| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi U Hrvatskoj je 18 posto siromašnih u Znanost forumu; Ja bi rekao da je taj postotak i veći !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: U Hrvatskoj je 18 posto siromašnih Ja bi rekao da je taj postotak i veći !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: U Hrvatskoj je 18 posto siromašnih Tužno je da ti je grad u pol jedan pun ljudi koji ispijaju ranojutarnju kavicu,i seru kako nema posla.A ako nema za godinu dana stan i pilu,ne isplati se uopće raditi.To je tragedija ovoga društva,da me kolega zove i plače jer ne može nači normalnoga radnika,za 5000 kn mjesečno. Šta je siromaštvo,godišnja zarada večine je na margini europske ljestvice,postotak plaće se izračunava i od onoga tko ima 160 000 kn mjesečno,pa na kraju ispada da je večina siromašna a ne 18%.Da ne pričamo o životu na plastici od mjeseca do mjeseca.Svi smo mi barem u malome segmentu rasipnici.
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: U Hrvatskoj je 18 posto siromašnih Problem sto se svatko u Hrvatskoj zali da je siromasn, pa se ne zna tko je zapravo...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: U Hrvatskoj je 18 posto siromašnih Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatskoj, posto, siromas nih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |