| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uhićen Ratko Mladić u Znanost forumu; kladim se da je marinko sretan sad kad ne može od plaće kredite vraćat i jest... ma super nam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned | Re: Uhićen Ratko Mladić kladim se da je marinko sretan sad kad ne može od plaće kredite vraćat i jest... ma super nam je... nek se naš marinko i njihov marinko ljepo nađu negdi, srede šta imaju, a nas kojima je do boljeg života pusta na miru... pun mi je kurac takvih. |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Banned | Re: Uhićen Ratko Mladić Citat:
kaj se tiče društvenog morala i ostalih sranja ih 90'ih jesu. nisu srbi pokrali tvornice i otpustili radnike, nisu srbi prodali banke i telekom... nisu srbi oružje za obranu Vukovara slali u hercegovinu... itd... itd... uglavnom, slažem se s ovim kaj si reko.. | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
čito sam na Iskonu o njemu. kažu da je odličan i da prikazuje jako puno toga što i jedna i druga strana ne želi čuti/vidjeti. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uhićen Ratko Mladić Citat:
Njegova je filozofija - mi smo činili sranja, i Srbi su činili sranja, i to nije u redu. Ali, zašto da mi čistimo svoja govna kad Srbi neće da očiste svoja? Neka oni prvi sve svoje zločince osude, pa ćemo onda mi svoje. Ako griješim u ovom svom tumačenju - unaprijed se ispričavam i molio bih da me citirani Fuzija ispravi. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Uhićen Ratko Mladić Citat:
| |
| | |
| | #48 (permalink) | |
heh... pretpostavio sam da to misliš čim si stavio naši u navodnike. stvarno žalosno šta se sve radilo dok su pravi junaci ginuli... žalosno... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mladic, ratko, uhicen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.