| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi U subotu veliki sindikalni prosvjed u Znanost forumu; Pet hrvatskih sindikalnih središnjica najavilo je za subotu prosvjed u središtu Zagreba. Povod je sve lošija socijalna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | U subotu veliki sindikalni prosvjed Pet hrvatskih sindikalnih središnjica najavilo je za subotu prosvjed u središtu Zagreba. Povod je sve lošija socijalna situacija, a glavni zahtjev – da vlasti i poslodavci ozbiljno shvate socijalni dijalog, koji je, kažu, jedino rješenje za Hrvatsku. Očekuje se nekoliko desetaka tisuća prosvjednika. Idete li na prosvjed? Podržavate li ga? Mislite li da se išta može promijeniti na ovaj način?
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Re: U subotu veliki sindikalni prosvjed Iako ne spadam u kategoriju najugroženijih, podržavam prosvjed i u subotu definitivno idem na trg. Tlak mi skoči (a i inače je visok) kad vidim vjesti poput ove Net.hr i muka mi je više od naših političara koji pune svoje debele preplaćene guzice finom kuhanom hranom za sad povećanih 12kn (ostatak do nabavne cijene plaćaju porezni obveznici -dakle ja i mi svi) dok ja za istu cijenu više ne mogu u gradu naći niti pošteni sendvič !!!!! A o njihovim primanjima i koristima koje donose za državu da ne pričam...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.