| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Treći svjetski rat - Opet Srbi u Znanost forumu; Oteli vam Kosovo... Tko vam je to oteo Kosovo Sram ih bilo.... I kaj je još vaše osim Kosova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Purger | Oteli vam Kosovo... ![]() Tko vam je to oteo Kosovo ![]() Sram ih bilo.... I kaj je još vaše osim Kosova ![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 23-02-08 u 20:52. | |
| |
| | #73 (permalink) |
| Purger | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Smiješna si ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #75 (permalink) | ||||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
Srbska obitelj s kojima smo bili kučni prijatelji su se taman prije nego je počela Balvan revolucija pokupili i otišli u Srbiju bez ijedne riječi. VI ste znali da če biti sranja jer ste ih iscenirali, zato nemoj srat o linčovanju kada po našem mišljenju mi smo bili prijatelji a vi ste zbrisali bez rijeći.Citat:
A s vaše strane je bilo organizirano od države i vojnog vrha. Citat:
Citat:
Samo želim da se zna da nemam ništa protiv Srba koji su ostali pa čak ni protiv Srba iz Srbije jer znam kako radi propaganda (pogotovo za vrijeme rata) ali oni koji su otišli prije nego je rat počeo, kao što su naši "prijatelji" otišli bez ijedne riječi upozorenja i pozdrava - njih prezirem iz dna duše. | ||||
| |
| | #76 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 749
![]() ![]() | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Citat:
...Srbi su u ratu bili agresori... ...Srbi su rušili balvane.... ...Srbi su pjevali "biće mesa klat ćemo Hrvate" ...popušili ste... ...opet se naseljavate kod nas... ...i opet serete... ...povijest se ponavlja... ...zar vam nije dojadilo da ste kroz cijelu vašu "istoriju" luzeri?
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno | |
| |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Treći svjetski rat - Opet Srbi Nitko nije ni pokušao objasniti razloge napada na hrvatsku ambasadu. Drugi put. Trećeg svjetskog rata nema do daljnjeg jer se tema zatvara.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
![]() |
| Tagovi: rat, srbi, svijet, treci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.