Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Uz kavicu sa ljevičarima u Znanost forumu; Ma kakvo karlovačko. Oni koji piju karlovačko su, za razliku od nesuđenog premijera, jako lijepi....

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-08, 10:57   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,311
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Uz kavicu sa ljevičarima

Ma kakvo karlovačko.

Oni koji piju karlovačko su, za razliku od nesuđenog premijera, jako lijepi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:04   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
jok. pije žuju, a to mu valjda ide uz imidž zagrebačkog dečka.
ipak mislim da pije beck's! to je bar pio kad je u izbornoj kampanji išo po onim koncertima!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:18   #23 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

moguće. ja sam vidio sliku sa žujom. a besk's isto toči zg-pivovara.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:18   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Odlična ideja za birtiju

Samo mi nije par stvari jasno:

1. Da li u birtiju mogu samo ljevičari? Ili svi?

2. Da li teme o kojima će se raspravljati moraju biti 'ljevičarske' (ako takve uopće postoje?!)

3. Da li će se svaki ne-ljevičarski istup najstrože kažnjavati?

Mislim, kao i u svakoj poštenoj birtiji, moraju se neka najosnovnija pravila znati

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 15:04   #25 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Ma kakvo karlovačko.

Oni koji piju karlovačko su, za razliku od nesuđenog premijera, jako lijepi.
Zoki je lijep.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 15:08   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,311
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

možda tebi - meni nije ni najmanje.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 15:08   #27 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

a to da su ovi sto piju karlovacko jako lijepi ne znam bas, znam samo da su jako simpaticne i dobre osobe

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Zoki je lijep.
aj agri
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 15:18   #28 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ajde Teice daj to jedno teretno crveno pivo
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 17:26   #29 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 227
tony-soprano se izdvaja iz mase

crveni su nas i uništili kroz povijest...
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 19:12   #30 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ajde Teice daj to jedno teretno crveno pivo
Evo ga ide, ide...

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Odlična ideja za birtiju

Samo mi nije par stvari jasno:

1. Da li u birtiju mogu samo ljevičari? Ili svi?

2. Da li teme o kojima će se raspravljati moraju biti 'ljevičarske' (ako takve uopće postoje?!)

3. Da li će se svaki ne-ljevičarski istup najstrože kažnjavati?

Mislim, kao i u svakoj poštenoj birtiji, moraju se neka najosnovnija pravila znati

U birtiju mogu svi, ali je u vlasništvu ljevičara stoga i vladaju ljevičarski zakoni
Bude se i otvorila jedna za desničare, ali ovo me već totalno usosilo u dug (uređenje prostora, najamnina...)

Teme su sve dopuštene.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111