| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uz kavicu sa ljevičarima u Znanost forumu; Otvaram svoj prvi birc (koji će uskoro postati franšiza). Na nagovor i opću potporu drugih forumaša koji se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uz kavicu sa ljevičarima Otvaram svoj prvi birc (koji će uskoro postati franšiza). Na nagovor i opću potporu drugih forumaša koji se deklariraju kao ljevičari (neki manje, neki više) vrijeme je da se njima otvori birc gdje će ugodno moći popiti kavu i razgovoarati o svim pitanjima koja ih muče, koje žele podjeliti sa drugima ili ih na miru prodiskutirati s istomišljenicima. Stoga dragi moji ljevičari (i oni koji se tako osjećate) evo vam prostora za hvaljenje Milanovića, SDP-a, Bandića... ili kritike istih. Podjelite iskustva i mišljenja. Birtija je otvorena. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| banned | Re: Uz kavicu sa ljevičarima meni je ovo fuj, u stilu evo vam na svinje, tu se igrajte, ne osjećam se prozvanim, općenito ne volim politiku, ali ne volim ni to generaliziranje i deklariranje, tj trpanje u koš i određivanje ko je kakav, kao u folderima, ti u folder židovi, ti u folder srbi itd, to sam već primjetio u njenim temama, židovi, muslimani, slovenci, čekamo srbi itd, evo sad ljevičari što je iduće ![]() ![]() ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" Zadnji Uredio pharaoh : 24-01-08 u 19:38. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Citat:
Dođeš u politiku da bi govorio kako mrziš politiku. Okej super, ali pusti onda nama koji smo toliko degradirani pošto ju volimo da o njoj i raspravljamo. U ostalom evo zašto otvaram temu Idemo dalje jer si ti odlučio? A odgovorila sam ti na temi "Slovenci" što mislim o tvom osuđivanju mog razmišljanja. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Dozvoljeno pusenje?
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.