| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Uz kavicu sa ljevičarima u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tony-soprano crveni su nas i uništili kroz povijest... Ako to govoris u ime mafije, onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Jel ima u ovom bircu šta za popit ili ko šta donese? Aj, pošto je pusto, ostavit ću ja malo, možda istomišljenici navrate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Uz kavicu sa ljevičarima pa valjda ima kakav frižider ova birtija.Ak je topla, točim opet (lijevom rukom )
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Veteran | Re: Uz kavicu sa ljevičarima ljevičari ne sjede po kavicama nego rade ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Uz kavicu sa ljevičarima Za moje vrijedne lijevičare ostavit ću ja kavu, po potrebi pakiramo za van, da srknu dok rade! ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj
pa valjda ima kakav frižider ova birtija.
)