| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju u Znanost forumu; Citat: Sanader: Treba mi reći bravo! Net.hr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 17-06-07 u 23:04. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a ne znaš koji je kvalitetniji od kvalitetnijeg stračnjaka...ili kerovi za derati drugima kožu ili parajalije koje više nisu podobne, jer su našli druge....fino ga je danas Bilić pitao....jel se može u Hrvatskoj ako u nekim drugim zemlajma dogoditi da netko do ministara završi u zatvoru, bez političkih utjecaja, već po slovu struke i zakona.....na što je Sanki odgovorio..pa naravno, ovo je tek početak......pa ad doživim još sto godina od HDZ to ne bi doživio.....kao i što neću doživjeti da glupavi narod ne glasa za njih
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Citat:
Citat:
Možda bi sad trebali dati i prijedlog da se za uplaćeno mito može dobiti porezna olakšica? ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Citat:
Koliko puta treba onda ponoviti da pred sudom dokažu svoju nevinost i neumješanost što bi naravno trebalo imati za posljedicu ostavke zbog nesposobnosti, ili da se utvrdi koliko su i sami bili umješani pa da ih se s bratijom lijepo smjesti u hladovinu. Da li je moguć takav scenarij u našoj Državi?
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Citat:
| |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uhićeni čelnici Fonda za privatizaciju Ovakve izjave čelnika, močnika, premijera, predsjednika, ministara, saborskih zastupnika, podpredsjednika vlade i sličnih mogu se tolerirati samo u državi zvanoj Hrvatska, jer mislim negdje drugdje bi već ulice bile pune nezadovoljnih građana, ali mi smo poznati po tome. DOMOLJUBLJE JE ŠUTNJA!
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: celnici, fonda, privatizaciju, uhiceni |
« Novinari služe javnosti kao odvjetnik klijentu, i zato imaju pravo na zaštitu
|
Pitajte političare što vas zanima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.