| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uz kavicu sa ljevičarima u Znanost forumu; birtija do birtije na ovom forumu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| charolastra | Re: Uz kavicu sa ljevičarima birtija do birtije na ovom forumu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #122 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Kaj ne valja ujko? Aj bogati popij nešto, al nemoj nam prigovarat. Moramo se i mi nekako veselit ![]() Reci što bi, stiže odmah
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #123 (permalink) |
| charolastra | Re: Uz kavicu sa ljevičarima pa neću odbiti pifo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Veteran | Re: Uz kavicu sa ljevičarima daj i meni jedno da ne pije sam ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Uz kavicu sa ljevičarima ![]() ![]() ![]() ajd, i ja ću jedno! Politika ionako nije ništa drugo do li pretakanja iz šupljeg u prazno i igra za veliku djecu, pa..........bolje da popijemo i veselimo se, nego politiziramo
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #126 (permalink) |
| charolastra | Re: Uz kavicu sa ljevičarima sad sam zaslinio ekran ![]() hvala ![]()
| | |
| | #127 (permalink) |
| Veteran | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Hvala ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Veteran | Re: Uz kavicu sa ljevičarima opet će biti ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.