Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

U kojem su se Nu2 čule gore stvari ?

Raspravljate o temi U kojem su se Nu2 čule gore stvari ? u Politika forumu, dio Znanost foruma; U onoj emisiji u kojoj Kerum govorio Srbima gdje im je mjesto u Hrvatskoj i u kojoj je govorio da ...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    25-04-09
    Poruka
    333
    Liked
    1 times

U kojem su se Nu2 čule gore stvari ?

U onoj emisiji u kojoj Kerum govorio Srbima gdje im je mjesto u Hrvatskoj i u kojoj je govorio da ne želi srpske poduzetnike ovdje...

..ili su se gore stvari čule u emisji s Igorom Mandićem u kojoj je on govorio gdje je vlajima mjesto u Hrvatskoj ?

Kerum je čobančić i iako su mu riječi grdo zvučale ,ja ne vjerujem da je on baš takav ,više je naivan nego rasist(a tome u prilog ide činjenica da je pomagao Srbima u Splitu i da je nekakav predstavnik Srba iz Splita stao u njegovu obranu) ! S druge strane je Mandić - već jako dugo u medijima ,često se sam politički bojao (pa i desničarski) ,puno je lukaviji i zato je po meni gore to što se prvo zgražao nad rasistom Kerumom ,da bi odmah potom šovinistički ismijavao ideju da netko s Ogorjanskim genima može biti u "građanskoj" stranci ,a kasnije je objašnjavo kakvi su primitivci ti vlaji. Rasizam ,šovinizam isto je to sranje samo drugo pakovanje. A još kada tako šovinistički priča netko tko istovremeno moralizira i spremno osuđuje druge ,to je onda stvarno nepristojno.
    Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
    "To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: U kojem su se Nu2 čule gore stvari ?

jučerašnja emisija s igorom mandićem je bila negledljiva. mislim da je njemu misao vodilja kroz cijelu emisiju bio nekakav show apsurda, jer se razmetao izjavama koje nemaju baš puno veze s mozgom. inače, sumnjam da je mandić lik koji dvoji oko ispravnosti pojedinih ideologija i ideja koje one provode. a s treće strane, možda sam ja u krivu

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

pa moram priznati da me više razočarao mandić. u obranu mu mogu ići godine, stradali živci, velika životna tragedija naravno.. ali svašta je rekao.. pa i ono o nekakvoj budućoj federaciji sa srbijom.. ovo nije usmjereno protiv srbije, kao niti protiv srba, ali evo, imamo svoju državu mi, imaju i oni i kome što fali?

profilu fali malo šire tržište, eto što fali. i zato je mandić to rekao, a dodao je i da ovih dana promovira svoju knjigu po srbiji. u tom grmu leži zec.

a ovo vezano uz (malo)građanstvo je ispod njegova nivoa i ne znam što mu je to trebalo..

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Najgore stvari su se vidjele kada je gostovao Led3
    Ili je Lupino bio bolji?

Možda je pak Milorad Dodik sve nadmašio...
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

vrh vrhova bi bio da ugosti šešelja i plavšićku zajedno...to bi onda bilo za ukinut emisiju opce...

Lajkaj nas na Facebooku