| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Nije istina, majko mila hoćete prestat s tim zaključcima, isto tako kao što vi ne volite ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 59
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Tu ne racunam navijacku stoku . . . Pa recimo onda kada su u Zagrebu pretuceni novinari i partizanovi navijaci . . . Mislim od strane BBB-a , ili recimo sto je sada unistena ambasada u Bg. . . To je bagra i oni su 0.2 % naroda . . . sa kojima se niko ne slaze . . . Citat:
. . . I ja stvarno ne znam kako to mi ulazimo u EU po nasim uslovima. . . Jos gore da sad krene ona struja koja je za izolacionizam,nit Kosova nit Evrope . . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | ||
| |
| | #42 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi PapaSle- možda je razlog tomu što Hrvatska vojska nije bombardirala gradove u Srbiji, palila kuće, klala civile i sl... A ti se samo sjeti pjesme koju su pjevali 'vaši' kad su ulazili u Vukovar. Pa onda povlači paralele tko, gdje i što razbija- i zašto.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| |
| | #44 (permalink) | ||
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
![]() Citat:
"Ubi, zapali da Hrvat ne postoji" pogadja Hrvate kolko i Srbe pogadja "Srbe na vrbe"
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | ||
| |
| | #45 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi A ja cu rec i zasto. Znam dosta Srba u Rijeci koji rade na važnim pozicijama u raznoraznim institucijama i tvrtama i redovitu su svi u boljem financijskom položaju. I to nije problem. Samo neka se to omogući Hrvatima u Srbiji i RS... ako još ima išta i ako smiju reć da su Hrvati.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #46 (permalink) |
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Hmm ja mislim da se Hravatska dosta razlikuje sa obzirom na teritoriju , pa recite mi jel Istra bliza Italiji ili Hrvatskoj? Pa tu je i Dalmacija(oni su prica za sebe) , slusao sam razne price,mada sam tad biJo mali da su Splicani mnogo vise mrzeli Zagrepcane nego Beogradjane,al zato one vase zupanije oko Zagreba zaboravio sam imena su uvek bili proustaski nastrojene ( bez zelje da nekog uvredim) Imam i ja drugova, koji su svake godine u Hrvatskoj , kod porodice u Orebicu i tamo su kao domaci. . . Isto tako mislim da je u Srbiji . . . tj Srpskoj teritoriji , verujem da u RS prema Hrvatima nisu tolerantni al zato sta je sa Vojvodinom?? Beogradom? Sumadijom ?
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! |
| |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
fuzija, samo nešto još, ja jesam Srpkinja i ponosim se , eto , da znaš samo ! Za Srebrenicu znam , ubijalu su , jesu....ali vi se lepite samo za ono što su naši uradili....I to ne možete svariti, a šta Hrvatska nije ubijala?....Ma ....ja i ti ćemo uvek drugačije da mislimo! Pozdrav
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. Zadnji Uredio Lulu Bg : 23-02-08 u 18:10. | |
| |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Oooo biće, i to kakva.... doveli ste se u položaj da jednostavno morate prihvatiti osamostaljenje Kosova ili..... Dok se to kod vas ne desi, zapad će vas samo sankcionirat....znači ostaju vam Rusi, koji i sami znaju da je "west side" daleko moćniji dio svijeta. Nažalost, to su činjenice.... Rješenje: Prihvatit da je Kosovo samostalno i ići dalje....ili se zakopat do grla u problemima koje Srbija ne može riješiti...a ni Rusija...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi @PapaSle Ja nazivam oluju oslobodilačkom akcijom kojom se oslobodio okupirani hrvatski teritorij. I nemoj molim te govoriti o klanju i paljenju s hrvatske strane...nismo mi navalili u tuđu državu da joj uzmemo ili uništimo sve što ima... Oprosti , ali ne mogu ostati miran na takve izjave... |
| |
| | #50 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
kresola, opet ponavljam, Kosovo je srpsko, i tu nema šta da se prizna ili ne prizna! ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. | |
| |
![]() |
| Tagovi: rat, srbi, svijet, treci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:46.

. . . I ja stvarno ne znam kako to mi ulazimo u EU po nasim uslovima. . . Jos gore da sad krene ona struja koja je za izolacionizam,nit Kosova nit Evrope . . .

. . . Bre do pre 5 godina ortaku koji je isao preko Hrvatske svaki put je razbijana sofersajbna . . busene gume. . . To se u Bg nije dogadjalo
A ti se samo sjeti pjesme koju su pjevali 'vaši' kad su ulazili u Vukovar. Pa onda povlači paralele tko, gdje i što razbija- i zašto.
su uvek bili proustaski nastrojene ( bez zelje da nekog uvredim)