| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju u Znanost forumu; ovakav naslov.....bez komentara sam... Jutarnji.hr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Uvijek u predizborno vrijeme velike akcije uz puno buke. Citat:
Pogledajte cijelu vijest ovdje: Javno - Hrvatska
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Mislim da je prvi u fondu za privatizaciju bija onaj Penić, kažu ortodoksni lopov, ali sve ovo sada je samo šminka jer počinje predizborna kampanja. Sanader želi ukinuti fond. Zašto ukinuti fond sad nakon pljačke, on triba ostati i sve od početka razjasniti, tko što i kako se pljačkalo, ako se ukine fond nestaju dokumenti i tko če kome ući u trag. Da nije to slučajno brisanje tragova, korupcije i kriminala u pretborbi.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 16-06-07 u 18:20. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju lol, ukida fond i osniva agenciju, nije govno nego se pas posra... opet će naganjati par marginalaca i dić buku još malo pa će obljetnica - 20 godina najcrnje pljačke naroda, al ko jebe narod kad ovakvi igrokazi prolaze uvijek iznova i opet... i opet... i ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Pa uvjek če biti iznova, ponovo i sl, nove agencije, novi uredi, nova povjerenstva i tako to, samo da se ne razotkrije, ne procesuira, ne kazne oni koji su opljačkali Hrvatsku. Iskreno da vam kažem da mi je gadljivo čuti da je država dala 1,5 mil. EUR-a za mito, pa koga oni to jebu u zdrav mozak, a Linič to kao pozdravlja, zašto nije reka zbog čega oni u vrime koalicije nisu ništa napravili po tom pitanju, a on je bija u tom fondu za pljačku.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Citat:
Ali mi se čini da je svima osim Mesiću jasno da je software zakonski okvir koji je to sve omogućio. Software su Vlada i Vladimir Šeks koji je sam pisao zakone o privatizaciji.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #8 (permalink) | ||||||||||||
| Uvaženi forumas | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Dalo bi se tu puno toga reći... ![]() Ako su krivi potpredsjednici a ekipa iznad njih nije znala što ovi rade (valjda zato što nisu u braku ) stvar je potpuno čista.Predsjednika Fonda postavlja Vlada - gle čuda. U upravnom odboru sjede Šuker, Kalmeta i Čobanković a glavni je Polančec. Oni bi trebali bar sastaviti Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Javno - Hrvatska I iako je Sanader odlučio da Citat:
Citat:
Jer tu sad više nije samo pitanje rada Vlade - što je sa Saborom. Ako netko mora predati Saboru izvješće i on to ne napravi i nitko uopće ne potegne pitanje rada nekog tijela što to može značiti nego i da je sam vrh Sabora uključen u to. Svi znamo kakvo je bilo izvješće gđe Šime Krasić o pretvorbi - možda je ovo sada rezultat njenih zaključaka ili možda samo bacanje prašine u oči? Recimo: Uhićenog Kračuna je na njegovo mjesto davnih dana postavio tko drugi do Andrija Hebrang - i to prema osobnoj preporuci. Ako se recimo sjetimo ne tako davne afere Brodosplit - na novinarski upit o odgovornosti članova Vlade u NO - Hebrang the Terminator je odgovorio: Citat:
Jer uhićena je ekipa koja je i radila na prodaji Plive (sjetimo se računčića iz Verone), a da ne govorimo dalje o Željezari Sisak, LRH i još puno toga http://www.hfp.hr/UserDocsImages/TABLICA.xls Što bi rekao Kajin: Citat:
Dosad su sve neke marginalne figure razotkrivane, suđene, netko je i završio iza rešetaka, netko u zastari. Dubrovačka banka i peti ortak - Barač je otvoreno govorio o svemu, i dalje ga se sumnjiči ali nitko na kraju ne ispada kriv za sve što se dogodilo. Možda griješim dušu pa je sve ovo samo dio slagalice da se eliminiraju negativci one by one ali sam nekako skeptik. ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||||||||||||
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: celnici, fonda, privatizaciju, uhiceni |
« Novinari služe javnosti kao odvjetnik klijentu, i zato imaju pravo na zaštitu
|
Domagoj Margetić, novinar? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.

) stvar je potpuno čista.