| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi U zdravstvu nered, nerad i neodgovornost u Znanost forumu; DA ne spemaj, i piši normalne postove. imaš upozorenje -silence... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U zdravstvu nered, nerad i neodgovornost Pošti sam "domaći" u zdravstvu imam dosta toga reći na tu temu, ali neko vrijeme neću stići pošto se sutra ženim! Nadam se da će kroz par dana biti tema aktualna, pa ću napisat jedan post o odnosu liječnika i prema liječnicima u Hrvatskoj i inozemstvu (pošto sam radio i u Hrvatskoj i vani). |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U zdravstvu nered, nerad i neodgovornost Citat:
Pa sve najbolje doc! ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned | Re: U zdravstvu nered, nerad i neodgovornost Citat:
| |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Purger | Re: U zdravstvu nered, nerad i neodgovornost Čestitam doktore ! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: U zdravstvu nered, nerad i neodgovornost Pridružujem se čestitkama, svako dobro želim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: neodgovornost, nerad, nered, zdravstvu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

Neka si se i ti predao.