Ja nazivam oluju oslobodilačkom akcijom kojom se oslobodio okupirani hrvatski teritorij.

I nemoj molim te govoriti o klanju i paljenju s hrvatske strane...nismo mi navalili u tuđu državu da joj uzmemo ili uništimo sve što ima...

Oprosti , ali ne mogu ostati miran na takve izjave...
Adolon je offline  
Star 23-02-08, 18:19   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
@PapaSle

Ja nazivam oluju oslobodilačkom akcijom kojom se oslobodio okupirani hrvatski teritorij.

I nemoj molim te govoriti o klanju i paljenju s hrvatske strane...nismo mi navalili u tuđu državu da joj uzmemo ili uništimo sve što ima...

Oprosti , ali ne mogu ostati miran na takve izjave...
Niko nije ni hteo da uzme vašu državu , ali priznaj da srbi nikad nisu imali ista prava kao i hrvati! Jeste , tako je!
kresola, opet ponavljam, Kosovo je srpsko, i tu nema šta da se prizna ili ne prizna!
Zatvorena Tema
Tagovi: rat, srbi, svijet, treci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114