| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Niko nije ni hteo da uzme vašu državu , ali priznaj da srbi nikad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 45
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
2. Krajina je možda isto Srpska A tko je palio i pljačkao po Hrvatskoj? Marsovci možda?, Pljačkate i svoje u Beogradu, kamoli onda nećete tuđe.4. Ma i Tokio je srpska otadžbina!! Zadnji Uredio redalert : 23-02-08 u 18:27. | |
| |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
![]() Ne znam, mislim da ne pričamo o istim državama.... Baciću ti usporedbu sad, položaj Hrvata i Bošnjaka u entitetu....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| |
| | #54 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
Treba biti pametan i praviti taktiku 100 godina unapred Kosovo je Srpska zemlja i takva ce i ostati bez obzira ne politicke granice,promenice se politicka situacija ,nece Albanci uvek biti korisni ciljevima zapada. . . za 10 ,20 ,100 godina Kosovo ce opet biti u Srbiji,ako se bude pametno radilo ,samo da nas narod dole ostane . . . Recimo Muslimani . . . Oni su odavno resili da naprave zelenu transverzalu i evo napravlili su je . . . Da jos osvoje Makedonce i Grke i eto . . . ![]() I ja se plasim izolacije . . . Pogotovo ako Kostunica ostane na vlasti ili radikali dodju na vlast. . sve jedno . . . Sto pre u Evropu, cuti i trpi,ekonomsko jacanje , to je recept ,ipak smo mi centar balkana ![]() Citat:
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | ||
| |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Dok god imate takvo mišljenje Srbija će ostati zaostala i radikalna...dok god ne priznate da ste bili agresor i da ste izgubili rat ostat ćete u izolaciji...dok god budete imali aluzija prema tuđem teritoriju gubit ćete svoj... Odlazim iz ove rasprave jer bih ti mogao reći svašta što ne želim i zbog čega bih mogao biti bannan na ovom forumu...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| |
| | #56 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
, nekad manja, nije bitno.....bitno je da je ustav Jugoslavije dopuštao svakoj pojedinoj državi pravo na otcjepljenje u postojećim AVNOJ-evskim granicama.....Mi smo to iskoristili i to je to.....sve legalno i zbogom, gotova priča.Pitaj Dubrovčane osjećaju li se kao Hrvati! Ja sam iz Dalmacije i znam da ovde živi 99.9% ljudi koji vjeruju u Hrvatsku državu..... Mi smo iskoristili svoje legitimno pravo koje nam daje taj bivši ustav i odcijepili se.... Čemu onda problemi u Krajini ko je to išao protiv ustava bivše države, Hrvati ili Srbi....daj molim te malo mi to pojasni
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
__________________ ♥ | |
| |
| | #58 (permalink) | |||||||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Citat:
Citat:
1990. srbi su imali 15 od 150 zastupnika u hrvatskom saboaru.imali su 2 autonomna kotareva (knin i glina), sva kulturna i ostala prava. srbima to nije bilo dovoljno. željeli su veliku srbiju. šta imaju hrvati u srbiji? nisu niti priznati ka manjina. ma dajte molin vas Citat:
), a HSP kao desna stranka ima jedva 5% glasova u hrvatskoj.koliko ono imaju radikali u srbiji glasova ![]() Citat:
gore je pisalo šta su srbi imali u hrvatskoj. šta imaju hrvati u srbiji ![]() aha,ništa (par radijskih emisija ne računan) Citat:
![]() šta ugarska? kakvo uvećanje teritorija ![]() znaš li ti povijest? hrvatska je najmanja od kada je ušla u razne jugoslavije (aj 1945. je malo veća nego 1918.) do 1918. hrvatska je bila do zemuna, boka je bila hrvatska. kad ste vi došli do kosova tek 1912. šta ti znaš o dalmaciji? iz dalmacije je nastala hrvatska. centar hrvatske u srednjem vijeku je dalmacija (trokut zadar, knin-split to jest nin-knin-solin) Citat:
treba li malo brojke dat?
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |||||||
| |
| | #59 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 59
![]() Na forumu smo radi razmene misljenja , i volim da raspravljam sa neistomisljenicima. . . Samo kulturno ![]() Ljudi ne opravdavam ubijanja koja su Srbi pocinili . . . Kazem sve zlocince treba u Hag,al onda hocu isti tretman za drugu stranu , zasto Hrvati gledaju samo Srbe??? Jel vi zaista mislite da niste klali , ubijali . . . I vi podrzavate one vase generale zlocince kako se bese zvase isto kao sto nasi podrzavaju Mladica i Karadzica . . . Citat:
![]() I onda na kraju kazete kako ste bili potlaceni u Jugi . . .Ustav je bio stvoren za Hrvatsku i protiv Srba . . . Citat:
Sa druge strane meni su dalmatinci drugacije govorili, govore da Zgrepcane ne mogu da smisle. . Banalan primer. . . Vi imate onaj lud dalmatino jezik Prica mi covek i Zg . . ulazi u prodavnicu na Dalmaciji i trazi ne znam sad kako se kaze na vasem pola hleba, i jos neke namirnice koje se drugacije izgovaraju na dalmatinskom i cistom Hrvatskom , i prodavac mu iako ga razume odgovara da nista ne razume i da mora da mu kaze na dalmatinskom . . tako ga je zajebavao dok se nije setio dalmatino izraza ( ovo je btw banalan primer , zajebancija. . nemojte sad da se hvatate za ovo )E sad . . . zasto vi nemate problema sa separatizmom i svi su za Hrvatsku i sta ti ja znam . . .E pa sad cu ti reci . . . 1. Vi imate posle rata etniciki cistu drzavu. . .Jel ste sve ostale narode proterali . . da ne upotrebim neku ostriju rec. . . 2. I da imate neke koji bi hteli da se odvoje ne bi mogli . . nemaju za to osnov , nemaju svoju teritoriju kao sto je recimo u Srbiji Kosovo - autonomna pokrajina . . . Od kada mi to imamo .. . . pa od ustava iz 74. kako to da u Hrvatskoj nije bilo pokrajina a u srbiji za koju je radio tito kako vi kazete stavljene su 2 pokrajine sa jasnim tendencijama??? Sve vam je islo na ruku . . .
__________________ Budala nadje izgovor , pametan nadje nacina !!! | |||
| |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 45
![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi .... pa dal vidiš ovo prije par dana u Beogradu!! Pa vi niste normalni!!Cijeli Beograd ste opustošili,popalili,opljačkali!! Pljačkate svoje, ako ne možete pljačkati tuđe!! kako ste tek onda pljačkali po Hrvatskoj Bosni itd. Zadnji Uredio redalert : 23-02-08 u 19:08. |
| |
![]() |
| Tagovi: rat, srbi, svijet, treci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.

A tko je palio i pljačkao po Hrvatskoj? Marsovci možda?, Pljačkate i svoje u Beogradu, kamoli onda nećete tuđe.

, nekad manja, nije bitno.....bitno je da je ustav Jugoslavije dopuštao svakoj pojedinoj državi pravo na otcjepljenje u postojećim AVNOJ-evskim granicama.....Mi smo to iskoristili i to je to.....sve legalno i zbogom, gotova priča.
), a HSP kao desna stranka ima jedva 5% glasova u hrvatskoj.

Prica mi covek i Zg . . ulazi u prodavnicu na Dalmaciji i trazi ne znam sad kako se kaze na vasem pola hleba, i jos neke namirnice koje se drugacije izgovaraju na dalmatinskom i cistom Hrvatskom , i prodavac mu iako ga razume odgovara da nista ne razume i da mora da mu kaze na dalmatinskom . . tako ga je zajebavao dok se nije setio dalmatino izraza ( ovo je btw banalan primer , zajebancija. . nemojte sad da se hvatate za ovo