Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Uz kavicu sa ljevičarima u Znanost forumu; Otvaram svoj prvi birc (koji će uskoro postati franšiza). Na nagovor i opću potporu drugih forumaša koji se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-01-08, 19:17   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Uz kavicu sa ljevičarima

Otvaram svoj prvi birc (koji će uskoro postati franšiza).

Na nagovor i opću potporu drugih forumaša koji se deklariraju kao ljevičari (neki manje, neki više) vrijeme je da se njima otvori birc gdje će ugodno moći popiti kavu i razgovoarati o svim pitanjima koja ih muče, koje žele podjeliti sa drugima ili ih na miru prodiskutirati s istomišljenicima.

Stoga dragi moji ljevičari (i oni koji se tako osjećate) evo vam prostora za hvaljenje Milanovića, SDP-a, Bandića... ili kritike istih. Podjelite iskustva i mišljenja.

Birtija je otvorena.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 19:18   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 1,563
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto
Re: Uz kavicu sa ljevičarima

Kako će se zvat?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 19:25   #3 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,884
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Left ist z best
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 19:36   #4 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,587
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

meni je ovo fuj, u stilu evo vam na svinje, tu se igrajte, ne osjećam se prozvanim, općenito ne volim politiku, ali ne volim ni to generaliziranje i deklariranje, tj trpanje u koš i određivanje ko je kakav, kao u folderima, ti u folder židovi, ti u folder srbi itd, to sam već primjetio u njenim temama, židovi, muslimani, slovenci, čekamo srbi itd, evo sad ljevičari što je iduće

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"

Zadnji Uredio pharaoh : 24-01-08 u 19:38.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 19:39   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,187
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Sljedeći kutak će bit za one kojima je sve fuj.
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 19:43   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
meni je ovo fuj, u stilu evo vam na svinje, tu se igrajte, ne osjećam se prozvanim, općenito ne volim politiku, ali ne volim ni to generaliziranje i deklariranje, tj trpanje u koš i određivanje ko je kakav, kao u folderima, ti u folder židovi, ti u folder srbi itd, to sam već primjetio u njenim temama, židovi, muslimani, slovenci, čekamo srbi itd, evo sad ljevičari što je iduće
Pharaoh ti si općenito u krivom djelu foruma.

Dođeš u politiku da bi govorio kako mrziš politiku. Okej super, ali pusti onda nama koji smo toliko degradirani pošto ju volimo da o njoj i raspravljamo.

U ostalom evo zašto otvaram temu Idemo dalje jer si ti odlučio?

A odgovorila sam ti na temi "Slovenci" što mislim o tvom osuđivanju mog razmišljanja.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 20:08   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Dozvoljeno pusenje?
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 20:11   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 20
Poruka: 69
britva se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Dozvoljeno pusenje?
ovisi čega
britva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 20:38   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 766
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Citat:
Dozvoljeno pusenje?

Desnica zabranila

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-01-08, 21:25   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Dozvoljeno pusenje?
Samo sa lijevom rukom, desna je zauzeta.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103