Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Uhićen Ratko Mladić u Znanost forumu; kladim se da je marinko sretan sad kad ne može od plaće kredite vraćat i jest... ma super nam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-06, 00:22   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Uhićen Ratko Mladić

kladim se da je marinko sretan sad kad ne može od plaće kredite vraćat i jest... ma super nam je...

nek se naš marinko i njihov marinko ljepo nađu negdi, srede šta imaju, a nas kojima je do boljeg života pusta na miru...
pun mi je kurac takvih.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 10:07   #42 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

pa nisam ja za protjerat srbe o moj boze!!!
ja sam samo za istinu, a ovdje cini mi se ima svatko svoju,
ali samo je jedna...

htio sam jedan dobar flejm i uspio sam.

nama su nanijeli vise stete nazovimo "nasi" nego srbi
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 11:25   #43 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: fuzija
kaj se tiče samog rata, nisu.

kaj se tiče društvenog morala i ostalih sranja ih 90'ih jesu. nisu srbi pokrali tvornice i otpustili radnike, nisu srbi prodali banke i telekom... nisu srbi oružje za obranu Vukovara slali u hercegovinu...

itd... itd...

uglavnom, slažem se s ovim kaj si reko..
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 11:30   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 73
inmar se izdvaja iz mase

bit ce zanimljivo vidit ovaj film Vukovar, sta su zajedno
na njemu radili srbi i hrvati...
inmar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 12:16   #45 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: inmar
bit ce zanimljivo vidit ovaj film Vukovar, sta su zajedno
na njemu radili srbi i hrvati...

čito sam na Iskonu o njemu. kažu da je odličan i da prikazuje jako puno toga što i jedna i druga strana ne želi čuti/vidjeti.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 12:39   #46 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Meni se čini da on nije mislio na lopovsku privatizaciju i prodaju oružja Srbima. Meni se čini da je on mislio da su "naši" nama nanijeli štetu predajom naših generala Haagu (čime se blati Domovinski rat i obezvrjeđuje naša borba) dok s druge "složni" Srbi svoje generale nikom ne daju, a kad daju to dobro unovče.

Njegova je filozofija - mi smo činili sranja, i Srbi su činili sranja, i to nije u redu. Ali, zašto da mi čistimo svoja govna kad Srbi neće da očiste svoja? Neka oni prvi sve svoje zločince osude, pa ćemo onda mi svoje.

Ako griješim u ovom svom tumačenju - unaprijed se ispričavam i molio bih da me citirani Fuzija ispravi.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 13:51   #47 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: damfisk
Meni se čini da on nije mislio na lopovsku privatizaciju i prodaju oružja Srbima. Meni se čini da je on mislio da su "naši" nama nanijeli štetu predajom naših generala Haagu (čime se blati Domovinski rat i obezvrjeđuje naša borba) dok s druge "složni" Srbi svoje generale nikom ne daju, a kad daju to dobro unovče.

Njegova je filozofija - mi smo činili sranja, i Srbi su činili sranja, i to nije u redu. Ali, zašto da mi čistimo svoja govna kad Srbi neće da očiste svoja? Neka oni prvi sve svoje zločince osude, pa ćemo onda mi svoje.

Ako griješim u ovom svom tumačenju - unaprijed se ispričavam i molio bih da me citirani Fuzija ispravi.
ispravak netocnog navoda: mislio sam bash na privatizaciju, kradju, mito i korupciju
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 14:10   #48 (permalink)
Banned

silence

Citat:
ispravak netocnog navoda: mislio sam bash na privatizaciju, kradju, mito i korupciju

heh... pretpostavio sam da to misliš čim si stavio naši u navodnike. stvarno žalosno šta se sve radilo dok su pravi junaci ginuli... žalosno...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 14:28   #49 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Citat:
Pravi autor: silence
heh... pretpostavio sam da to misliš čim si stavio naši u navodnike. stvarno žalosno šta se sve radilo dok su pravi junaci ginuli... žalosno...
dobro si zakljucio, ti si pametan mada faka
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-06, 14:37   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-11-05
Godina: 20
Poruka: 36
bingo22 se izdvaja iz mase

am se da će ga već konačno uhititi .....skrivaju ga Srbi ......
bingo22 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mladic, ratko, uhicen

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114