Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Oteli vam Kosovo... Tko vam je to oteo Kosovo Sram ih bilo.... I kaj je još vaše osim Kosova ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 23-02-08, 20:32   #71 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Oteli vam Kosovo...
Tko vam je to oteo Kosovo

Sram ih bilo....

I kaj je još vaše osim Kosova

Citat:
Pravi autor: PapaSle Pogledaj Poruke
Bas tako . . .

btw jel vi u Hrvatskoj imate ovako slatke devojcice ili ih samo vidite na forumu u vidu lulu
Očito nikad nisi bio i Hrvatskoj jer bi vidio i bolje

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 23-02-08 u 20:52.
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 21:34   #72 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,326
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi

Albanci...sa podrškom Amerike pa onda ostalih država...
Star 23-02-08, 21:46   #73 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,141
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Smiješna si

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-02-08, 21:55   #74 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,326
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Hm...ne! Meni su nekako svi komentari ovde smešni.
Star 23-02-08, 22:22   #75 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 599
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Citat:
.. al sta je trebalo da se uradi??? Da se pusti lincovnanje srpskog naroda koji je ziveo na tim prostorima??? Kako vi nazivate oluju??? Jel Hrvati nisu klali i palili???
Kakvo linčovanje Srba? Srbska obitelj s kojima smo bili kučni prijatelji su se taman prije nego je počela Balvan revolucija pokupili i otišli u Srbiju bez ijedne riječi. VI ste znali da če biti sranja jer ste ih iscenirali, zato nemoj srat o linčovanju kada po našem mišljenju mi smo bili prijatelji a vi ste zbrisali bez rijeći.

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Tačno tako!!!!!

fuzija, samo nešto još, ja jesam Srpkinja i ponosim se , eto , da znaš samo ! Za Srebrenicu znam , ubijalu su , jesu....ali vi se lepite samo za ono što su naši uradili....I to ne možete svariti, a šta Hrvatska nije ubijala?
Kod nas je par budala i kretena ubijala civile što je u nekim slučajevima diskutabilno jer su bili dokumentarci na TV-u kako ste napadali (zvalo se Komšije, vaše snimke): Ide baba u papučama i puca iz kalašnjikova - to nije civil.
A s vaše strane je bilo organizirano od države i vojnog vrha.

Citat:
Adolon, niko nikad i nigde nije rekao da Srbi nisu ubijali, ni klali ni krali...to niko nije osporavao.To ste i vi radili...istom merom!
Ne nismo istom mjerom, nismo imali koncentracione logore u kojima su hodali živi kosturi. Nismo napravili ofenzivu u Srbiju nego je podunavlje vračeno mirnom reintegracijom što se pokazalo kao velika greška jer sad Srpski ravnatelj u Hrvatskoj školi neželi poučavati Hrvatski.

Citat:
Ne, niko nije hteo zauzeti Hrvatsku već ako žive i srbi tu, ne treba biti tretirani kao životinje...Eto , to želim reći!
Pa jel smo mi postavili balvane na ceste, jel smo mi otišli u šumu i pucali na svoje komšije, jel smo mi razorili Vukovar, jel smo mi možda dobrovoljno napustili svoje domove. Nitko vas nije tjerao i nitko vas nije napadao - nama je rat bio iznenađenje dok ste vi imali vojsku i svi ste bili naoružani ili otišli i prije nego je prvi metak bio ispaljen.

Samo želim da se zna da nemam ništa protiv Srba koji su ostali pa čak ni protiv Srba iz Srbije jer znam kako radi propaganda (pogotovo za vrijeme rata) ali oni koji su otišli prije nego je rat počeo, kao što su naši "prijatelji" otišli bez ijedne riječi upozorenja i pozdrava - njih prezirem iz dna duše.
Davor1507 je offline  
Star 23-02-08, 22:22   #76 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 749
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:

E vidis ja bi oluju nazvao genocidom . . .
Citat:
Ne, niko nije hteo zauzeti Hrvatsku već ako žive i srbi tu, ne treba biti tretirani kao životinje...Eto , to želim reći!
...Srbima nikada nije ništa falilo u Hrvatskoj...

...Srbi su u ratu bili agresori...

...Srbi su rušili balvane....

...Srbi su pjevali "biće mesa klat ćemo Hrvate"

...popušili ste...

...opet se naseljavate kod nas...

...i opet serete...

...povijest se ponavlja...

...zar vam nije dojadilo da ste kroz cijelu vašu "istoriju" luzeri?
Star 23-02-08, 22:30   #77 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,079
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Nitko nije ni pokušao objasniti razloge napada na hrvatsku ambasadu. Drugi put.

Trećeg svjetskog rata nema do daljnjeg jer se tema zatvara.
Zatvorena Tema
Tagovi: rat, srbi, svijet, treci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108