| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Turizam : opet smo preskupi ... u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Dubrovnik bi sljedeće godine mogao biti potpuno izbačen iz kataloga dijela stranih turističkih agencija jer posljednjih godina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||||||
| Banned | Turizam : opet smo preskupi ... Jutarnji.hr Citat:
Citat:
Citat:
odnos "dobiveno - uloženo" je loš ... nije problem u visokim cijenama, koliko u NIČEMU kaj se dobije za te visoke cijene .... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ili na ovo??? Kad će više kod nas neki ljudi shvatiti da treba ponuditi nešto više od more, mora i mora (kaj približno trenutna ponuda na Jadranu)? Da je ljudima žao davati teško zarađeni novac za negostoljubivost, deranje kože i nikakvu kvalitetu usluge (ako uopće i postoji neka usluga)? Prestrašno ... | |||||||
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Turizam : opet smo preskupi ... Osim mora, mora i mora nudi se i sunca, sunca i sunca tako da je ponuda ipak bogatija. Mnogi naši turistički djelatnici (skoro sam stavio u navodnike zadnje dvije riječi) u turizmu još uvijek vide laku zaradu i to im je nit vodilja. Razbije se to o glavu prije ili kasnije. Sjećam se prije sedam-osam godina sam uplatio preko jedne agencije kompletan aranžman za obitelj. Između ostalog sobu s balkonom, televizorom, prijevoz prvoklasnim autobusom. Ovo navodim jer su to stvari kojih nije bilo. Žalio sam se direktorici agencije i dobio stotinu izgovora koji sa mnom i mojim novcem nemaju nikakve veze. Izdržali smo to i obećao sam direktorici agencije da više nikad i nikud neću putovati s njima i da ću ih "reklamirati" gdje god stignem. Održao sam obećanje. Osimovakvih stvari smetaju mi na obali kirvajaši; načičkana obala štandovima sa jeftinomm plastikom koja veze nema s morem, turizmom, Jadranom ... , a izgleda ružno, zaklanja pogled, remeti sklad .... Ili je to sve skupa elitni turizam kojem stremimo? Nema više nigdje dobiti nešto za ništa. Da ne duljim. Dolazi vrijeme kad će se morati neke stvari mijenjati iz temelja. Jer možeš čovjeka prevariti jednom, pa i dva puta ali više od toga sigurno neće ići. I da ne završimo u crnom tonu, reći ću da ima i ljudi koji ozbiljno rade u turizmu, koji ne teže samo lakoj zaradi, samo ih je nedovoljno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: opet, preskupi, turizam |
« Smijenjen jer Kirina nije dočekao u svečanoj odori
|
Zvonimir Puljić ostaje splitski gradonačelnik »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.