| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uz kavicu sa ljevičarima u Znanost forumu; Ma kakvo karlovačko. Oni koji piju karlovačko su, za razliku od nesuđenog premijera, jako lijepi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima ipak mislim da pije beck's! to je bar pio kad je u izbornoj kampanji išo po onim koncertima!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Odlična ideja za birtiju ![]() Samo mi nije par stvari jasno: 1. Da li u birtiju mogu samo ljevičari? Ili svi? 2. Da li teme o kojima će se raspravljati moraju biti 'ljevičarske' (ako takve uopće postoje?!) 3. Da li će se svaki ne-ljevičarski istup najstrože kažnjavati? Mislim, kao i u svakoj poštenoj birtiji, moraju se neka najosnovnija pravila znati ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Evo ga ide, ide... ![]() Citat:
U birtiju mogu svi, ali je u vlasništvu ljevičara stoga i vladaju ljevičarski zakoni ![]() Bude se i otvorila jedna za desničare, ali ovo me već totalno usosilo u dug (uređenje prostora, najamnina...) ![]() Teme su sve dopuštene. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.