Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Niko nije ni hteo da uzme vašu državu , ali priznaj da srbi nikad ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-02-08, 18:22   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Niko nije ni hteo da uzme vašu državu , ali priznaj da srbi nikad nisu imali ista prava kao i hrvati! Jeste , tako je!
kresola, opet ponavljam, Kosovo je srpsko, i tu nema šta da se prizna ili ne prizna!
Slažem se da je Kosovo srpsko, ali mi nemamo šta raspravljati ako ti negiraš srpsku agresiju.
Star 23-02-08, 18:25   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 32
Poruka: 45
redalert se izdvaja iz mase

Citat:
Niko nije ni hteo da uzme vašu državu , ali priznaj da srbi nikad nisu imali ista prava kao i hrvati! Jeste , tako je!
kresola, opet ponavljam, Kosovo je srpsko, i tu nema šta da se prizna ili ne prizna!
1.Ne uopće, svi Srbi su do 91 bili nekom položaju, direktori tvrtki, 90% policija i vojska.
2. Krajina je možda isto Srpska A tko je palio i pljačkao po Hrvatskoj? Marsovci možda?, Pljačkate i svoje u Beogradu, kamoli onda nećete tuđe.
4. Ma i Tokio je srpska otadžbina!!

Zadnji Uredio redalert : 23-02-08 u 18:27.
redalert je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 18:26   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Jesi ti živila možda u bivšoj Jugi
Ne znam, mislim da ne pričamo o istim državama....

Baciću ti usporedbu sad, položaj Hrvata i Bošnjaka u entitetu....
he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 18:32   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 22
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Oooo biće, i to kakva.... doveli ste se u položaj da jednostavno morate prihvatiti osamostaljenje Kosova ili.....
Dok se to kod vas ne desi, zapad će vas samo sankcionirat....znači ostaju vam Rusi, koji i sami znaju da je "west side" daleko moćniji dio svijeta.

Nažalost, to su činjenice....

Rješenje: Prihvatit da je Kosovo samostalno i ići dalje....ili se zakopat do grla u problemima koje Srbija ne može riješiti...a ni Rusija...
Slazem se . . .

Treba biti pametan i praviti taktiku 100 godina unapred

Kosovo je Srpska zemlja i takva ce i ostati bez obzira ne politicke granice,promenice se politicka situacija ,nece Albanci uvek biti korisni ciljevima zapada. . . za 10 ,20 ,100 godina Kosovo ce opet biti u Srbiji,ako se bude pametno radilo ,samo da nas narod dole ostane . . .

Recimo Muslimani . . . Oni su odavno resili da naprave zelenu transverzalu i evo napravlili su je . . . Da jos osvoje Makedonce i Grke i eto . . .

I ja se plasim izolacije . . . Pogotovo ako Kostunica ostane na vlasti ili radikali dodju na vlast. . sve jedno . . .

Sto pre u Evropu, cuti i trpi,ekonomsko jacanje , to je recept ,ipak smo mi centar balkana

Citat:
@PapaSle

Ja nazivam oluju oslobodilačkom akcijom kojom se oslobodio okupirani hrvatski teritorij.

I nemoj molim te govoriti o klanju i paljenju s hrvatske strane...nismo mi navalili u tuđu državu da joj uzmemo ili uništimo sve što ima...

Oprosti , ali ne mogu ostati miran na takve izjave...
E vidis ja bi oluju nazvao genocidom . . . Niste vi navalili na tudju drzavu vi ste se spojili sa drugom drzavom iz suvog interesa radi oslobodjenja od Ugarske i radi uvecanja teritorije. . . Recite mi kolika je Hrvatska drzava kroz istoriju ??? Od kada je Dubrovnik Hrvatska ?? Oni su oduvek drzava za sebe. . . Dalmacija je bila Hrvarska kolko i Mletacka. . . Posle ugarsko hrvatske nagodbe dalmacija je hrvatska tek od 1881-e
Star 23-02-08, 18:40   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: PapaSle Pogledaj Poruke
Slazem se . . .

Treba biti pametan i praviti taktiku 100 godina unapred

Kosovo je Srpska zemlja i takva ce i ostati bez obzira ne politicke granice,promenice se politicka situacija ,nece Albanci uvek biti korisni ciljevima zapada. . . za 10 ,20 ,100 godina Kosovo ce opet biti u Srbiji,ako se bude pametno radilo ,samo da nas narod dole ostane . . .

Recimo Muslimani . . . Oni su odavno resili da naprave zelenu transverzalu i evo napravlili su je . . . Da jos osvoje Makedonce i Grke i eto . . .

I ja se plasim izolacije . . . Pogotovo ako Kostunica ostane na vlasti ili radikali dodju na vlast. . sve jedno . . .

Sto pre u Evropu, cuti i trpi,ekonomsko jacanje , to je recept ,ipak smo mi centar balkana

E vidis ja bi oluju nazvao genocidom . . . Niste vi navalili na tudju drzavu vi ste se spojili sa drugom drzavom iz suvog interesa radi oslobodjenja od Ugarske i radi uvecanja teritorije. . . Recite mi kolika je Hrvatska drzava kroz istoriju ??? Od kada je Dubrovnik Hrvatska ?? Oni su oduvek drzava za sebe. . . Dalmacija je bila Hrvarska kolko i Mletacka. . . Posle ugarsko hrvatske nagodbe dalmacija je hrvatska tek od 1881-e
Aha...znači po tebi vi niste klali i ubijali naše ljude i zauzimali dijelove NAŠE zemlje nego ste samo vraćali ono što je oduzeto tijekom povijesti.

Dok god imate takvo mišljenje Srbija će ostati zaostala i radikalna...dok god ne priznate da ste bili agresor i da ste izgubili rat ostat ćete u izolaciji...dok god budete imali aluzija prema tuđem teritoriju gubit ćete svoj...

Odlazim iz ove rasprave jer bih ti mogao reći svašta što ne želim i zbog čega bih mogao biti bannan na ovom forumu...
Star 23-02-08, 18:41   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Ma pustite te pizdarije.....Hrvatska je za mog imenjaka bila najveća, nekad manja, nije bitno.....bitno je da je ustav Jugoslavije dopuštao svakoj pojedinoj državi pravo na otcjepljenje u postojećim AVNOJ-evskim granicama.....Mi smo to iskoristili i to je to.....sve legalno i zbogom, gotova priča.

Pitaj Dubrovčane osjećaju li se kao Hrvati!
Ja sam iz Dalmacije i znam da ovde živi 99.9% ljudi koji vjeruju u Hrvatsku državu.....
Mi smo iskoristili svoje legitimno pravo koje nam daje taj bivši ustav i odcijepili se.... Čemu onda problemi u Krajini ko je to išao protiv ustava bivše države, Hrvati ili Srbi....daj molim te malo mi to pojasni
he finally was dead.
kresola je offline  
Star 23-02-08, 18:45   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Aha...znači po tebi vi niste klali i ubijali naše ljude i zauzimali dijelove NAŠE zemlje nego ste samo vraćali ono što je oduzeto tijekom povijesti.

Dok god imate takvo mišljenje Srbija će ostati zaostala i radikalna...dok god ne priznate da ste bili agresor i da ste izgubili rat ostat ćete u izolaciji...dok god budete imali aluzija prema tuđem teritoriju gubit ćete svoj...

Odlazim iz ove rasprave jer bih ti mogao reći svašta što ne želim i zbog čega bih mogao biti bannan na ovom forumu...
Adolon, niko nikad i nigde nije rekao da Srbi nisu ubijali, ni klali ni krali...to niko nije osporavao.To ste i vi radili...istom merom! Ne, niko nije hteo zauzeti Hrvatsku već ako žive i srbi tu, ne treba biti tretirani kao životinje...Eto , to želim reći!
Star 23-02-08, 18:53   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pa kad smo već kod standarda kako je kod vas?Ajde reci mi molim te.Država jeste unazad 20 godina u katastrofalnom stanju ali mislim da se živi kolko-tolko dobro,sasvim okej.
kod nas je pet puta bolje, a da nije bilo rata bilo bi 10 puta

Citat:
Vidis a ja ti tvrdim da je obrnuto
Pa nece biti rata u Srbiji kada Srbija nije ta koja hoce da se otcepi. . . Istina da je JNA radila u interesu Srpskog naroda u tom ratu ,al tad je interes srpskog naroda bio paralelan sa ocuvanjem zajednice dakle Jugoslavije, al sta je trebalo da se uradi??? Da se pusti lincovnanje srpskog naroda koji je ziveo na tim prostorima??? Kako vi nazivate oluju??? Jel Hrvati nisu klali i palili???
"Ubi, zapali da Hrvat ne postoji" pogadja Hrvate kolko i Srbe pogadja "Srbe na vrbe"
Citat:
Tačno tako!!!!!
fuzija, samo nešto još, ja jesam Srpkinja i ponosim se , eto , da znaš samo ! Za Srebrenicu znam , ubijalu su , jesu....ali vi se lepite samo za ono što su naši uradili....I to ne možete svariti, a šta Hrvatska nije ubijala?....Ma ....ja i ti ćemo uvek drugačije da mislimo! Pozdrav
jna je osvajala u srpskom interesu, paljeni su gradovi i sela u kojma nije bilo ni 1 srbina, a linčovanja je bilo al 1993. i 1995., a ne 1991.
1990. srbi su imali 15 od 150 zastupnika u hrvatskom saboaru.imali su 2 autonomna kotareva (knin i glina), sva kulturna i ostala prava. srbima to nije bilo dovoljno. željeli su veliku srbiju.
šta imaju hrvati u srbiji? nisu niti priznati ka manjina. ma dajte molin vas

Citat:
Hmm ja mislim da se Hravatska dosta razlikuje sa obzirom na teritoriju , pa recite mi jel Istra bliza Italiji ili Hrvatskoj? Pa tu je i Dalmacija(oni su prica za sebe) , slusao sam razne price,mada sam tad biJo mali da su Splicani mnogo vise mrzeli Zagrepcane nego Beogradjane,al zato one vase zupanije oko Zagreba zaboravio sam imena su uvek bili proustaski nastrojene ( bez zelje da nekog uvredim)
nije istina, nema proustaških županija, pogotovo ne oko zagreba. dalmacija i slavonija jesu za HDZ, (ups u kojim je ono pokrajinama je bia najveći rat ), a HSP kao desna stranka ima jedva 5% glasova u hrvatskoj.
koliko ono imaju radikali u srbiji glasova

Citat:
jesu, srbi su htjeli.
gore je pisalo šta su srbi imali u hrvatskoj.
šta imaju hrvati u srbiji
aha,ništa (par radijskih emisija ne računan)

Citat:
ne kenjaj i ne pizdi
šta ugarska? kakvo uvećanje teritorija
znaš li ti povijest? hrvatska je najmanja od kada je ušla u razne jugoslavije (aj 1945. je malo veća nego 1918.)
do 1918. hrvatska je bila do zemuna, boka je bila hrvatska.
kad ste vi došli do kosova tek 1912.
šta ti znaš o dalmaciji?
iz dalmacije je nastala hrvatska. centar hrvatske u srednjem vijeku je dalmacija (trokut zadar, knin-split to jest nin-knin-solin)

Citat:
Adolon, niko nikad i nigde nije rekao da Srbi nisu ubijali, ni klali ni krali...to niko nije osporavao.To ste i vi radili...istom merom! Ne, niko nije hteo zauzeti Hrvatsku već ako žive i srbi tu, ne treba biti tretirani kao životinje...Eto , to želim reći!
ma kakava ista mjera?
treba li malo brojke dat?
marinkoM8 je offline  
Star 23-02-08, 19:00   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-02-08
Godina: 22
Poruka: 59
PapaSle se izdvaja iz mase

Citat:

Samo smireno

Na forumu smo radi razmene misljenja , i volim da raspravljam sa neistomisljenicima. . . Samo kulturno

Ljudi ne opravdavam ubijanja koja su Srbi pocinili . . . Kazem sve zlocince treba u Hag,al onda hocu isti tretman za drugu stranu , zasto Hrvati gledaju samo Srbe??? Jel vi zaista mislite da niste klali , ubijali . . . I vi podrzavate one vase generale zlocince kako se bese zvase isto kao sto nasi podrzavaju Mladica i Karadzica . . .

Citat:
Ma pustite te pizdarije.....Hrvatska je za mog imenjaka bila najveća, nekad manja, nije bitno.....bitno je da je ustav Jugoslavije dopuštao svakoj pojedinoj državi pravo na otcjepljenje u postojećim AVNOJ-evskim granicama.....Mi smo to iskoristili i to je to.....sve legalno i zbogom, gotova priča.

I onda na kraju kazete kako ste bili potlaceni u Jugi . . .Ustav je bio stvoren za Hrvatsku i protiv Srba . . .

Citat:
Pitaj Dubrovčane osjećaju li se kao Hrvati!
Ja sam iz Dalmacije i znam da ovde živi 99.9% ljudi koji vjeruju u Hrvatsku državu.....
Mi smo iskoristili svoje legitimno pravo koje nam daje taj bivši ustav i odcijepili se.... Čemu onda problemi u Krajini ko je to išao protiv ustava bivše države, Hrvati ili Srbi....daj molim te malo mi to pojasni
Svaka vam cast za to . . . Zato i postujem Hrvate

Sa druge strane meni su dalmatinci drugacije govorili, govore da Zgrepcane ne mogu da smisle. . Banalan primer. . . Vi imate onaj lud dalmatino jezik Prica mi covek i Zg . . ulazi u prodavnicu na Dalmaciji i trazi ne znam sad kako se kaze na vasem pola hleba, i jos neke namirnice koje se drugacije izgovaraju na dalmatinskom i cistom Hrvatskom , i prodavac mu iako ga razume odgovara da nista ne razume i da mora da mu kaze na dalmatinskom . . tako ga je zajebavao dok se nije setio dalmatino izraza ( ovo je btw banalan primer , zajebancija. . nemojte sad da se hvatate za ovo )

E sad . . . zasto vi nemate problema sa separatizmom i svi su za Hrvatsku i sta ti ja znam . . .E pa sad cu ti reci . . .

1. Vi imate posle rata etniciki cistu drzavu. . .Jel ste sve ostale narode proterali . . da ne upotrebim neku ostriju rec. . .
2. I da imate neke koji bi hteli da se odvoje ne bi mogli . . nemaju za to osnov , nemaju svoju teritoriju kao sto je recimo u Srbiji Kosovo - autonomna pokrajina . . .
Od kada mi to imamo .. . . pa od ustava iz 74. kako to da u Hrvatskoj nije bilo pokrajina a u srbiji za koju je radio tito kako vi kazete stavljene su 2 pokrajine sa jasnim tendencijama???

Sve vam je islo na ruku . . .
Star 23-02-08, 19:05   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 32
Poruka: 45
redalert se izdvaja iz mase

.... pa dal vidiš ovo prije par dana u Beogradu!! Pa vi niste normalni!!Cijeli Beograd ste opustošili,popalili,opljačkali!! Pljačkate svoje, ako ne možete pljačkati tuđe!! kako ste tek onda pljačkali po Hrvatskoj Bosni itd.

Zadnji Uredio redalert : 23-02-08 u 19:08.
redalert je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: rat, srbi, svijet, treci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108